Video d. 23. oktober 2011

 

Atter en gang bliver jeg nødt til at sige, at jeg ikke altid har styr på, hvor jeg har mine tanker. I dag kommer jeg for eksempel til at side 23. juli i stedet for 23. oktober.

 

Det er da et paradoks, at det stort set altid lykkes for mig at udgive omtrent fejlfrie bøger.

 

6 kommentarer:

 1. Jamen Claus for søren, Jeg elsker simpelthen din lange Allé af indkørsel. Den er så imponerende flot både nu med de smukke hortensia i løvfaldsfarver og i foråret med de tusinder af tulipaner og Allium. Jeg tror også det bliver rigtig flot med geranium der fylder det hele først på sommeren.
  Rigtig god skrivelyst. Glæder mig til bogens udgivelse.

  Kram Anne B.

  SvarSlet
 2. hej Claus,
  du har nok en rigtig god korrekturlæser :D

  fortsat god, solrig søndag
  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Jo, du kan tro jeg husker din allé, jeg blev fuldstændig forgabt i den og tog en mængde billeder i juni. Det er anderledes at se den nu, hvor det meste af væksten er klippet væk. De smukke Allium som kantede alléen. De skønne Hortensier blomstrer nok lidt endnu. Hvilken nuance får de så, dine nye Geranium macrorrhizum ?
  Lindetræerne har en køn farve som de står nu. Jo. Der er noget smukt over alle årstider. Uden undtagelse. Tak for de levende billeder.
  kærlig hilsen,
  Iris.

  SvarSlet
 4. Kære Claus. Tak for kigget.Smukke træer sikken en entré de gør. Er vild med de lige stammer. Har været i haven og plantet "Claus Dalby" blomsterløg fra Bilka :):) Glæder mig til foråret. Og endnu mere glæder jeg mig til din nye bog. Mange havehilsner Lise Lotte

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Tak for endnu et kig ind i din dejlige have.
  Mine Hortensier har også blomstret sparsomt i år - nogle af dem slet ikke og andre som sagt sparsomt. Faktisk er der kun én plante, der har opført sig, som de plejer. Og jeg har talt med andre havedyrkere, hvis Hortensier har opført sig på samme måde. Så måske er det generelt et dårligt Hortensiablomsterår?
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet