Video d. 25. september 2011

 

 

Et lille sensommerkig.

11 kommentarer:

 1. Lotte Nr.5

  Hej Claus.
  Tak for endnu en dejlig video fra din skønne have ;-)) Synes altså dine duer er pragtfulde, dejligt at se de også kan være lidt uartige..

  SvarSlet
 2. drilske duer du har.
  men åh det ville gøre ondt på mig hvis jeg skulle klippe så meget ned, jeg elsker de sene blomster,
  skøn video, jeg håber du har tid til at nyde det skønne sensommervejr.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 3. Än en gång tack för att du så flitigt bjuder på din dejlige have och din kunskap. Ha det bäst och en bra höst önskar dig Margareta i Särö.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Tak for kigget. Det er faktisk nyttigt for en ret ny havenørd som mig, at du fortæller om dine haveaktiviteter, for det hjælper mig med at hitte rundt i, hvad jeg skal ordne hvornår.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tak for endnu et par dejlige videoer fra din have, inden I får det hele klippet ned. Hold op, hvor er det altså dejligt at høre, hvor positiv du altid er. Jeg har lagt forårsløg i min datters have her i weekenden i det fantastisk flotte sensommervejr.
  Fremover vil jeg hver gang jeg kigger mig i spejlet huske dine ord fra dagens video: "Glæde mig over skønheden i forfaldet".
  De kærligste hilsner til dem, jeg kender her på bloggen.

  SvarSlet
 6. Hei Claus
  Fin video, og det er alltid morsomt når du springer etter "ulydige dyr" som duer eller høner. Ja, jeg kom plutselig på den tidligere videoen din fra Nederland med hønene:) Hos meg har ikke forfallet kommet så langt og jeg har blant annet mengder av lys gule, mørk røde og lys lilla gladioler stående. Eneste dumme med dem er at de trenger oppbinding da de velter lett da jeg bor rett ved sjøen. Allikevel gjør de mye med hagens utseende nå, sammen med hortensiaer og da spesielt sorten"Limelight" . Disse er fantastiske sammen, noe som anbefales. En annen som står vakker nå er rosen "Leonardo da Vinci" som jeg har flere av, av den oppstammede sorten. Disse tåler regn svært godt, og det viser ikke på dem at det regner i det hele tatt. Vil i tillegg si at klokkerankene blomstrer som bare det så jeg har fremdeles mye å glede meg over.

  Ha en fortsatt fin kveld
  hilsen Unni

  SvarSlet
 7. Hej Claus. Din have er stadig pragtfuld trods det begyndende forfald. Mine lupiner blomstrer stadig efter vedvarende afklipning af de visne blomster. Og der er sågar selvsåede lupiner på vej. Jeg venter spændt på løgene fra www.vildmedblomster.dk, således at jeg kan komme til at forberede forårets komme
  Kærligst Egtved-Pigen

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Endnu en dejlig video fra din skønne have, underligt at tænke sig, du rydder det hele for at klargøre den til foråret, også dejlige billeder under "Tænksomme tanker" --- kunne de ikke bruges til SEND EN HILSEN--

  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 9. Kære Claus, tak for du tager dig tid til at kommentere min seneste kommentar, det luner. Apro`po lun er det måske fordi din have ligger så lunt i læ af skoven, at du kan klippe dine stauder ned nu, jeg har altid lært at det skal gøres om foråret fordi stænglerne er med til at beskytte planten mod frost.
  Skøn due, de er så flotte.
  Kærlig hilsen Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 10. Mens haven er rolig har vi havetosser travlt med at ordne og lægge løg :-)Det er en dejlig tid hvor vi længes efter foråret!
  Mange knus Gro

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Jeg hører også til dem, hvor der lægger sig en tung grå dyne om vinteren og jeg har i ca. 14 dage syntes at det var så sørgeligt med al det forfald, måske fordi regn og blæst i år ødelagde så meget af det man havde set hen til. Men igår gik jeg igang med at lave et nyt projekt, rydde op og lægge flere løg og den orden det gav at se den bare jord gav mig en stor glæde og tilfredsstillelse, netop det du beskriver, så nu glæder jeg mig også til et nyt forår. - og så får man jo mange timer, som ellers er blevet brugt i haven, på andre fornøjelige gøremål.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet