Tidløst design

Hvorfor denne overskrift? Jo, fordi Mette Marie netop har spurgt, om mine enkle opsatser i galvaniseret jern med flisetop også kommer i Bilka. Og, ja det gør de.

 

claus20110507_173051 claus20110507_173029

 

På billederne her kan I lige skimte dem. Jeg bruger blandt andet opsatserne til at skabe niveauforskelle, når jeg arrangerer krukker, men de er også fine til mange andre ting.

 

claus20110507_172930

 

De kommer i to højder, og toppen bliver en 40 x 40 cm flise.

 

claus20110507_173046

 

Det var dejligt, at jeg kunne fortælle, at også dette produkt er i gang med at blive fabrikeret.

 

En anden har spurgt på kastanjehegn. Det får ’vi’ også.

22 kommentarer:

 1. Sjov video. Jeg undrer mig lidt... Er det lige meget , hvad vej (op/ned)løgene bliver plantet? for det ville gøre det noget lettere at plante

  SvarSlet
 2. Det bliver værre og værrer, føler mig som et barn lige før jul. Kan IKKE ente til det bliver forår !O))
  Heksen fra Godthåb

  SvarSlet
 3. Tak skæbne Claus, jeg er spændt på at se om havecentrene nu bytter plads med de andre afdelinger i Bilka - med hele den sortimentudvidelse. Jeg skal love for du har sat skub i dem, glæder mig :-)
  Mette

  SvarSlet
 4. Dejligt med alle de nye varer til foråret. Jeg har dog et spørgsmål til planterne du har i krukkerne her på billedet. De står i forreste række og ligner lidt brudeslør - men hvilken plante er det og er det en løgvækst?

  Tak for en ellers god side.

  SvarSlet
 5. Kastanjehegn - ja tak, det er bare så smukt.

  SvarSlet
 6. Kære anonyme (navn please!!!) - det er en hvid forglemmigej.

  SvarSlet
 7. Det ser bragende godt ud!!

  Bliver alle disse krukker stående på fortovet, eller bliver de fjernet inden nattens mulm og mørke ?

  Det gik vist ikke i alle byer at have dem stående frit fremme.

  SvarSlet
 8. Kære Claus Dalby
  Disse borde er bare sagen, dem må jeg have et par stykker af. Det er inponerende at se, hvordan der lægges løg på videoen og hvor er tulipanerne smukke.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 9. Jamen sikke en masse herligheder, der kommer til foråret!! Det blir' da helt forunderligt, at går i Bilkas havecenter. Der er da nok at tage af, og jeg kan da slet ikke styre mig, til det bliver forår igen.
  Er begyndt at tage pelargonier ind i udestuen til vinteropbevaring i disse dage. Der er »lovet« frost på torsdag! Hvor nødigt jeg end vil, er det nok nødvendigt nu. Men en skøn dag i dag og dejligt varmt!!
  Jeg håber, at de mange skønne varer, kan fås fra slutningen af februar og så er der jo ikke så længe til!!

  SvarSlet
 10. Kære Claus dalby
  Disse borde er bare sagen, så dem må jeg have et par stykker af.
  Det er imponerende at se, hvor hurtigt det kan gå, når der skal lægges løg i industrielle mængder.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 11. Opsatser - juhuu! Er ved at være i vildrede omkring placering af alle disse dejlige haveting jeg nu ønsker mig. Godt der er en hel vinter til at planlægge detaljer i!Har været på udkig efter krukker, men fandt ikke de rigtige, så nu er jeg vist nød til at lægge løgene i store plastikpotter, indtil jeg finder lyse terrakottakrukker til opsatser og reoler! Forventningens glæde er ikke til at kimse af!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Tak for tippet om forglemmigej. Nu har jeg søgt på nettet og kan kun finde blå forglemmigej ikke hvide, så hvis der er nogen der ved hvor de hvide kan købes som frø så hører jeg gerne om det!

  /Sabine

  SvarSlet
 13. Kære Frøskuffen - jeg bor i et såkaldt 'pænt' kvarter. Så, ja - krukkerne bliver stående.

  Kære Sabine - værs'go http://www.chilternseeds.co.uk/item_890p_myosotis_sylvatica_snowsylva_seeds

  SvarSlet
 14. Kære Karen.
  Rigtig hjertelig TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN. Håber du har en rigtig dejlig dag. Jeg er én af dem, der er glad for, du er tilbage på bloggen.
  De kærligste hilsner

  PS: Jeg har kontrolleret datoen med sidste år, så jeg ved, det er Karens fødselsdag, og at "Kurtiserende traner" nu er blevet 1 år gamle.

  SvarSlet
 15. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det jo - jeg kommer til at køre om kap til Bilka med Nettes gule kanariefugl:) Claus, du har en rigtig smuk egenskab, at dele ting du er glad for med alle os almindelig dødelige og det vil jeg godt takke dig for. Jeg er så glad for at det vil blive muligt at købe alle de smukke ting, tusind tak.

  SvarSlet
 16. PY-HA ! Må da vist have en konto i Bilka, når det bliver forår HI HI ;-)
  Skønt med alle de mange ønsketing, der kommer :-)))
  Det blir´ bare så godt. TAK !
  Mange havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 17. Altså altså... det vil jo ingen ende tage :-) Tusind tak siger jeg også, for at du sørger for at vi allesammen kan få disse skønne ting.
  Jeg har i flere år gået og puslet med idéer til at kunne lave opstillinger som dine.
  Men det jeg har kunnet finde på har bare ikke været særligt stabilt (Læs: kunne tåle vind). Har jeg ret i at fliserne gør at disse stativer er rigtigt stabile?
  Det er dejligt at du følger os sådan til dørs, når nu du har lært os allesammen at dyrke i krukker i industrielle mængder :-D

  SvarSlet
 18. Kære Claus. Ja, man tror næsten ikke sine øjne, for nu kan man også få de skønne opsatser! Altså Claus, hvor er det godt du er til, for du deler ud af alle dine herligheder til alle os haveentusiaster, så vi kan få lidt af det skønne "Claus Dalbyske" i haverne. Glæder mig helt utroligt til foråret, for nu bliver det jo muligt at få alle herlighederne! Glæden bobler jo helt i én af bare forventning og tusind tusind tak for det du gør Claus.
  Efterårshilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 19. HØRT, kære Lisbeth:o)
  Hvor var det GODT skrevet:o) You got a way with words, lady:o) Jeg synes også det er en utrolig smuk karakteregenskab Claus har med, at ville dele skønheden med os andre...... - på alle mulige måder! Gid mange flere gik i SÅ store sko. Claus må da mindst bruge en str 65!!!:o)

  Regnfulde & stormomsuste hilsner og hurra for store sko og store mennesker

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 20. Dem vil jeg også gælde mig til. Jeg tror det bliver første gang jeg ønsker mig et gavekort til Bilka...

  Og vil blot minde om at det stadig er muligt at købe Claus´s løgkasser i Bilka til halv pris... et rigtig godt kup. Jeg har været forbi i denne uge - og der er stadig kasser tilbage.

  De er nu også i jorden og så kan man jo bare glæde sig til forårets varme og fremspring.

  SvarSlet
 21. hej Claus,
  Jeg tror du kan læse mine tanker!!!

  Har netop gået og "drømt" om kastanjehegn og tænkt at det ville jeg anskaffe mig til foråret... det bliver vist en dyr tur til bilka.. :0) Mvh Signe

  SvarSlet