Video d. 19. november 2012

God fornøjelse …

12 kommentarer:

 1. Da har jeg fått litt tid med din nye bok, den er utrolig god, måtte dele med fler:) http://lindashagedrommer.blogspot.com/2011/11/hvordan-er-det-mulig-og-gang-etter-gang.html
  Nå skal jeg se video:) Ha en masse god helg:) Klem

  SvarSlet
 2. Og for en herlig planlegging du gjør:) Vi får håper det går fort til våren, gleder meg til vårblomstringen:)

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Synes du sagde alle løg var lagt i jorden ... men der er altså stadig plads til ´et par håndfulde. Hmm, det er nok den gamle velkendte sang om igen, vi havenørder bliver aldrig helt færdige. Smiler.
  Allétræerne, som du tidligere har nævnt her på bloggen, Gulbladet Tretorn kaldes de vist, de er virkelig kønne, de vil illuminere den del af haven i skøn forening med Constance Spry. Nejjj, hvor bliver det flot, kaskader af skønhed.
  Din stemme lød lidt træt, husk også at passe på digselv midt i travlheden. En varm Toddy måske, selvom vejret er mildt.
  Rigtig god aften. Kærligst,
  Iris.

  SvarSlet
 4. Hej Claus.
  Må det være mig tilladt at afsløre mig selv som lidt af en sprognørd. Du omtaler de smukke Allium Sphaerocephalon, udtalt "Spærosefalon", men det må vel retteligen skulle udtales "Sfærosefalon"?. Jeg tænker på dem som "svævende hoveder" idet stavelsen Cephalo betyder hovede på latin (eller græsk), selvom Sfære betyder kugleformet og ikke svævende.
  Undskyld at jeg sådan retter din udtale, men hvis ikke du, så vil i hvert fald min gamle dansklærer elske mig for dette...
  med venlig hilsen
  Sis

  SvarSlet
 5. Kære Iris - ikke det mindste træt. Men bare noget snottet!!!

  SvarSlet
 6. Kære Linda - tak fordi, du altid er så positiv.

  SvarSlet
 7. ja enig, vejret må meget gerne arte sig længe endnu. Kejserbusken er begyndt at blomstre, og den dufter..
  Det bliver spændende at se billeder fra din have til foråret, med alt det nye du har gang i.
  Denne weekend kan jeg ikke nå i haven, så det lyder godt at vejrfolkene lover forholds mildt i næste uge osse, for der er stadig en masse at lave i haven, heldigvis, havde jeg nær sagt, havearbejde er den bedste motion for legeme og sjæl. Og forresten Claus, en god hyldetoddy er osse god for en snottet stemme og den smager godt ovenikøbet.
  God bedring
  kh Gunvor

  SvarSlet
 8. Dejligt at høre at dit valg af træer er faldet på Tretorn. Det er et af mine ynglingstræer og jeg har selv "Sunburst" i min have. Hvis man googler efter Paley Park New York, hvor der står en lille samling, kan man se hvor smukt de tager sig ud i virkligheden.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Du skal bare vide, at du rigtig ofte er med i haven her - sammen med andre haveinspiratorer. Dine kommentarer dukker op til alle de små forunderlige ting, haven byder på. Denne sommer har du og Anne Just inspireret mig rigtig meget, så en masse er lavet om. Forestillingen om, hvor smuk haven bliver næste år, gør mig glad. De sidste tulipanløg kom i jorden i dag - mon det virkelig bliver et lyserødt hav?!

  Godt nok hedder min mand Preben, som din medarbejder, men han synes, min idérigdom er blevet lidt for omfattende ift alt det, han skal gøre i haven. Han er ikke havenørd, men nyder at haven er frodig, flot og rar at være i. Så fordelingen er, at han hjælper med det tunge, som jeg ikke kan pga sygdom, og så kan han ellers nyde.

  Men fortsæt endelig med at være den fantastiske inspirator. Det smitter så dejligt- og ikke bare i haven men ift kreativitet i det hele taget.

  Kh Gitte M.K., Viborg

  SvarSlet
 10. Kære Beliggenhed!!!´- tak for tippet.

  Kære Gitte - dejligt, at din mand nyder, at haven er frodig og at han gerne giver et nap med.

  SvarSlet
 11. Jeg skulle aldrig have lyttet til min numerolog :-)) For at vende tilbage til Sunburst, så anskaffede jeg mig mit træ denne sommer. Jeg ved at Gleditsia triacanthos får flotte bælge, men ved ikke om Sunburst gør det samme. Oplysningerne på nettet er ret mangelfuld omkring denne art. Måske ved du det? Kh. Karina

  SvarSlet
 12. Hej Karina
  Sunburst sætter ikke bælge og har ingen torne.:-)
  Anne Marie

  SvarSlet