Tilbehør til haven

Jeg glæder mig rigtig meget til næste år at starte på en ny sæson sammen med Bilka. For der kommer til at ske en hel del på tilbehørssiden.

 

20111007_133821

 

For eksempel har jeg lige modtaget en prototype til en plantereol, og det er den, I ser på billederne.

 

20111007_133931

 

Det er en gammel klassisk model, som jeg for år tilbage har købt i England. Den glæder jeg mig rigtig meget til at præsentere.

 

Endegavlene danner en kvart cirkel, og midtersektionen er rektangulær. I kan nok regne ud, at der er mange muligheder for sammensætninger.

 

Som nævnt kommer mine høje jernstativer også i handelen til næste år, og en anden ting, som mange har spurgt om, er mine store jernfade. Meget tyder på, at de også bliver til at få.

 

Det bliver en spændende sæson, hvor vi også kan tilbyde lækre engelske haveredskaber til meget fordelagtige priser. Ja, det det handler ikke kun om planter!

44 kommentarer:

 1. Ej hvor jeg glæder mig..... jeg ved allerede hvad jeg skal ud og skaffe mig :-)
  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Der bliver vist rigtig mange dejlige ting til den nye havesæson, vi må vist hellere begynder at spare sammen nu, da jeg ved af erfaring, at man hurtig bliver fristet. Og så er det jo ikke godt at man kun har 17 min til Bilka. Hi Hi.
  Knus herfra Midtfyn Pia

  SvarSlet
 3. Altså Claus. Jeg har brug for dem NU! Har drønet rundt på nettet for at finde netop sådan nogle, som jeg ville sætte ind under udhænget på mit lille havehus til potter med roser, som jeg jo ikke kan klippe ned. De andre krukker med stauder bliver proppet ind i et lille mikro-drivhus, jeg har fundet (kun 80 cm højt) i stedet for at lægge dem ned på siden. Så jeg har BRUG FOR netop nogle hylder, som du her viser, for da de skal stå foran mit lille havehus, skal de være til at holde ud at se på. "Krukke-teltet" kan jeg jo gemme i et hjørne. Hulk, jeg kan ikke vente til næste år. Dit indlæg er lige som at vifte et barn om næsten med en pose slik og så sige, at det må staklen (mig) først få næste år.

  Nå-ja. Altså. Så har jeg vel noget at glæde mig til :-)

  SvarSlet
 4. Kære Nette - så vil jeg sige til Bilka, at vi har i hvert fald een kunde!

  SvarSlet
 5. Kære Claus,

  Skøøøøøøøøøøøøøøøøøønt, hvor skal jeg ønske mig meget næste forår - godt at have fødselsdag dér. Men jeg vil nu også spare lidt op, så jeg kan fyre den af med stativer, fade, reoler osv.

  Rigtig god weekend

  Søsumhilsner fra Lise

  SvarSlet
 6. Hej Mester.
  HJÆLP kan næsten ikke få luft. Kæreste Claus har i et par år ledt efter netop sådanne et eksemplar, og så siger du at jeg kan erhverve det i Bilka til næste år, kan ikke vente :-)
  Håber at det bliver til en fantastisk pris, ellers må der spares på planter/blomster.... selvom du hele tiden kommer med en masse ynglinge.
  Tusinde, tusinde tak for den du er, og det du giver os.
  God weekend.

  Efterårshilsner Bettina

  SvarSlet
 7. Kære Bettina - lover, at prisen bliver overkommelig.

  SvarSlet
 8. Tror roligt du kan love 2 kunder...

  Meget specifikt, hvis kan du svare - kommer der en 'damespade'? For så vil vi vente lidt med den da...

  SvarSlet
 9. Tilslutter mig koret af jubel - har kigget længe efter lige netop DÉN!

  Hav en god dag hilsen Trine

  SvarSlet
 10. Jeg er helt vildt spændende. Jeg er påååååååå til disse lækre reoler. Har ønsket mig sådan nogle i et par år nu.

  knus fra
  Eva

  SvarSlet
 11. OH fryd!!!! at der kommer en Bilka i Hillerød. Knus fra Jane

  SvarSlet
 12. Kære Claus jeg kan se at, jeg ikke er den eneste der må spare op til alle de herligheder ;-)Rigtig lækkert plantestativ! som jeg engang havde et meget rusten eksemplar af.
  K. Gro

  SvarSlet
 13. Det lyder simpelthen forrygende, jeg vil strax begynde at spare op:)

  SvarSlet
 14. Neeej altså Claus, hvor du da bare kan friste os og med alle de fantastiske sager, der nu kan erhverves i Bilka. Godt det snart er jul og fødselsdag næste år, for det bliver da det, der skal stå på ønskesedlen. Ja, hvad skulle vi dog gøre uden dig som inspirator, og tænk det vi ønsker, ja det får vi sørme! Tusind, tusind tak for det.
  Efterårshilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 15. Kære Santa Claus,

  jeg vil straks begynde at spare op. Og ligeså snart plantereolen bliver lanceret i Bilka, slagter jeg sparegrisen. Det er en MÅ EJE. Drømmer allerede om alle de laksefarvede blomster, der skal stå på den, som selskabsdamer til alle mine nye laksefarvede slyngroser på terrassen. Det bliver pragtfuldt at komme til at lege med et nyt farvetema.

  Rigig god weekend til alle derude foran skærmene:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 16. PS: Tør man mon håbe på, at Bilka en dag får produceret nogle smukke små victorianske driver-huse til vindueskarmen og haven?

  De er både praktiske og skønne at skue.

  Stormende efterårshilsner og stearinlyse tanker til alle.

  TANTE håbet er lyseGRØNt

  SvarSlet
 17. Jeg tror nesten, du må si til en stund før når de vet ca når de kommer i butikken. Jeg vet nemelig, jeg må en tur til Danmark da og handle stativ og planter kjenner jeg. Men siden det er en liten stund fra Norge til nærmeste Bilka, trenger jeg en stund på å planlegge. Har spredt den bloggside blant mine venner, og du har fått mange beundrere her i min lille Sørlandsby:)

  SvarSlet
 18. Fedt. Lige hvad jeg har ledt efter. Endnu bedre at det blir til at betale. Tak Claus.

  SvarSlet
 19. Oh, den plantereol glæder jeg mig til, jeg vil gå ud og rydde en plads til den med det samme :) :)

  SvarSlet
 20. Kære Claus,
  jamen jamen jamen .... og jeg som ikke ved hvad fremtiden bringer af indkomst ... snøft hulk ... nå må vel bare igang med at gemme småpengene. Det bliver da nødvendigt. MÅ altså eje en sådan reol. Det kan ikke blive forår hurtigt nok.
  Ved faktisk ikke, men tror jeg har lagt løg i krukker for tidligt, for de spirer allerede!!! Det er HELT FORKERT!! Hvad gør jeg ved dem???
  Knus fra Helle Torning, Langeskov

  SvarSlet
 21. Den plantereol glæder jeg mig også til - du må hellere sige til Bilka de skal bestille RIGELIGT - INDUSTRIELLE mængder
  mvh
  Mette

  SvarSlet
 22. Kære Helle - kan du ikke lægge lidt ekstra jord over? det skal nok gå ...

  SvarSlet
 23. Super lækker plantereol...lige sådan en må jeg have..:-)
  Tror den kommer til at blive en sælgert.
  Så har hermed fundet sparegrisen frem...:-o)

  hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 24. Jeg vil lige pippe lidt med Tante Grøn, for jeg har da ofte tænkt på, at de "pæne" drivhuse burde laves i en lille størrelse. De små er ikke altid ..... så pæne. Jeg taler ikke om vindueskarm størrelse her :-) Selvom det da også kunne være dejligt. Men hvorfor er det altid de heldige med kæmpehaver, som får det smukke? :-)

  Hmmmm ....... Læste på en blog for et par dage siden, at et flot orangeri er et smykke for huset. Det var da en skøn beskrivelse.

  SvarSlet
 25. Kære Claus.

  Det er da nogle flotte plantereoler du har fået Bilka til at sælge, dem kan man jo næsten ikke leve uden.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 26. Fed plantereol - glæder mig :)
  Fylder rundt i slutningen af marts, så her er endnu et gaveønske.

  SvarSlet
 27. JA! De store krukkene/fatene dine har jeg sikla på i mange år nå, og sett etter uten å finne noe lignende. Jeg har noen i kompositt-plast som er fine, men de er jo myyye mindre.
  Om de kommer på Bilka så havner de nok oppi en henger i rettning Norge vil jeg tro. (mon om ikke Bilka kunne få en norsk avdeling forresten...)

  SvarSlet
 28. nej hvor jeg glæder mig, ved godt hvad der skal ønskes til jul og fødselsdag i år. Både reol og fad bliver et "must" hos mig næste år. Håber Bilka køber ind i industrielle mængder.
  Har lige købt en løgpakke mere, suk. Nu skal jeg også ud at købe flere krukker, hvad du dog ikke er skyld i.
  PS er gift med en skotte, han er ikke helt glad for udgifterne til planter, hehe.
  VH Lisbeth fra Silkborg.

  SvarSlet
 29. Super fedt. Dejlig nyhed, jeg vil straks begynde at fylde pondus så jeg kan gå på shopping i det nye år. God weekend til alle.

  SvarSlet
 30. Hej Claus,

  Ja, sådanne ting kan man da kun glæde sig til! Dejlige ting I finder frem til.

  Jeg synes at mindes, at Bilka en kort overgang har solgt et rigtig fint "vægdrivhus" på hjul i sort træ - altså et mobilt og pænt drivhus til den lille have. Har I også været "inde om " sådan et eller lignende?. Det er et stort ønske fra mig..

  De bedste have-hilsner Karin

  SvarSlet
 31. Hej Claus, det er nogle gode produkter, du har skaffet frem i dagligvahandlen. Jeg er bange for, at der vil komme nogle budget-overskridelser på vores matrikel - men når man kan købe holdbare og smukke ønsketing til en favorabel pris er det jo et agument i sig selv.

  Claus - hvad med at få sådan nogle firkantede zinkbakker med kant til priklepotter i handlen også? Sådan nogle vil jeg tro der vil være rigtigt godt salg i! jeg vil i hvertfald være Storaftager. :)

  Bedste havehilsner fra
  Marianne
  Den Helbredende have

  SvarSlet
 32. Sådan nogle reoler har jeg ønsket mig i årevis - super

  SvarSlet
 33. Kære Marianne - zinkbakkerne kommer også.

  SvarSlet
 34. Tislutter mig jubelen, skal også mindst have et stk, håber de måske er der allerede til min fødselsdag midt i marts, altså Claus, altså Claus.
  Og havd ser jeg ....også zinkbakker.

  SvarSlet
 35. Kære Claus,
  Jeg skal åbenbart "tvinges" til Bilka!!
  Så første gang disse plantereoler i Provence ultimo 1970'erne. Har siden da været på udkig og har også fundet enkelte eksemplarer "second hand" - men til himmelråbende priser - som jeg under ingen omstændigheder ville hive dankortet op for.
  Men nu lysner det åbenbart!
  Bilka må allerede på nuværende tidspunkt være lykkelig for samarbejdet med dig. De ved jo med næsten 200% sikkerhed, at salget kommer til at gå strygende, ligegyldigt hvad du blander dig i.
  Havesæsonen 2012 bliver et forrygende år for Bilka (og dig) - det er jeg overbevist om.
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 36. Kære Claus Dalby
  Hvor er det nogle lækre ting og en rigtig fin farve.Også plantereolerne er flotte. Jeg glæder mig til at se produkterne og et evt.køb i Bilka til foråret. Dejligt at have noget at glæde sig til.
  De bedste hilsener
  Kirsen Miran

  SvarSlet
 37. Heksen fra godthåb8. oktober 2011 kl. 14.54

  Kære Claus.
  Jeg glæder mig ligeså meget som resten af haveflokken. Håber Bilka køber rigeligt hjem. jeg tror der bliver stormløb derud næste forår.
  De må være glade for at have fået dig som samarbejdspartner.
  Godt haveefterår til alle

  SvarSlet
 38. Hej Claus
  du gør det rigtigt godt, håber det også bliver muligt at købe over nettet ligesom med blomsterløgene.
  Kirsten

  SvarSlet
 39. Kære Claus

  Topkarakter til prototypen:-)og dens indkøber:-). Er den heldige ejer af en af slagsen, som jeg har ladet galvanisere, men kan sagtens finde en plads til et amfiteater mere til de små "krukker".

  Kærlig hilsen

  Engblomsten

  SvarSlet
 40. Hej Claus,

  Jeg er endnu temmelig "ny" udi haveglæden, så jeg har egenlig ikke tænkt så meget over tilbehør. Det er mest blomster og løg, jeg har gjort i siden jeg startede i foråret. Men denne krukkereol kunne jeg faktisk godt bruge - og også en træpriklepind, så det begynder at tage fart. Du forstår da også at vække mange latente behov. Så, ja, der må spares hele vinteren, så vi kan bruge løs til foråret.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 41. Hej igen Claus.

  Ja... du kan da vist godt fortælle Bilka, at der kommer en go´ del kunder til haveafdelingen næste forår.... Jeg glæder mig ihvertfald... og skal nok tage det store dankort med :-)

  Kan man mon også få "ende-gavle" der svinger den anden vej til plantereolen? Så man kan lave en reol der svinger med rundt i hjørnerne på fx en altan, eller som i mit tilfælde en veranda?

  Fortsat god weekend.....

  Susan

  ps. Er med på tanken om at du da må få en PÆN julegave fra Bilka i år..... :-)

  SvarSlet
 42. Kære Susan - en endegavl skabes af to kvarte cirkler. Der er altså rigtig mange muligheder for sammensætninger.

  SvarSlet
 43. Nøj, hvor spændende! Hvor bred bliver sådan en reol? Så vil jeg nemlig straks gå ud og måle op :-D
  Jeg er pludselig også rigtigt glad for at jeg bliver rundt til næste år :-D

  SvarSlet
 44. Hej Claus
  Skønne skønne ting du har under opsejling !!! Tusind tak fordi du tænker på os.. Tror jeg skal have lavet en haveopsparingskonto, ligesom jeg har til jul !
  Knuz Lena fra Håstrup

  SvarSlet