Video d. 30. oktober 2011

Lidt mere efterårsstemning.

3 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for videokig både i går og i dag. Jeg glæder mig altid til at se dine levende billeder.
  Og jeg synes godt, at vi med rimelighed kan håbe på en mild begyndelse af vinteren. Når man ser bort fra de seneste to vintre, havde vi jo en del 'grønne vintre' før dem, og når jeg tænker tilbage på de vintre, jeg har oplevet i mit liv, forekommer det mig, at de strenge og tidlige vintre har optrådt en to tre gange imellem en del mildere af slagsen.
  Og eftersom jeg for en gans skyld er à jour med vinterklargøringen, skal det nok passe, at det slet ikke har været nødvendigt i år at have så travlt!
  Det er stadig vejr til at gå i haven, så fortsat
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Kære Claus,

  tusind tak for endnu en dejlig video. Hvor er det et stort privilegium, at kunne følge din have på alle årstider. Det er SÅ spændende at følge med i jeres mange projekter. Dine videoer er en stor motivations- og inspirationsfaktor i mit haveliv.

  Dine shockinglilla glasbær er bare helt sensationelt dejlige. Hvor skønt at se, hvor fine og store de står og struthygger sig nede hos dig. Jeg har selv - uden held - forsøgt mig med glasbær flere gange, men nu har jeg opgivet.

  Idag har jeg plantet "Odyssey"-roser og den hvide ribes, som jeg har drømt om, siden du viste den her på bloggen. Det lykkedes mig endelig at finde den hos "Blomsten og Krukken", som altid er utroligt lydhør og dygtig til at skaffe plantenyheder hjem.

  Jeg drømmer allerede om at kunne plukke skønne forårsbuketter bestående af hvid ribes og hvide narcisser.....SUK!

  Det er svært at forestille sig, at man snart skal til at tænke i adventskrans!!!! Igår plukkede jeg en sommerlig havebuket bestående af lathyrus, løvefod, klokkeranker, roser etc.

  Nu vil jeg snige mig ud i haven og tanke sjælen op med mere sol og flere blomsterglæder, så der er lidt at stå imod med, når efteråret sætter ind på den ufede og gustne måde.

  God søndag til alle derude
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak for kigget. Jeg må indrømme, at jeg får sved på panden, når jeg ser alle de mange kasser med lækkerier, som du har stående. Der er vist nogen der har travlt :-)

  SvarSlet