Som en nyredt seng!

Sådan håber jeg, at alle vore bede vil tage sig ud, når vi lukker ned for vinteren.

 

20111025_133447

 

Men så skal vi have mindst en måned eller halvanden uden hård frost og sne. Får vi det, vil jeg godt nok være glad.

 

20111025_133504

 

Herover ses et af de hvide bede, hvor der er blevet suppleret med blandt andet prærieliljeløg (hvide), en mængde hvide digitalis, hvide natvioler og hvide akelejer. Dernæst blev der kultiveret, før vi ønskede ’godnat og sov godt!’

6 kommentarer:

 1. Jeg er også ved at "rede seng". Min have er ikke så stor - så jeg når det.

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Jeg håber, vi får lov at se billeder fra dit hvide bed til næste år. Om ikke andet så når du skal gøre reklame for din bog om Den hvide have.
  Hvid natviol - mener du Platanthera bifolia? Den står også på min ønskeseddel, så hvis du kender et godt sted at købe, så hører jeg det gerne. Jeg har fundet nogle steder i England, hvor den sælges - til £22 pr. stk., hvilket jeg synes er for dyrt. Det er jo ikke sjovt kun at have et stk., vel? (spørger jeg én, som kun handler i industrielle mængder!).
  Med venlig hilsen
  Heddie

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Det ser fint ud, den form for dyneløfteri er helt i orden:O)
  Jeg har tømt min kompostbeholder i bedene omkring mine nyplantede roser, men helt så fint og nydeligt bliver der nok aldrig på min matrikel, suk...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Heddie - nej, nej da. Natviol er Hesperis matronalis.

  SvarSlet
 5. Kære Claus,
  Det ser ud som om, I har en rigtig "lækker" jord.
  De digitalis, jeg har flyttet er næsten forsvundet igen - skyldes uden tvivl den lidt tunge lerjord - men det var dér, jeg gerne ville have dem stående, men de kunne altså ikke lide flytningen!
  Må forbedre jorden med blade og hjemmeavlet kompost og se, om ikke det skulle kunne hjælpe.
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 6. Hold da op det er fint. Det er lidt spændende om I når igennem hele haven om hvornår vinteren sætter ind og om det bliver en hård vinter som de to foregående år. jeg synes altid der er kommet et skift efter et par sæsoner, men det er jo den slags man ikke kan spå om heldigvis:D
  Jeg er spændt på at se bogen, så det er godt du "kører" på:)

  SvarSlet