Graverier

Må indrømme, at jeg ikke er så glad for gravemaskiner i haven, men at jeg holder meget af de resultater, de kan skabe.

 

20111017_093213

 

Lige nu få vi hjælp fra ’vort’ faste anlægsgartnerfirma – Arne Skyum. Når de er rykket ind, er det fordi, nogle af havens stier skal gøres en brosten bredere.

 

20111017_093249

 

Det betyder så, at Preben bedre kan komme til med sit nye legetøj. I en have som denne skal vi også tænke på logistikken.

 

20111017_092926

 

Og når nu gravemaskinen er her, har den også lige gravet en rende, så vi kan få ekstra strøm ind i væksthuset, nu hvor vi har fået varme i flere borde. Ja, der er ikke noget, som kommer af sig selv.

6 kommentarer:

 1. Det er altid brutalt at få maskiner af den størrelse i haven, men det bliver jo rigtig godt resultat til sidst. Hvis det skulle håndgraves blev i jo aldrig færdige.

  SvarSlet
 2. ja uha, større maskiner i haven, gys, især hvis man har tung lerjord, som os, så blir der alt for nemt ødelagt mere end der blir lavet. men du har dog de gode gange til at tage presset.
  Jeg slås stadig med eftervirkniner, af kloaknedgravning for 3-4 år siden.
  Og gravemesteren var endda meget omhyggelig, ak ja. Jeg foretrækker skovl og trillebør, så får jeg osse motion,hæ.
  Men det er nu godt I kan komme til med det nye "legetøj" for der er godtnok nogen kg. planter og krukker der skal flyttes, og ryg og ben skal holde i mange år.
  god arbejdslyst
  kh Gunvor

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  "nogle af havens stier skal gøres en brosten bredere". Det kalder jeg fine tuning :-)

  SvarSlet
 4. kære Claus
  Uha, det er ikke sjovt med maskiner af den størrelse inde i vores paradis. Jeg husker det alt for godt selv. I højsommeren, skulle vi have gravet kloak ned igennem vores have. Kloakmesteren var ikke særlig stolt af opgaven, men han klarede det rigtig flot. Idag kan vi kun skimte en svag lysegul strimmel ned igennem haven, fordi jorden er blevet stampet så hårdt, at den ikke synker.
  Knus herfra det regnfulde Midtfynske Pia

  SvarSlet
 5. hej Claus
  Nøj hvor bliver det godt for var da nogle af dem som var lige smalle nok. Jeg har også lige haft sådan et dyr i min have, skulle have gjort klar til mit længe ønsket driver hus( det skal det nemlig også bruges til) og så at lave mine egne udplantnings planter, men nok ikke i samme omfang som dig, men lidt har vel også ret.
  p.s har lige fået lagt nogle claus dalby `kasser løg ,de var i en ypperlig kvalitet så rigtig dejligt.Så nu er jeg spændt på at hente roserne i denne uge i Bilka( ikke sådan med alle de fristelser) for har lige fået nogle fra Rosen posten og de var som vanlig super kvali.Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Av bredere stier = færre planter :-(
  Men jeg forstår skam Preben der får lov til at gøre det grove arbejde :-)
  K. Gro

  SvarSlet