Levende billeder 22-10 1011

Væksthusstemning …

7 kommentarer:

 1. Hej Mester.
  Tak for en (skøn grøn) video, hvor ser det rigtigt forårs agtigt ud. Du siger det er synd vi ikke er der, især hvis vi har tendens til vinter træthed, du skal bare invitere så er jeg der straks....... der intet jeg hellere ville :-).
  Glæder mig til "Hemmelige haver" for så kan vi jo lege "find Holger" i han eventyrlige have.

  Efterårshilsner Bettina

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Hold da helt op for en frodighed. Det er da enestående. Beundrer at du kan. Bare jeg kunne få fat på sådanne specielle priklepotter, så høje. De ser rigtig gode ud.
  Det kan være de er imellem herlighederne sammen med lignende, roottrainers, næste sæson i Bilka. Det ville være en stor hjælp. I foråret har jeg sået i små lerpotter, da jeg synes de bette plasticbeholdere jeg havde specielt til frø, var for små, og at rødderne let blev klemt og beskadiget når de skulle tages ud og pottes om.
  Hvor ser det flot ud med alt det friske grønne, på denne årstid. Men det er jo heller ikke blevet til af sig selv. du er flittig, er du. Drivhusdrømme ... sukkk.
  Selvom solen har skinnet det meste af dagen, har vinden været temmelig skarp, næsten vinteragtig.
  Rigtig god aften.
  Kærligst Iris.

  SvarSlet
 3. En ret så imponere "forårs-stemning" du har i drivhuset... respekt... fortsat go' aften til dig

  SvarSlet
 4. Tak for kigget fra dit småplante skattekammer. Det må da være ubeskriveligt skønt, at kunne gå ud og kigge på den fantastiske frodighed på de triste vinterdage.
  Jeg kan næsten ikke vente, til jeg selv får opfyldt mine drivhus drømme. Forhåbentligt bliver det til næste år.
  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Dejligt at se alle dine små babyer i drivhuset, man føler sig helt hjemme, når man ser det fantastiske skue. Det er helt rigtig, at der en helt specialt duft. Jeg har selv arbejdet i væksthus i 20 år og savner det helt vildt. Vi havde også vinger til at ventilere i drivhusene og vi kunne tydelig se når den en af dem var i stykker, for så blev fugten stående nede i plantene, for så at give problemer med gråskimmel.
  Knus herfra midtfyn, Pia

  SvarSlet
 6. Tak for en lille væksthusrundvisning i dit frodige paradis, det ser fantastisk ud med alle de planter. Jeg har ikke før hørt om tippet vedrørende stiklinger, men det vil jeg skrive mig bag øret, når jeg til foråret sætter stiklinger. Ha en dejlig dag:)

  SvarSlet
 7. skønt væksthus og video. Der er rigtig forårstemmning. Det må være ret stort for at kunne rumme alt det?
  Der er jo osse sat plantekasser op langs gangen.
  Det må være pragtfuldt at gå at nusse derinde en kold vinterdag og drømme om foråret.
  Mit drivhus dufter af efterår lige nu for det er fyldt med chrysantemum.
  så der er osse skønt at være.
  forsat god skrivelyst
  kh Gunvor

  SvarSlet