Syrlige bolcher

Når det handler om forårsløg, er tulipaner mine foretrukne. De er desværre ikke særlig længelevende. Men alligevel ville jeg ikke undvære dem.

 

w_15064[1]

 

Narcisser derimod kommer igen og år efter år, og her er jeg altid på jagt efter cremede eller svagt gule sorter. I dag har jeg lige modtaget en stor kassefuld af den afbildede sort – ’Lemon Drops’- fra Holland. Det er en nyopdagelse, som jeg glæder jeg mig til at stifte nærmere bekendtskab med. Den får plads i mit gule bed sammen med en masse cremefarvede og måneskinsgule tulipaner.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Velkommen hjem til vores lille land igen, hvor solen skinner rigtig dejligt. Narcisser er dejlige blomster som er er trolige til at kommer igen, hvor tulipaner er flotte det første år og så går det ned af bakke med dem, derfor har jeg ikke ret mange af dem i min have, selv om jeg syntes de er rigtig flotte, men ærgrer mig når de bliver væk 2 år.
  Knus herfra det midtfynske Pia

  SvarSlet
 2. Den er aldeles nydelig. Her har jeg stort sett avsluttet hagesesongen,vinteren er like om hjørnet.Tror jeg skal forsøke å få tak i denne neste år, fargen er jo helt herlig.Takk for tipset :-)

  SvarSlet
 3. hej Claus,
  sikke en skønhed - den vil uden tvivl pynte fint i dit bed :D

  kh og god solrig fredag/weekend
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 4. De ser dejlige ud. Jeg er også enormt glad for de cremegule påskeliljer, som jeg første gang stiftede bekendtskab med i min gamle landbohave. Kender ikke sorten, men ved at de har stået her i haven i mange mange år.
  mvh Lotte

  SvarSlet
 5. Det er godt nok smukke - ikke noget syrligt over dem:o)

  SvarSlet
 6. De cremegule og hvide narcisser er aldeles fortryllende og vil pynte flot i dit bed - er der mon snart plads til flere løg, spørger man sig selv.

  God weekend :)

  SvarSlet
 7. yndige de er så blide i farven. Jeg har nogle der minder om dem, men de er ikke 2hovedet, det ser dine ud til at have, og jeg deler dem ofte for jeg vil gerne have mange.
  Selv om jeg heller ikke vil undvære den "rigtige" gule påskelilje.
  Jeg håber du kan nyde vejret i din have, det blir vist skønt denne weekend.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 8. ohhhh, de er dejlige, jeg holder godt nok meget af tulipaner (og især duften der minde om gamle ubekymrede forsomre) - men disse Lemon Drops kan vist konkurrere med de fleste tulipaner.

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Smukke narcisser.
  VH Lisbeth, Silkeborg

  SvarSlet
 10. Kære Claus,
  Hvor er de dog yndige!
  Kærlig hilsen og velkommen hjem.
  Karen O.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Lemon Drops er udsøgte!Det ser ud til, at de minder om Thalia, bare med citronfromage-farvede trompeter. Bladene virker dog lidt kraftigere end Thalias.
  Håber vi ser dem igen til foråret i bedet;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Velkommen hjem, søde Claus.
  Bolcher, uanset om det er tulipaner, perle/hyacinther eller narcisser er FAN-TAS-TISKE!!! Jeg ville ikke være foruden mine bolcher - som jeg lagde 981 af her i weekenden. Gudskelov for det dejlige vejr som var perfekt at på alle 4 i. Håber på flere af disse smukke oktoberdage da jeg helt sikkert ikke er færdig med at lægge bolcher ned. Løgtosse, siger Lennart men han ved at når jeg står og græder af lykke i min egen tulipanpark så var det det værd. Det er en vitaminindsprøjtning uden lige. Og jeg elsker at gå på jagt efter nye løg - ren skattejagt!

  SvarSlet