Er lige kommet hjem …

… fra København, hvor jeg har været ovre for at fotografere et par dage. Derfor har der været lidt stille omkring mig i dag.

 

20110929_143605

 

Men jeg kom hjem til en smuk buket, som Ana havde lavet. Og den synes jeg lige, at I skal se.

 

20110929_143644 20110929_143655

 

I morgen får I at se, hvad der også er sket, mens jeg har været væk. Det handler om en stærk upgradering af væksthuset. I får se!

15 kommentarer:

 1. hej claus
  sikket en smuk bukedt, og tænkt at blomsterne kommer fra dine egen have. bare jeg dog have så jeg kunne lave så smuk en buket, men mine bliver nu heller ikke så ringer, da jeg har en del dahlige i haven... dejlige og fyldige i smukke farver.
  en anden ting jeg nyder for tiden er turen i skoven, hvor man kan spake til bladene og de da bare kan komme med de meste skynde lyde..

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn buket. Den er helt forårsagtig i farverne.
  Jeg er meget spændt på at høre om din opgradering. Hvad har du mon nu fundet på at vilde ting og sager? :-)

  SvarSlet
 3. Hun kan bare det der med buketter, Ana :)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.. Velkommen hjem.. hmmm når far kommer hjem så er mor lige gået..husker du den.. Ja sikken en flot bukedt du har fået.. der er ikke nogen tvivl om at du er en heldig mand.. men det fortjener du også. Jeg har her til aften læst en dejlig bog der hedder blomsternede løg og knolde af Else Als fra det danske haveselskab..Jeg får snart løg på hjernen , men er sikke på at det bliver rigtig flot til foråret..Tak for i dag.. kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 5. Kære Claus,

  velkommen hjem fra fotosafarien i det københavnske. Sikke en smuk buket at komme hjem til. Nyder virkelig synet af alle de pragtfulde, stemnings- og sjælfulde buketter, du har vist på det sidste. For mig er det meget vigtigt at buketter indeholder årstidens blomster eller naturjuveler. Er der noget mere blasfemisk end f.eks. chrysantemum til påske? De dufter jo langt væk af efterår!:o)

  Nu er det rigtig blevet tid til at krybe sammen med familien i sofaen og mærke nærværet helt ind i sjælen.... med en hel masse tændte stearinlys, efterårsbuketter og dekorationeer overalt. Det rusker og regner på det barskeste her i mit lille forblæste verdenshjørne.

  Er spændt på, hvad det er for en opgradering du har gang i, Claus!?!?!:o) Er I mon igang med at lave en overbygning?!?!:o)

  Godnunatogsovnurigtiggodt......

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 6. En nydelig bukett. Så spennende med oppgradering av veksthuser! Klem Ellen.

  SvarSlet
 7. Kære claus
  Sikken en flot buket Ana har lavet til din hjemkomst fra københavn, hun er en fantastisk dygtig kvinde, der mønster kunsten i at lave buketter. Der må sidde mange blomsterhandler ude i byen, der gerne vil have sådan en dygtig pige i deres stab, så hold godt fast i hende, der er jo også mange andre ting som hun også er dygtig til.Du er en stor heldig mand, ros hende rigtig mange gange fra mig.
  Rosende store knus herfra midtfyn Pia

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Stort kompliment til Ana for denne dejlige levende buket, hvor bladenes smukke former og farver er i focus.


  Engblomsten

  SvarSlet
 9. Vilken ljuvlig bukett! SÅ fint med allt det vitgröna med en aning lime som förstärks av det höstigt röda! Vackert!
  Ha en fin helg / Liv

  SvarSlet
 10. Fantastisk smuk buket i fine afstemte og ikke for voldsomme farver - lige mig ;o)
  Nyd dagen ;o)

  SvarSlet
 11. Vidunderlig! Hilsen til Ana.
  Ser frem til nærmere info vedr. opgradering!!!
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 12. Anna er dyktig, hvilke nydelige buketter hun lager :) Denne er intet unntak. Det høres herlig ut med fotosafari!
  Jeg jobber for tiden med en ny idé jeg har. Det er spennende og givende, men også utfordrende! Nå har jeg enda en grunn til å komme på besøk til deg neste sommer :)

  SvarSlet
 13. Hvor er den smuk - håber at Ana læser med her (mon ikke hun gør?) - så hun kan følge med i alle de roser hun får for sine buketter.
  De er jo en fryd hver og én!

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Det er en virkelig smuk buket - stor respekt for Ana og hendes blomsterkunst:) Jeg er imponeret hvor fine alle blade og blomster er, som om de ikke har stået udenfor - bladene på alle mine planter bærer præg af efterår, har skrammer og brune aftegninger hist og her, det har også sin charme, men ser ikke så fint ud.

  SvarSlet
 15. En sand tryllekunstner, den Ana, det må være skønt at komme hjem til. Og at alt det kan findes i egen have, må virkelig være vidunderligt. Jeg må ty til en af buketterne fra lokalbrugsens spande - dog ikke gerbera, men lige nu er det crysantemum, der pryder sofabordet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet