Video d. 1. oktober 2011

Bedre sendt end aldrig. Dagens video …

8 kommentarer:

 1. Hold da helt op ... for et 'KAOS'!

  Nu vil jeg sætte mig til at finde ud af, hvem der er lokalformand i Haveselskabet på disse kanter. Vi må da kunne slutte os sammen nogle stykker og bestille hjem i 'industrielle mængder' både fra Belgien og Holland og Tyskland og
  England og især Skotland, som vi ligger på nogenlunde breddegrad med.
  Det er altså ikke så lidt, du har på samvittigheden, Claus!

  SvarSlet
 2. Kære Claus,

  Det er imponerende, at du ikke får stress, selvom du har indkaldt lidt hjælptropper. For de skal jo også dirigeres, og du skal tage stilling til mange ting, alt imens du grifler løs.

  Parisertårnet har du nævnt før: http://www.clausdalby.dk/2010/10/parisertarn.html Jeg faldt over indlægget for et par måneder siden, hvor jeg ledte efter noget andet på din blog, og den røg lige på ønskelisten. Flere af de andre lækkerier du viser er også spændende. Suk, du skaber kaos. På mine ønskelister :-))

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak for endnu nogle gode videoer. Du er - også - en sand mester til både at føre kameraet og speake samtidigt!

  Jeg har stor succes med mine klokkeranker, som er blevet sået og fremdrevet efter dine anvisninger. Der er nu kommet flere "frøknolde", og jeg ville gerne vide om du har erfaring med at tage frø af dem?

  Hilsen

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 4. Kære Anne - det er dejligt at høre, at så mange af jer har haft succes med klokkerankerne. Hvad skal vi så finde på næste år?

  De grønne frugter kan du plukke og tørre i en skål inde. Så har du frø til næste år.

  SvarSlet
 5. ojoj en "slikbutik" jeg håber for dig at vinteren kommer sent, for hvordan kan du nå at få plantet alt det selvom du har dine "havenisser".
  Jeg har sat stop for flere plante og løgindkøb i år, netop for at kunne nå at få dem i jorden. Meen du frister jo stadig, nej det må vente til næste år basta.
  Det er det skønneste og sjoveste "kaos" du kan skabe Claus, bliv ved med det ,. det er os det er forkælede af dig med alle dine skønne billeder, videoer og ideer.
  Et tips til dem der ikke ved om de skal klippe ned nu eller senere. vent til januar sådan ca, der trænger man ofte til at lave noget i haven, så der går jeg gerne mine haveture med en hæksaks, så kan jeg klippe toppene i stumper samtidig og de bliver stort set formuldet inden foråret, og erentisserne dækker hurtigt resterne.
  efterårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  Tredje gang er som bekendt lykkens gang... og da du ikke har reageret på mine 2 foregående henvendelser prøver jeg for 3. gang her via en kommentar (tænker mine mails evt. er havnet i spam mappen?)

  Du opfordrer dine gæster til linkbytte, og det er jo super! Jeg linker på livet løs til dig fra min blog (på både blog roll og med foto i kolonne), men jeg/min blog har desværre ikke været at finde på din blog roll siden maj måned, hvor jeg skiftede navn og webadresse.

  Kig evt. forbi min blog - hvor det - i skrivende stund - seneste indlæg (fra søndag, 2. okt.) er en lille, mixet efterårsbuket fra køkken-/skærehaven. [Min blog handler nemlig OGSÅ om have, drivhus, blomster, natur... og meget andet!]

  Håber på respons denne gang.
  (Med respons mener jeg ikke svar via E-mail, men at finde mit link på din blog roll. :-))

  Linkbytte el. ej?

  De venligste hilsner fra,

  Lisbet

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Ja, man må sige, du da får indkøbt en masse planter, utroligt I kan få plads til alle dem!
  En skøn Asters, du slutter med!
  Også nogle fine buketter du har vist de andre dage, der er nu "noget" over efterårsfarver--
  Og Ja, vi har nok alle været ude i det skønne vejr, og nogle har taget den "sidste dukkert" for i år--
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 8. Kjære Claus. Takk for enda en skjønn video! De nytes i fulle drag:) Klem Ellen.

  SvarSlet