Preben fik sit legetøj

Gennem længere tid har Preben syntes, at en truck var fuldstændig uundværlig. Og han har måske ret.

 

20111010_120726

 

Nu har han i hvert tilfælde plaget så meget, at han har fået sit legetøj.

 

20111010_121119

 

Glad er han, som det fremgår af billedet.

 

20111010_121139

 

Vort lager af bøger ligger i Køge, men vi sender da også ud herfra. Således har vi et mindre håndlager i kælderen. Derfor kommer der af og til en palle bøger eller to, og her vil det nye køretøj selvfølgelig lette. Men det er nu også godt til at flytte krukke og til andre havegøremål

 

.NB. Jeg er på vej ud af døren. Skal til den store internationale bogmesse i Frankfurt de næste dage. Men jeg har forberedt nogle blogindlæg. Er hjemme igen fredag.

15 kommentarer:

 1. kære Claus
  Jeg kan godt forstå Preben er glad for sit nye legetøj, som jeg husker et billede du lade på bloggen lige efter han var startet, var at han slæbte på flere krukker af gangen og nu kan han jo så have mange flere krukker med på samme tur, benene bliver sparet og især ryggen, den skal jo helst holde i mange år i nu.
  God tur til Frankfurt.
  Knus herfra Midtfyn Pia

  SvarSlet
 2. Forstår fuldt ud Prebens ønske - godt det er blevet opfyldt.

  Den kan sparre gartnerne for en masse tunge løft :-)

  SvarSlet
 3. kaere Claus,
  jamen som du kan skrive det, man kan helt formenne Prebens glaede!
  Han ser godt nok ud som en, der
  "fortjener" det.
  God arbejdslyst!!

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 4. Det er da klart at der skal en truck til når man arbejder med industrielle mængder, tihi.
  God tur, VH Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 5. Hvis Preben og hans "kumpaner" skal holde i mange år endnu, er det vist en rigtig fornuftig investering og det er helt velfortjent at Preben ser glad ud. 1000 krukker forår og 1000 krukker efterår samt nogle paller bøger er da også en slat... så HURRA for mekaniske hjælpemidler :o)

  Stor hilsen fra den tidligere boghandler der godt kan huske hvad bøger vejer ;o)

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  ønsker dig hermed et rigtig godt ophold i Frankfurt. En skam du ikke er energi-donor. Så kunne jeg godt tænke mig en energi-transfusion af dig:o)

  Jeg kan godt forstå, at Preben smiler saligt over sit nye legetøj. Det vil lette det tunge arbejde gevaldigt og skåne hans ryg. Mange gartnere bliver desværre nedslidt alt for tidligt. Så det er dejligt, at du passer så godt på dine dygtige have-engle, Claus.

  Kære Karen,

  jeg er også een af dem, der er rigtig rigtig glad for at du er tilbage i kommentatorboksen. Jeg savnede dig og dine velskrevne epistler under dit lange blogfravær. Så herfra skal også et lyde et højt og rungende TILLYKKE med fødselsdagen. Håber dit næste leveår bliver smukt, bekymringsfrit og fyldt med solskin og glæde.

  Ja, mit latinske er stærkt præget af en voldsom jysk accent, Karen:o)

  Auf wiedersehen und so weiter, lieber Claus.

  De kærligste hilsner og tanker
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 7. Hej Mester.
  Rart at se at du også opfylder dine ansattes ønsker, lige som du opfylder vores. Skønt at se en voksen mand (Preben) være så glad for sit nye legetøj, som sikkert vil hjælpe ham i dagligdagen.
  Og med hensyn til "opsatsnerne" kan jeg næsten ikke vente. Efter jeg så dem hos Tina Mølbak (i Havedrømme 1), og hos dig sidste sommer, har de stået øverst på min acessoriesliste. Min husbond har lovet, at han nok ville lave nogle til mig, men som tiden går sker der ikke rigtig noget, så det er nok dig og Bilka der kommer først........
  Ha´en god tur i Frankfurt.

  Efterårshilsner Bettina

  SvarSlet
 8. hej
  dejligt at kunne går en mand glad, og kan da godt forstå at han er glad d´for så fint et legetøj han har fået, det er jo ikke hvem som helst der får så fine sager.

  SvarSlet
 9. Dejlig maskine og glad mand :)

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Tillykke med det nye køretøj, rigtig god investering,forstår Prebens fornøjede ansigstudtryk. Alene når hele den smukke opstilling ved vejen skal på plads.

  Engblomsten

  SvarSlet
 11. Kære Claus,
  Et helt vidunderligt billede du har taget af Preben - stolt og glad over sit nye legetøj - og med det der glimt i øjet: "Se bare mig!"
  Han har så ganske ret. Det må være en stor lettelse i forb.m. arbejdet i haven. Det drejer sig jo indimellem om tunge, tunge emner.

  Kære Inga og Tante Grøn - af hjertet tak for jeres lykønskninger på fødselsdagen.
  Er SÅ dejligt at være tilbage i "klubben".
  Gjorde hvad jeg kunne mht. vejret, men min karma rakte vist ikke så langt som ønskeligt!! Der er i hvert fald en vis latenstid forekommer det mig i dag - men så er det jo blot om at nyde i fulde drag.
  Ønsker alle en fin efterårsdag.
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Rigtig god tur til Frankfurt.
  Fint du har opfyldt Prebens ønske, det køretøj skal i nok få glæde af i fremtiden.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 13. Tillykke både til dig og til Preben med nyanskaffelsen. Er glad for at se du passer på dine ansatte - det er der desværre ikke mange der gør. Tror i vil få meget glæde af den. Så kan pallen jo køres på din kælderelevator, det må simpelthen være luksus! Lennart var ihvertfald meget betaget af den!
  Ku godt ha brugt sådan et flot køretøj til varerne til vores bod i Tivoli idag - men det var så dagens motion som man siger :)
  God fornøjelse til Preben og til dig, søde Claus, i Frankfurt.

  SvarSlet
 14. Der er nu noget med mænd og store maskiner :) - men her er det da vist påkrævet!

  SvarSlet
 15. thihi Prebens salige ansigt minder mig om vores søn da han fik sin store (pedal) traktor.
  God tur til Frankfurt.
  kh Gunvor

  SvarSlet