Ingen vej tilbage

I morges stod jeg ret tidligt op for at færdiggøre registret til ’Hemmelige haver’. Det absolut sidste, jeg skulle gøre, inden bogen kunne gå i trykken.

 

claus_20100605_130658

 

Kl. 9.00 hastede jeg til trykkeriet i Viborg, hvor bogen gik i trykken kl. 10.00. Så var der ingen vej tilbage. Og det er faktisk altid en lettelse. Indtil da kan man stadig rette, men på et tidspunkt skal man jo stoppe! Også selv om det kan være svært ...

 

claus_20100605_125919

 

Her ser I et par prøver på en af bogens hemmelige haver, og jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere dem for jer. Håber, at mange vil komme forbi BogForum mellem fredag d. 11. og søndag d. 13., hvor bogen kan købes. Tilmed med messerabat.

22 kommentarer:

 1. Resultatet er sikkert helt perfekt :) Glæder mig meget til at få bogen i hænderne og se alle de skønne billeder og læser om de spændende haver, som snart ikke er helt så hemmelige mere.

  SvarSlet
 2. De to billeder lover fantastisk meget!
  Glæder mig.

  SvarSlet
 3. Glæder mig meget til gå på opdagelse i bogen - ha' en go' aften
  mvh Henrik

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Billederne her ovenfor lover godt for bogen. Jeg er så fuld af beundring over, hvor fantastisk en stemning mange folk er i stand til at kreere i deres haver.

  Håber du hygger her til aften efter at have efterladt barnet til sin skæbne .-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Det er jo endnu en perle...hvor bliver jeg nysgerrig. Glæder mig til den dag, hvor jeg kan Copy-paste direkte ud i haven! Dette orangeri ville helt sikker få en plads hurtigere end du kunne nå at slå to vrik med en lammehale! Hvor er det bare æstetisk - Og bunden i sten er simpelthen bare supersmuk - Jeg har aldrig før følt mig så draget til et orangeri som nu...Damnnn - :) Nu fik du mig op ad stolen - igen!

  Knus fra
  Eva

  SvarSlet
 6. Vil se frem til din nye bog. Kunne det tænkes at den messe rabat også kom til gavn for os som vil bestille den på dit forlag, eftersom Forum er lige langt nok at køre for en bog, når man bor i Herning :-)

  SvarSlet
 7. Jeg glæder mig:) Den bog passer lige til vinterens armchair gardening.
  Lotte

  SvarSlet
 8. Kære Therkild - ja, vi sender bogen portofrit herfra.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  At skrive og udgive en bog, afvente publikum´s reaktion, kan vel egentlig godt sidestilles med en slags eksamen.´Hvordan bliver min bog modtaget, fik jeg nu det hele med, og mit budskab, de rette fotos, kunne jeg ha´ gjort det anderledes ?´ Måske kan vi gøre tingene anderledes men der kan også rettes for meget, OG, læseren aner jo ikke HVORDAN forfatteren havde forestillet sig at bogen skulle ende med at blive! Du har dog ingen grund til at være urolig. Dét du allerede har udgivet, er så yderst velskrevet, velformuleret, forståeligt og håndgribeligt. Dine budskaber er krystalklare, og bøgerne er svøbt i romantiske, forførende smukke og inspirerende fotos. Det er bogen `Hemmelige Haver´ garanteret også. Se bare de to fotos du viser her i indlægget, de er da lige til at drømme helt væk over. Og omslags foto´et, blev det mon dét vi gav vort besyv med, i februar ? Spændende. Glæder mig.
  Ingen messerabat til mig, desværre, kunne ellers rigtig godt tænke mig at opleve Bogmessen, men du kan regne med jeg ligger som én af de øverste i bunken, så snart bogen er online på Klematis.
  Kærligst,
  Iris.

  SvarSlet
 10. Kære Claus Dalby
  Hvor er det bare nogle fine billeder,du har lagt ind på bloggen i dag fra din nye bog.
  Jeg glæder mig rigtig meget til den udkommer.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 11. Kære Claus,
  Det bliver som at træde ind i drømmeland, at åbne denne din seneste bog om skønhed.
  Bliver allerede lettere febrilsk og får lidt hjertebanken af ren og skær foventning.
  Nå ja - vi voksne kan vel også blive som børn inden juleaften!!!!

  Mange tak for videoer.
  Og så er det dejligt at læse alle de mange kloge indlæg til dit "Opråb" - og at erfare, at vi faktisk er mange, som er enige.

  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 12. Nå skjer det altså, det etterlengtete lille bokbarnet ser straks dagens lys. Gratulerer med ferdigstillelsen! Det er en kunst å sette en strek og si at nok er nok. Av de ganske mange bøkene jeg har lest av deg kan jeg trygt si at du behersker kunsten til det perfekte! Denne bokskatten kommer på ønskelisten til jul for mange, meg selv beregnet. Men mon tro man klarer å vente så lenge...?

  Kos deg med det ferdige produktet Claus, pust godt ut og nyt menneskesammenstimlingen jeg er sikker på at det blir rundt bordet ditt den 11 og 13 :). Klem fra Ninni

  SvarSlet
 13. Glæder mig til at læse bogen fra mit vinterhi i Sverige. Håber stadig, at jeg kan når forbi og hente den mellem klubmesterskaberne i samme tidsrum. Du burde have et hurtigt salg udenfor Forum, da jeg ikke får tid til en runde denne gang, men jeg VIL altså gerne købe bogen personligt af dig. Igen.. ;-)

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 14. Oi! Den perfekte julegave! Jeg tror jeg må tipse noen av familie og venneflokken! :-D

  SvarSlet
 15. De to "teasere" lover godt. Åh, hvor jeg glæder mig til bogen. Kan nok heller ikke vente helt til jul. Jeg glæder mig især til at se billederne fra Tante Grøn's have.

  SvarSlet
 16. Kære Claus. Tillykke med den nye bog - glæder mig vildt til at læse den. Jeg må simpelthen eje den når den udkommer, så der røg den gaveidé :) Smukke smukke billeder. Mange havehilsner

  SvarSlet
 17. Kære Claus,

  Det er den perfekte armchair gardening gave. Glæder mig til at se alle de stemningsfulde haver.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 18. Spændende, spændende. Jeg ønsker mig bogen i julegave, bare jeg nu kan vente, der er længe til jul, suk. Jeg ønsker mig forresten også orangeriet, hvor er det smukt med den fantastiske sokkel af sten.
  VH Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 19. Tillykke, kære Claus. Så har du vel barsel et par dage?? Sikkert ikke ;)
  Smukt med en kampestens sokkel til drivhuset! Rigtig god idé! Glæder mig meget til igen at hilse på dig i Forum - og få den lille ny med hjem til aftenhygge.

  SvarSlet
 20. oh bare jeg kunne komme på messe, suk, det har desværre lange udsigter.
  De godbidder du her har serveret,
  viser at du atter har lavet en "drømmebog".
  Jeg tror ikke jeg kan vente til jul , den må ejes straks.
  G0od arbejdslyst i haven osse.
  kh Gunvor

  SvarSlet