Stadig blomster

Her har vi stort set ikke haft frost i år, og det ses blandt andet af, at klokkerankerne stadig blomstrer lystigt.

 

20101106_084706

 

Jeg er SÅ TILPAS med det milde vejr, og det betyder at vi når så meget derude – at vi kommer så meget med. Allerede nu fornemmer jeg, at 2012 bliver et fantastisk haveår. Skønnere end nogensinde.

 

NB. I morgen er der film igen …

18 kommentarer:

 1. Kaere Claus
  Jeg kan slet ikke vente med at se din
  have blomstre i det nye àr.
  Er glad for du har vejret med dig.
  Her i Toscana vàgner vi derimod op
  til et par frysegrader og har gjort det de sidste 5-6 dage !!

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Troede at min klokkeranke var færdig for i år men har lige i dag
  set en blomst i den.
  Dejligt!
  PS. Jeg skal have en hvid næste år.
  Hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 3. Kære claus
  Nej, hvor jeg glæder mig til at se din skønne have igen til foråret her på bloggen, den bliver garanteret rigtig flot, med alle de flotte tiltag, som du og dine gartnere har lavet her i efteråret.
  Det er helt fantastisk at om 5 uger er det jul og inden vi ser os om, er foråret lige om hjørnet, juhu hvor jeg glæder mig.
  Glæder mig til at se video igen imorgen fra din skønne plet.
  Knus hernede fra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Vejret er så fantastisk...håber det milde fortsætter, og går langsomt over i forår :-)
  Go arbejdslyst
  Mvh henrik

  SvarSlet
 5. mine klokkeranker blomstrer også stadig, helt fantastisk. Jeg skal helt bestemt med på vognen også næste år. Spændt på hvilke nye projekter du lokker os med på til foråret

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Jeg er bestemt også mild overfor vejret. Jeg ville dog bare så gerne have lidt mere sol, det får vi ikke meget af her på Midtsjælland for tiden.

  I mandags tog jeg et billede i min have af en perlehyacint, hvor der er 2 blomster. Den ene er helt oppe, ca 8-10 cm, det andet blomster-hoved er netop kommet af jorden. Så forår 2012 er faktisk næsten startet her :) Billedet kan ses på min blog.

  Kh Anne Mette K

  SvarSlet
 7. Vi hadde en del anttefrost denne uken, og det tok nok livet ut av det siste. Bortsett fra astersen, den tåler litt mer. Men nå er det mildt igjen, og det er jeg også riktig glad for:) Takk igjen for nok en flott bok, jeg skal kose meg med den i helgen:) SÅ langt er den kjempeflott, men jeg hadde jo aldri trodd noe annet heller:) Ha en masse god helg:) Klem

  SvarSlet
 8. hej Claus,
  ja, det er dejligt med det milde vejr, vi har p.t. - passer mig rigtig godt ...
  Her er også stadig blomster i haven, især vinterasters (krysantemum) i hvid, lyserød og den yndigste lille gule asters, der starter med røde knopper og får gule blomster, der 'fader' så smukt til lysegul og næsten hvid - meget dejlig plante, jeg har fået fra min mosters have.
  Min gulbrune solbrud blomstrer også - for ikke at tale om roserne (Rose de Resht, GoldenWings, Gertrude Jekyll, Galway Bay, Comte de Chambord, W.Shakespeare 2000 Karen Poulsen m.fl.), der stadig kan være med - dejligt, dejligt :D

  Ønsker os alle en mild og dejlig vinter, så vi stadig kan lave ting i haven,
  kh Mette (i Horns Herred)

  PS: kan se, at bekræftelsesordet til kommentarfeltet virker igen - tak for det :O)

  SvarSlet
 9. Hei Claus
  Nå har jeg fått boken din i hendene mine, og her var det mye fint og lærerikt. Layouten er jo utrolig vakker! Man føler at man sitter med en skatt i hendene, og det er det jo for oss hagemennesker. En forstår bare ved å se på boken og å bla i den at du er en mann som forstår deg på komposisjon, fargesammensetning og kvalitet, noe som ikke er mange forunt. Takk for at du deler dette med oss, og alt det andre i tillegg. Du gjør at hverdagen min i hagen blir stadig rikere og av større kvalitet, dette kunne jeg ikke klart uten.

  NB: Mine klokkeranker er også i full blomstring enda:)Herlig...

  Hagehilsen fra
  Unni

  SvarSlet
 10. Jeg er imponeret over din skønne klokkeranke, jeg synes at min blev så grim forneden efterhånden som den voksede op ad muren, så jeg gjorde kort proces for længe, længe siden.
  Det bliver garanteret flot i 2012, jeg tror at vi er mange der glæder os - både til at se din have og til at se vores egne haver bugne af alle de løg og planter du og hele haveblogverdenen har lokket os til at plante:D
  Og p.s. jeg nyder virkelig de Hemmelige haver.

  SvarSlet
 11. Hej Claus.

  Ja det er utroligt alt det der blomstre endnu. Især min chislaine de feligonde, de går helt amok.

  Har læst Hemmelige haver og DEN ER SÅ SKØN. Du har løst mit problem foran huset. Længe har jeg tænkt på hvad der kunne matche mine Chislaine de feligonde og Buff beauty. Svaret gav du mig på side 58-59. Jeg synes det er SÅ SMUKT. ORANGE, ABRIKOS,PINK OG ROSA. Hvorfor har jeg dog ikke tænkt på det??? Det bliver så smukt mod min mørkegrå husmur. KOM NU FORÅR!

  Kh Havenarkomanem Marlene

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Jeg har med hård hånd tømt alle krukker for sommeblomster, selvom der bl.a. sad et par blomster på den hvide klokkeranke. Den lilla viste sig forøvrigt at være meget mere grokraftig end den hvide.

  Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak fordi (lyder som starten på en højtraven og kedelig skåltale), du løftede sløret for hele dit tulipansortiment i forrige indlæg.

  Ja, det er skønt med det milde vejr, for jeg har mangt og meget jeg gerne vil nå endnu. Sad lige her og tænkte på, at jeg skam nok først bliver vinterklar, når foråret er her :)

  SvarSlet
 13. Hvor er din klokkeranke smuk.
  Jeg har den samme gode mave-fornemmelse for 2012 :-)
  Jeg sad og så på mine billeder forleden fra vinteren 2007. Der var erantis allerede i januar. Ah, sådan en vinter må vi have i år. Og så forår først i marts.
  Lyder det ikke som et godt nytårsønske :-D

  SvarSlet
 14. Har också en klockranka som fortfarande är fin. Kan man övervintra den inomhus/i växthus eller ska jag kasta?

  SvarSlet
 15. Kære alle - tak for søde ord både omkring dette og hint!

  SvarSlet
 16. Kære Lo - klokkeranke kan godt overvintres frostftit, men jeg ville nu helle så næste år, med mindre du har et frostfrit drivhus.

  SvarSlet
 17. Hej Claus.

  Jeg har også læst at klokkeranke kan overvintres frostfrit og fordelen ved at gøre det skulle være at den kommer hurtigere i blomst næste. Det er grunden til at jeg afprøver det, for den nåede kun lige at blomstre med nogle få blomster, inden nattefrosten kom. De var til gengæld fantastiske, jeg var slet ikke klar over at der var tale om så store blomster.

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 18. Min klokkeranke fikk en frukt! Er noen interessert i se bilder? Helt fantastisk å tenke på at en av de mange flaggermusene har vært bortpå og gjort dette mulig! Jeg kan dokumentere med bilder!

  SvarSlet