Pyha

Hvis alt går efter planen (og det tror jeg, at det gør), bliver vi i morgen færdige med at lægge tulipanløg, men så har vi også lagt adskillige tusind.

 

tulip_hotpants_L[1]

 

Jeg er ret konservativ og holder mig som regel til de samme cirka femogtyve sorter, som jeg kender og holder af. Men i år har jeg ’vovet’ at inddrage en nyhed. Den bærer navnet ’Hotpants’.

 

Lidt speciel ser den ud med sine to farver, men jeg tror, at den vil passe perfekt ind i sammenhængen. Har I prøvet den?

25 kommentarer:

 1. Den kender jeg ikke, men jeg er sikker på at det bliver supersmukt hos dig:)

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Nej, jeg kender ikke denne skønne tulipan, men den er rigtig flot.
  Hvor har du plantet den?
  Jeg syntes, tulipaner er rigtig flotte, men jeg syntes det er rigtig træls, når de halve forsvinder året efter, derfor har jeg kun plantet ca 150 stk, men det er jo bedre end ikke nogen. Jeg har prøvet at plante nogle i krukker, da bilka havde løg til billig penge, så må vi ser om det lykkes.
  Forsat god aften.
  Knus herfra det midtfynske hvor jeg stadig sidder og glæder mig over "Hemmelige haver", Pia

  SvarSlet
 3. Hvad sker der for dette kommentatorfelt? hmmmm

  Nå men jeg prøver alligevel:

  Forstår godt at du er faldet for denne frække tulipan. Ud med sproget.
  Du ved at jeg er den vildeste beundrer af de tofarvede tulipaner.
  Hvor har du været hemmelighedsfuld.
  ;p

  kram
  Eva

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Nej det er ikke en tulipan jeg har prøvet,er spændt på i hvilken sammenhæng du bruger den.
  Jeg bliver også færdig i morgen med at lægge løg.Det er blevet til 15 cd kasser + 500 løg i løsvægt,men det er jo ingenting i forhold til dine mængder men men hold op hvor jeg glæder mig til foråret jeg tror ikke der er et øje tørt .Tror ikke jeg lukker et øje i nat for imorgen kommer Hemlige haver jo der er meget at glæde sig over.

  KNUS FRA MARGRETHE

  SvarSlet
 5. Åh ... minder mig om jeg stadig har 2 kasser stående.
  En lungebetændelse har sat det hele på standby, men måske i weekenden? ;0)

  SvarSlet
 6. Hej Mester.

  Prøver igen, igen, igen...... Bliver ved med at blive smidt af, når jeg har skrevet en kommentar og skal logge på....... :-(

  Kender ikke "Hotpants" men den ser virkelig nice ud, skal nok passe perfekt ind hos dig.

  Efterårshilsner Bettina

  Tante Grøn tak for det enorme beløb du har overført..... (HI HI)

  SvarSlet
 7. Glæder mig rigtigt meget til at se det helt sikkert overdådige syn til foråret :-)

  SvarSlet
 8. Jeps vi har et indgående kendskab "Hotpants" og jeg ;) Fast del af mit lilla bed sammen med Blueberry Rippel , Cracker og Nightrider.
  Mixer du dem med andre?
  Ih jeg glæder mig til Jul - men længes efter foråret!

  SvarSlet
 9. Kære Cendie - ja, jeg mikser den med flere. Det får I at se til foråret.

  SvarSlet
 10. Kære Claus,

  "Shirley" iført "Hotpants kunne være rigtig dristigt og frækt:o) Men vi må jo prøve at se, om vi kan styre nysgerrigheden til foråret, hvor du vil afsløre, hvem "Hotpants" kommer til at danne par med:o)

  Godnunatogsovnurigtiggodt......zzzz

  SvarSlet
 11. hej Claus,
  nøjjj, hvor er den bare smuk - det bliver super at se på, glæder mig til at resultatet :D

  Jeg prøvede en af de der to-farvede sidste år (altså til i år) i hvid med lilla flammer (Flaming Flag) - billedet af den så lidt spøjst ud, men resultatet var helt i top i foråret 2011.

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 12. Kære Tante Grøn - det kan du være helt og aldeles forvisset om, at jeg IKKE vil. For så styrter du bare ud og køber endnu flere løg. Hvide duer har sunget om, at du har lagt adskillige tusind i dette efterår, og at der er et stort underskud på husholdningsbudgettet. Derfor er det - har du selv skrevet til mig - at du skal til at forsyne hele Mors og omegn med juledekorationer, som du sælger fra en lille bod ved vejen. Heldige dem, der kommer forbi.

  SvarSlet
 13. Py-ha, troede jeg var håbløst for sent på den med at lægge tuipanløg. Har 2 af "dine" kasser som står og råber efter at komme i jorden. Det er den lyserøde kasse, vil de blomstre i flere år, eller er det engangs-tulipaner?

  Ps. forstår godt dit valg at arbejde med Bilka, for så når du virkelig en stor kundegruppe. Men hvor er det altså en rædselsfuld butik at komme i....

  Kh Gitte M.K., Viborg

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Smuk tulipan, jeg kender den ikke, men glæder mig til at se billeder af den fra din have.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 15. Det er mig en sand gåde, hvordan alle I havenørder får lagt SÅ mange løg! Jeg bliver helt svimmel ved tanken. Men tænk hvor man bliver belønnet til foråret! 25 forskellige typer. Jamen jamen. Det er forresten møgtarveligt ikke at vise de heldige løg/planter som hotpants skal mænge sig iblandt. Vi vil se billeder, vil vi :-)

  Vidste slet ikke at Tanten gjorde sig udi dekorations kreativitet. Pokkers man ikke lige skal den vej.

  Til dem med kommentarproblemer: Log ind på jeres google konto FØR I lægger en kommentar. Ignorer hvis ikke I kan se den visuelle bekræftelse første gang. Den kommer 2. gang. Har I en blog, skal I blot logge ind på den først. Så går det som en leg :-)

  SvarSlet
 16. Kære Gitte - en del af tulipanerne vil med garanti komme igen. Men der forsvinder nogle hvert år.

  SvarSlet
 17. Wow hvor er den flot. Har aldig set den før og glæder mig vildt til at se hvem den bliver "viet" sammen med.
  Satte selv Shirley sidste år og blev positiv overrasket over hvor smukke og store hoveder den har, så der er plantet endnu flere i år.
  Fik plantet 5 krukker til med løg i går i tusmørke.
  Jeg ææælsker nemlig tulipaner og kan simpelthen bare ikke går forbi standerne med tulipaner og så oveni købet nedsat.Har lige et par krukker mere der er tomme og absolut også må fyldes med de herlige forårsbebudere.

  SvarSlet
 18. Kære Claus,

  ja, nu da mit løgmisbrug nu er blevet afsløret, kan jeg jo ligeså godt gå til bekendelse og bryde sammen og tilstå, at løglægningen har grebet øh...noget om sig iår:o)

  Og for at min stakkels lille familie ikke skal leve af vandgrød og bortfløjen fasan hele julemåneden, må der jo tænkes og arbejdes kreativt. Ja, for man kan vel næppe koge suppe på tulipanløg, lave narcis-stuvning eller vibeægs-omelet?:o)

  Hav en dejlig løglægningsdag, - og jeg håber, at du kan sukke årets sidste løg"pyhaaaaaaaaaaaaa" idag!!

  Men vi må lide for skønhden, kære Claus:o)

  De kærligste hilsner og tanker fra en løgbums

  SvarSlet
 19. Hej Claus

  Så kom hemmelige haver også til mig, UHA jeg glæder mig til at komme hjem og fordybe mig i den i sofaen i aften :-)
  Tog lige et smugkig i den på kontoret, men det var farligt, kunne næsten ikke lægge den fra mig igen

  Jeg undrer mig virkelig over hvordan du får alle de løg skruet ned selvom du har en stor have. LAg på lag og så aligevel, der kan jo ikke stå stauder ovenpå løgene. Men flote r det at du kan klare at lægge så mange
  Mette

  SvarSlet
 20. Kære Claus
  Sikken en sød dame jeg lige har snakket med oppe på øverste etage, (Forlaget Klematis)ang noget med betalingen af hemmelige haver, hvis alle telefondamer var lige så behagelige som hende, kunne vores lille land være godt hjulpen.
  Hils hende og tak for hjælpen.
  Knus hernede fra det kolde midtfynske, Pia

  SvarSlet
 21. Kære Claus.
  Næh, jeg har ikke haft denne yndige Tulipan´ i haven, ikke endnu! I år har jeg lagt en hel del ´Ballade´ også i store krukker. Din præsentation af denne fristede for voldsomt. Dine ´Hotpants er virkelig også specielle, på den gode måde mener jeg. Er meget spændt på at se, hvilke andre planter de skal hygge sig sammen med.
  Og kære Tante Grøn ... jeg ville nu være lidt varsom med dén ´menu´ du hér præsenterer, det er jo det rene gift ... smiler. Tø hø, er sikker på at alle nok skal få føden, prydløg i industrielle mængder eller ej, selvom det nu nok kan gribe om sig. Yeha!
  Mange kærlige hilsener,
  Iris.

  SvarSlet
 22. Jeg satte også mine ssite løk i dag, en blandig fra plantekole ringen i danmark som het 'glorius' Jeg gleder meg vil titl våren. Denne du viser her er jo riktig lekker:) I dag fikk jeg boken din, og jeg gleder meg vilt vilt til å sette meg ned. Må bare vaske jorden av hendene først:) Klem

  SvarSlet
 23. Hej Claus
  Har ofte kigget med på siden her, men det er første gang jeg begiver mig til at skrive her på bloggen:-)
  Synes absolut "Hotpants" er en smuk tulipan, men speciel og på en god måde. Har selv Shirley og Negrita i et bed, og det er jo i næsten samme tone.
  November hilsen fra Charlotte

  SvarSlet
 24. Kære Claus
  Kontrasterne i tulipanen kan virke voldsomme, men jeg tror at den vil gøre sig fint i selskab med en masse andre tone-i-tone forårsløg.
  Jeg mangler bare at lidt botaniske krokus og vibeæg,samt almindelig oprydning, så vil jeg ikke i haven før til januar når æbletræet skal trimmes. Det skal blive godt med en pause, så der er tid til indendørs sysler med familien.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 25. Suk. Fordi den er smuk og den ville liiiige præcis passe i mit bed...altså, kære Claus....

  Piiuft - Tante Grøn og alle I andre, måske vi må nedsætte en løg-selvhjælpsgruppe snarest, måske kan man tale sig ud af løg-behovet. Men æh, jo nok ikke med hinanden, kommer jeg til at tænke på.....Nå, vi må forsøge at klare os, hver for sig...

  Kære Tante Grøn, læs nu endelig hvad Iris meget klogt siger, jeg bekymrer mig også om dig og din families helbred med den menu :)

  kh Anne Mette

  SvarSlet