Fuglefodring

På denne tid sidste år var der rigtig gang i fuglefodringen, fordi det var både frost og sne.

Jeg indrømmer, at jeg ikke rigtig er kommet i gang med fodringen endnu, men nu skal det være.

 

20101205_124435

 

I mange år har jeg ledt efter et klassisk, stilrent og holdbart foderhus uden at finde det. Derfor designede jeg (med hjælp fra en af mine grafikere på kontoret) et fuglehus efter min smag.

20111019_100502_F

 

Når jeg nævner det nu, er det fordi, jeg tidligere har lovet at informere om, når ’mine’ produkter kommer til salg i Bilka. Og det er forderhuset nu. Fuglehuset koster kr. 599,-, og det kan fås i butikkerne fra i morgen, søndag. Se mere her.

 

Jeg kommer tilbage med levende billeder fra væksthuset senere i dag.

14 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Det er et flot design du har fået lavet der, vi må håbe ar fuglene også synes det.
  Det bliver super skønt at se levende billeder nede fra væksthuset, så kan vi jo se med egne øjne, om du har været flittig, med at få priklet alle dine små børn ud. Men selvfølgelig har du det, det ved vi jo.
  Knus hernede fra det midtfynske, hvor himlen er ved at se lidt faretruende sort ud, Pia

  SvarSlet
 2. Å igjen, hvorfor har vi ikke bilka i norge... kanskje du kunne selge dine produkter i en norsk/svensk kjede også?:) Jeg heier på Bilka til Norge!!!

  SvarSlet
 3. Og så er jo et slikt fuglemate brett akuurat det jeg trenger for å kunne mate ordentlig trygt for kattene... På et slikt brett har fuglene helt fritt utsyn og katten klarer ikke lure seg på dem gjemt av greiner og buskas. Vel og merke om brettet blir plassert i åpent lende:)Kanskje bilka kunne startet nettbutikk... kreative prossesser er i gang her:)

  SvarSlet
 4. Flot, flot og med tiden bliver det sikkert endnu kønnere.

  SvarSlet
 5. Hej Claus, hvor er det fint og stilrent, dit fuglefoderhus.

  Jeg er dog helt vild med kransen til fedtkuglerne - hvor skaffer jeg det henne?

  Ulla

  SvarSlet
 6. Den øverste til mejsekugler er god, fordi den kan tage mange kugler. Jeg håber, den også bliver til salg.
  mette,djurs

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Enkel men elegant, tidløst design og frem for alt vejrbestandig.
  Den står øverst på min ønskeseddel ... men nu må vi se.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Det ryger direkte på ønskelisten her.
  Hilsen Anne Marie Christensen.

  SvarSlet
 9. Uha, Claus, så starter Bilka ræset.
  Søster og jeg skal til Bilka snarest ( stormen i dag har alligevel gjort det af med det sidste af det gamle fuglehus) Jeg glæder mig til at få fat i det flotte hus.
  vh Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 10. Blot info til Mette, Ulla og alle i andre.....
  Kransen til fedtkugler så jeg i Silvan igår. Den var måske en anelse mindre, men samme koncept og i grøn til 89,- kr

  Tak for kigget i væksthuset Claus, så mange dejlige planter du har der!

  kh
  Helle

  SvarSlet
 11. Tak, Helle - vi må så et smut til Silvan.

  Ulla

  SvarSlet
 12. Hej Claus. Det er en dejlig bog du har skrevet. Har læst den 2 gange. Man får så mange gode ideer. Pænt fuglehus du har tegnet,har købt en i dag.Har et stort vindue der går til gulvet så nu kommer de tæt på.venlig hilsen G H. viborg

  SvarSlet
 13. Hej Mette,
  Kuglekransen øverst ser ud til at være den fra Vivara til 75,-
  http://www.vivara.dk/product/id=633

  Mvh.
  Ulla

  SvarSlet