Flere lækre ting

Mon ikke, at mange af vi haveejere har det sådan, at vi holder af at omgive os med smukke ting i haven? Jeg gør i hvert fald.

 

20111002_140312 20111002_144125 20111002_142311

 

Her får I endnu et par smagsprøver på ting, som kommer i handelen i Bilkas havecentre til foråret. Det er mit valg, at de skal være marehalmsgrønne, fordi det er en farve, som passer smukt ind overalt. For en god ordens skyld vil jeg lige sige, at bordet, som tingene står og ligger på, endnu ikke er en del af sortimentet.

 

20111002_154014

 

Zinkbakken, som I ser her, er den mindste størrelse af dem, jeg har valgt. To større størrelser bliver også en del af sortimentet.

 

Flere har spurgt på de små victorianske drivhuse. Dem er vi på jagt efter. Og lad mig endelig høre, om der er andet, I søger.

34 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Du er helt sikkert en engel, med alle de skønne ting, som du har fremtryllet til os i den nye havesæson. Jernfade, stativer, zinkbakker, fadebure og en hel masse andet, det bliver som at gå på opdagelse i en kæmpe slikbutik, nej hvor jeg glæder mig. Vinteren kan vist ikke gå hurtig nok.
  Kæmpe Knus her fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 2. Wauh... det ser bare godt ud:-))
  Du er altså bare god til det der.
  Er glad for du kan sætte lidt gang i Bilka´s havecenter, det trængte de til.
  De må være glad for dig og dine ideer.

  Ha´en dejlig weekend.

  Knus Susi

  SvarSlet
 3. Lutter lækre sager! Og den er smuk den grønne nuance.

  God weekend!

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 4. kære Claus
  Glemte at spørge om, hvilke plante den broget bladet i zinkbakken er, den er utrolig smuk.
  Knus herfra midtfyn Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus det bliver så skønt!Havde ikke overvejet at den farve var halmgrøn, der kan man bare se :-)
  K. Gro

  SvarSlet
 6. Kære Claus (& Bilka-folk)

  Jeg glæder mig rigtigt meget. Kan være at GPSen bliver overflødig, da bilen måske nok lærer vejen helt af sig selv med et sådant udbud :-)

  SvarSlet
 7. Noj sikke herlige ting. Nu kan jeg da slet ikke vente på at det er til at købe :) Jeg har jo endeligt igen fået mig en altan, flyttede ind 15 august, og da den er hele SYV meter lang, er der masser af plads til at lege havedame på. Og de ting du her viser frem, kan sagtens bruges på altanen. Jeg efterlyser pæne løsninger til planter man gerne vil have op i højderne. Andre end den med at lade det gro i en lodret palle, som også er en god ide. Rigtig god weekend.
  Kh Henriette. ( Hende du sendte de dejligste havebøger til, da hun stod uden tag over hovedet..)

  SvarSlet
 8. Tusinde tak for at du er til og for din gode smag! Jeg glæder mig til foråret 2012 end til Juleaften, altså:)
  Jeg er ude at kigge efter et flot brændeskur/redskabshus i klassisk- romantisk stil, som ikke er for stor og ikke ligner et ude WC. Har kigget mange sider på nettet, der er bare ikke noget der dur, enten er det for stort, for firkantet...
  Knus fra Kongernes Jelling og held og lykke med dit virke, kære Claus.

  SvarSlet
 9. Elsker din gode smag..... den farve er lige mig......glæder mig allerede til foråret.....det der skab vil klæ´ min kolonihave!

  Kærlig hilsen
  Betty

  SvarSlet
 10. Yes, der kommer zinkbakkerne jo! Supert! :) og det lille flueskab er som skabt til.... Ja til alt muligt. Min have f.eks.

  Den bleggrønne farve er et storartet valg.

  Jeg tænker lige over om der er andre ting, der er "must-haves"

  Lørdagssmil
  Marianne

  SvarSlet
 11. Forresten Claus, selvom du måske ikke resideret reklamerer for Bilka, kunne du så ikke komme til at sætte en lille fugl til atbpippe, når de ting, du fortæller om kommer i handlen?
  Vi holder nemlig ikke reklamer og disse ting vil jeg meget nødigt gå glip af.

  Og det var i øvrigt kodeordet: et viktoriansk lidt stort fuglebur.... Det kunne være fantastisk.... :)

  Marianne

  SvarSlet
 12. Hvor spændende - gode valg ♥

  SvarSlet
 13. Hej Claus.
  Godt at jeg bor forholdsvis tæt på Bilka, for det er da nogle fantastisk fine ting der kommer i 2012. Især plantestativer,reol og zinkbakker har jeg længe kigget efter. Jeg må vist også til at begynde på en opsparing.
  Mange hilsener Elsebeth

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Nu har du igen årsag til utilsigtede indkøb af diverse art! Til de superlækre plantereoler har jeg nu indkøbt adskillige poser løg, som jo nu skal i krukker, for at have smukke ting at placere på - ja, plantereolen!
  Krukkerne må være af den helt rigtige slags, når de nu skal stå på sådan en flot opsats, så afsted til planteskolen;O)
  Heldigvis havde jeg nær sagt, synes jeg ikke marehalmsgrøn passer så godt til mit gule hus. Pyha...her har jeg allerede sparet en masse penge på forhånd...dem kan jeg jo så bruge på krukkerne ikk'?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 15. Smukt. Håber da også at bordet vil komme med i sortimentet på et tidspunkt - og også stole. Tænker at du også ville kunne finde nogle smukke vand-løsninger, der kunne fungerer i alm. haver. Samt måske nogle skulpturer a la dem du selv har. For ikke at tale om højbede, bedafgrænsninger, staudestøtter....

  SvarSlet
 16. Hej Claus
  Måske mine ønsker ligger lidt udenfor "havetilbehør", men mere som en nødvendighed i haven. Det bliver jo som bekendt lovpligtigt med postkasse ved vejen til nytår, og jeg har skam kigget, desværre langt efter en havevenlig én af slagsen. Ligesom jeg faktisk nu i 2 år har haft noget livsfarlig kabel liggende i min nye havegang. Sagen er den, at vi simpelthen ikke kan finde nogle lamper vi synes er pæne...Ligesom vi heller ikke pt. har bygget en carport af samme årsag. Jeg har dog set en tilforladelig én med glastag som vi overvejer at få bygget.
  Jeg kan se, at "Kristina" leder efter haveskur, jeg tror der er mange, som forgæves kigger efter pænt "tilbehør" og er virkelig trætte af de trykimprænerede løsninger i byggemarkederne!
  Bare lige et halvsurt pip, med håb om udvikling af lækkert tilbehør af den større slags til haven, henvendt til en, som rejser rundt i verden og ser på mange skønne haver. Hvor gør alle I andre mon af biler og postkasser?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Spændende at se hvad du kan finde på. Der er helt sikkert nogle 'must-have' for mig.Så vidt jeg har forstået, kommer der jernstativer til klatreplanter i Bilka til foråret, men jeg kunne godt ønske mig solide rosenbuer til en overkommelig pris. Jeg har måttet sande, at mit forsøg med en billig rosenbue til en Helena-rose ikke er nogen succes. Og jeg håber, at vi også næste år kan købe lyse terracottakrukker. Pudsigt som ens behov vokser!
  Mange hilsner Heddie

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Ville sådan ønske, at jeg havde en Bilka i min nærhed...
  - men så må jeg forsøge at efterligne. Ikke mindst den smukke marehalm grønne nuance. Den snupper jeg fluks!

  Tak for alle dine gode idéer!

  Mange hilsner
  Christel

  SvarSlet
 19. Kære Claus

  Jeg ved godt, at jeg strammer den lidt (muligvis nok meget), men kunne du ikke hviske til dine Bilka-venner, at det ville være dejligt at få lidt info om, hvornår hvad kommer på hylderne. Det ville være en helt usædvanlig service for os, der er ved at oprette "Bilka-lister".

  Mange af varerne er naturligs forårs/sommer varer, men personligt ville jeg suse i Bilka I DAG, hvis jeg kunne købe disse ting nu. Så kunne jeg med sindsro vente på næste sæson :-) Nu er målgruppen her på Dalby bloggen sikkert også lidt usædvanlig. De fleste er en smule tossede. På den gode måde :-)

  SvarSlet
 20. Hej Claus

  Ser fantastisk ud det hele - og jeg kan kun samtygge med dem som ønsker drivhus til små haver. Ku' være rart ikke længere at være tvunget til at bruge "dragtposer", som Anne Just kaldte de plastikdrivhus man kan få :-) Håber også der kan snige sig nogle flotte træpriklepinde ind i sortimentet. Mon ikke Bilka giver dig en pæn julegave i år, som tak for hjælpen? - Det var ihvertfald på sin plads.

  /Bo

  SvarSlet
 21. Det ser altsammen meget tillokkende ud Claus! Jeg håber du sørger ofr at Bilka bestiller tonsvis af zinkbakker, for der er vist andre end mig der vil købe stort ind af dem :-)
  En fin lille træpriklepind er bestemt heller ikke af vejen.
  Har nævnt det før, men alligevel: De store gammeldags drivpotter til rabarber ... sådan nogen vil jeg mægtig gerne have fingrene i!

  Rigtig god weekend til dig (og de andre der læser med her på bloggen), Lisbeth K.

  SvarSlet
 22. Henriettes havedesign i det nordjyske har de efterlyste drivklokker til rababer mv. Og mange andre smukke ting.

  Bilka er da en skøn mulighed, men husk nu også de mange små spændende steder. Da jeg var i ´Haven i Hune´ for bl.a. at høre Claus, var vi hos Henriette. Hun fortalte ivrigt om en nylig haverejse. Den slags oplever man jo sjældent i de store butikker.

  Så en måske upopulært pip; Husk de små butkker, det er så skønt de er der.

  P.S. Bor nabo til Bilka!! Og de har halv pris på blomsterløg fra diploma i morgen såååhhhhh.

  SvarSlet
 23. Åhh, af mange grunde må det altså gerne blive forår nu nu nu... Blandet andet dette - smukke ting, smuk smuk farve.

  Jeg kan slet ikke, lige nu, overskue, hvad jeg ellers kunne ønske mig, for lige nu er det jo alt dette her, du viser. Eller jo, igen, en 'damespade'. Eller det er nærmere herren i huset, der ønsker sig en sådan...

  Jeg håber Bilka-vennerne lytter til Nette. Det ville være skønt at kunne planlægge lidt, når man nu ikke har Bilka lige i nærheden. Eller at kunne købe tingene via hjemmesiden, som f.eks. din løg-kasser (undskyld, alle andre netbutikker).

  Noget helt andet, ang. Bogforum - er du derinde alle dage, ligesom sidste år, ved du det allerede nu?

  Blæsende hilsener Anne Mette K

  SvarSlet
 24. Kære Claus

  Jeg starter fluks en opsparing og jeg kan regne ud at det bliver en trailer-tur med stativer, reoler og zinkbakker. Bare jeg kan have det på een gang..... nu må Bilka altså snart starte en haveafdeling i det nordlige København.

  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 25. Så många vackra saker, och vilken underbar blogg du har! Härliga foto och massor av inspiration!
  Ha det fint!
  Ullis

  SvarSlet
 26. Hej Alle
  Forsat tak for et godt forum og have info.
  Jeg efterlyser dine metal stativer til støtte/opbinding af høje planter, et must :)
  VH Sannne

  SvarSlet
 27. Det er næsten for godt til at være sandt, jeg glæder mig til at pynre i hjørner og kroge:0)

  SvarSlet
 28. Kære Anne Mette K - ja, jeg er i Forum til bogmesse alle dage fra fredag d. 11. november til søndag d. 13. Her bliver 'Hemmelige haver' præsenteret. Håber, at mange af jeg kommer forbi og hilser på.

  SvarSlet
 29. Kære Anne Marie - Bilka åbner i Hillerød i foråret 2012.

  SvarSlet
 30. Kære Claus

  Sikke et kaos:-)du skaber Claus, der bliver da sat gang i nogle hjul og noget omsætning.
  Smuk smuk farve du har valgt, ja jeg bliver da helt i forårsstemning.
  Jeg har altid ønsket mig et fadebur og det her ser jo rigtig fint ud.

  Ja, nu når vi er i gang med ønskelisten ville det være fantastisk med et Aurikel-teater i samme farve.

  Kærlig hilsen

  Engblomsten

  SvarSlet
 31. Kære Claus Sidder her med stort smil om munden og glæder mig helt vildt til foråret, for det marehalmsgrønne fluseskab, trææsken med rumopdeling og ikke mindst trækassen "fleurie" må jeg altså bare eje og naturligvis også zinkbakkerne. Håber du melder ud i god tid, hvornår de kommer i handlen i Bilka, så os der bor langt fra, kan nå derud, ingen alle herlighederne er solgt, men du har naturligvis sagt, at de skal handle ind i industrielle mængder, smiler. Kan altså næsten ikke vente, så tålmodigheden bliver sat på en hård prøve, men alt godt kommer som bekendt til den der venter.
  Efterårshilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 32. Jeg ønsker meg noen peonstativer som og er vakre, før peonene har blitt så store. Håper det blir en del av serien i plantestøtter?

  Spørs om tilhengeren må på på forårsturen til Danmark..

  SvarSlet
 33. Bilka gør det godt. Og heldigvis bedre efter du har fået lov at præge dem:

  På Evigglades ønskeliste står:
  Smukke pæonstativer, løvefødder i terracotta fra small til XL. Obelisker i træ, mindste højde 2,5 meter.

  Men mest af alt - ønsker jeg at Bilka Hundige, tager et kig på Magasins Kgs. Nytorvs blomsterhandel, hvor jeg ofte får blomster fra. Det nuværende udvalg af afskårne blomster, som Bilka præsterer med kedelige "tankduske" indpakket i kikset plastik - stående i en spand... ofte uden vand - well - lad mig sige - det er IKKE lige det jeg gider køre efter.

  Vi hungrer efter blomster til hjemmet, og køber gerne - hvis prisen er rigtig som i Magasin Kgs. Nytorvs blomsterhandel.

  Idag fik jeg supersmukke tulipaner - høje ca 45 cm - ikke de små tjavsede - i super friske knejsende udgave - pris 20 kr. bundtet.

  Det er et flot rosenstativ, det vil jeg også overveje om det skal ind i haven. ;)

  Knus til dig
  fra
  Evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 34. Til den evigglade.
  Jeg har set nogle smukke træobelisker hos Staudefeen - og det til en overkommelig pris.
  Kh Hanne

  SvarSlet