Jeg skal i Bilka

Da Bilka og jeg for en uge siden var i Holland, gjorde Bilka en rigtig god løghandel, så de nu kan tilbyde et SUPERGODT tilbud. ‘Mine’ løgæsker med 100-110 løg i hver for kun kr. 124,50,-

 

Jeg er på vej ud for at købe nogle kasser. Undskyld, at jeg skaber kaos.

 

Claus Dalby Forårsløg Creme mix Claus Dalby Forårsløg Purpur mix Claus Dalby Forårsløg Rosa mix

 

Lige nu er der også forsalg af de skønneste barrodsroser. F.eks. fem styk ‘Alchymist’ (se nedenfor) for bare kr. 169,-. Roserne udleveres d. 21. og 22. oktober. Der er også mange andre skønne sorter – se udvalget på Bilkas hjemmeside.

 

 Alchymist

16 kommentarer:

 1. Fem styk 'Alchymist', då får man ha en större trädgård än vad jag har....

  SvarSlet
 2. Kære Ingmarie We - måske kunne man dele!!!

  SvarSlet
 3. Jeg er altså irrgrønn av misunnelse! Utrolig billig og sååå vakre løker :). Selvsagt er de det når det er selveste Superstjernen som står bak. Jeg har selv Alchymist og kan underskrive på alt det fine Claus forteller om den.

  SvarSlet
 4. Uhhhaltså - det er uforskammet billigt - bliv bare ved med kaos for din mission om at udbrede haveglæden er jo lykkedes på denne måde:)

  SvarSlet
 5. Kikar in och önskar trevlig söndag och kikar vidare i din fina blogg:)
  Kram Emma

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Den slags kaos elsker vi alle som følger denne blog. Jo mere kaos jo bedre!! Herligt herligt herligt!!
  Super skønne løg! Wauw lige før jeg kan tale om industrielle mængder, også!
  Skøn week-end til Claus og alle som er med på denne blog.......

  SvarSlet
 7. Hahahaha Claus, Jeg har desværre allerede forkøbt mig i løg. Jeg farer rundt som en forvirret flue i en flaske med ondt i ryggen og andre dårligdomme, fordi jeg forsøger at finde plads til løg og få dem i jorden. Jeg er lige gået indenfor for at nappe et par Iprener og en lille Dalby-pause. Beklager at måtte indrømme, at jeg i skrivende stund er kommet dertil, hvor de ...... løg bare skal i jorden. Men roser i Bilka siger du. Det er nok værd at undersøge lidt nærmere :-))

  SvarSlet
 8. Der er rigtig langt til en Bilka herfra, hvor jeg bor. Suk! Men nu skal jeg altså have ringet til min svigerdatter for at høre, om hun ikke kunne lægge vejen forbi Bilka i Horsens. Efter at hun og min søn er blevet færdig med at bygge deres hus om, har hun i sommer kastet sig over haven, så mon ikke hun skulle være interesseret i nogle af Bilkas gode tilbud - og hvis hun alligevel skulle derud, kunne hun måske tage noget med for mig. Jeg håber, at hun kan tage sig tid; men som lærer i den danske folkeskole og med fire børn derhjemme (som skal 'fragtes' til alt muligt i deres fritid), er skemaet fyldt godt op. Jeg kunne imidlertid svært godt tænke mig både løg og roser!
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 9. Kære Nette - husk også at lægge løg i krukker!!!

  SvarSlet
 10. Din alchymist er bare en ren drøm :-) Den måde den snor sig om din vidunderlige altan...

  Gid jeg havde jord at plante den i!!!

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 11. ÆÆÆjjjj... Nu har jeg jo lige købt løg til det dobbelte - øvbøv...

  Nå - jeg MÅ have roser... Jeg har det perfekte sted i baghaven til Alchymist - drømmer allerede om, hvordan den vil give baghaven et skønt løft <3

  SvarSlet
 12. Ja, du siger noget Claus.

  Det med forårsløg i krukker havde jeg dømt ude, da jeg ikke har et tørt sted til dem. Er dog IGEN blevet inspireret af dig, idet jeg nu overvejer at sætte et lille "telt-drivhus" op i et hjørne her til vinter. Alt i min have er nødt til at være lidt nano-agtigt. Kønt er det heller ikke, men jeg har krukker med stauder, der skal i tørvejr. Det er ikke så højt - vist 80 cm - så roserne i krukker kommer ind under udhænget til Kagehuset, men der kan jeg jo ikke have det hele. Stauderne bliver klippet ned.

  Så måske der alligevel hopper lidt Bilka-løg op i kurven. Forårsløg er ellers ved at være lidt af et bandeord her i huset disse dage. Det regner jeg med bliver lavet om til sød musik, når først foråret igen kommer :-)) Løg er sjove at købe, et helvede at lægge og vidunderlige om foråret.

  SvarSlet
 13. Tak for inspiration Claus,
  da jeg har et enplans parcelhus har jeg omfortolket lidt og i stedet valgt 'Westerland' slyngrosen i samme farvetone, men knap så høj (1-2 m), så den kan forskønne de 4 hjørner på udestuen samt en del af terrassen. Den skulle også blomstre i en længere periode - noget jeg virkelig mangler på det sted. Nu skal jeg så bare lære at passe roser :-)
  Hilsen Tina

  SvarSlet
 14. Hej Claus,

  Smuk, smuk rose. Den må jeg have nogle stykker af - men jeg bliver altså nødt til at vente til næste år. Jeg har lige fået og plantet mine 5 The Pilgrim og 5 Falstaff roser. Og jeg planter løg i stor stil. Men nu har du jo fået det til at rumstere oppe i mit hoved, og foran huset - langs perronen - er der et totalt sammengroet lille bed. Det må graves op næste år - og så skal der plantes hosta og Alcymist roser. Herligt. Det var jo bare her, jeg havde planer om at plante Claus Dalby roser, når de kom på markedet. Men så må jeg jo finde ud af noget andet til den tid. Den tid - den glæde. Jo, du skaber herligt kaos - både i vore hoveder, haver - og åbenbart på diverse planteskoler. Bliv endelig ved med det.
  Jeg vil til ro - og læse lidt i min nye bog "mit haveliv", som min mand var så venlig at bestille hjem til mig - i anledning af min fødselsdag for nogle dage siden. Jeg har smugkigget - en ren lækkerbidsken.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet