Nu skal jeg kun sove én gang ...

... før jeg står med ’Hemmelige haver’ i hænderne. Selv om jeg har prøvet det før, er det altid spændende.

 

RIGTIG mange af jer har allerede bestilt bogen, og jeg kan fortælle, at den bliver afsendt i morgen. I kan stadig nå at bestille bogen. Bestiller I inden kl. 12.00, bliver den også sendt i morgen.

 

20101106_084539

 

Der er mange forskellige haver i bogen, og blandt andet afsløres Tante Grøns virkelige identitet.

Læs mere her.

8 kommentarer:

 1. Ih, hvor du lokker... men det er nu ikke nødvendigt, for jeg HAR bestilt...

  Tænk at Tante Grøn fra i morgen ikke længere er anonym - at hun så bliver berømt (ja, det har hun jo sådan set været længe), men nu med ny identitet. Det er stort.

  Glæder mig.

  Sov godt i nat :)

  SvarSlet
 2. Ja, tænk engang.. Kære Claus, kun en nat til og så sker det.. Jeg er nu rigtig glad for at du ikke skal sove alene, men at du lægger arm i arm med Engle trompet..Så får du en rigtig god nat, men du har heller ikke grund til andet og skal ikke være nervøs..Det bliver en Fantastisk bog, og du har gjort et stort stykke arbejde, og nu skal vi alle læse og drømme hen.. Jeg er faktisk en af dem der kan røbe Tante Grøns identitet..Jeg er nemlig så heldig at vi er blevet bedste venner i gennem bloggen her, og jeg kan godt fortælle at sjælden har mødt en mere gæstfri og varm person..Jeg kan faktisk gå så langt til at sige at hun og jeg er i seriøse forhandlinger om plejemor rollen..Jeg vil også lige påskønne alle de dejlige indlæg med sjæl, humor og varmt hjerte som hun har.. Du er med til at gøre en forskæld og du skal vide at jeg holder meget af dig..Ved Tante grøn s side er der selvfølgelig en lige så fantastisk mand , nemlig John.. Tusind tak for jer..Jeg glæder mig meget til at kikke ind i jeres hemmelige have..Må jeg nominere Tante Grøn til årets blog læser.. Bare en kærlig tanke fra mig..Mange tak for i dag Claus.. Kærlig hilsen Paw ....

  SvarSlet
 3. Gleder meg helt ustyrlig til jeg kan få kjøpt den portofritt hos capris!:)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  ´Nu skal jeg kun sove én gang´, ja, det sagde vi altid som børn, før fødselsdagen, før juleaften osv. Fyldt med spænding og forventningens glæde - sådan har du det garanteret også i disse dage. Og forståeligt nok. En ny bog er blevet til, mange mange måneders slid, flid og arbejdsiver er ovre. At det til tider kan have været hårdt og presserende, er glemt. Et nyt projekt er lykkedes og nu skal du give det fra dig på Bogmessen. Til mange forventningsfulde og vildt have-interesserede messe-gæster som naturligvis gerne vil hilse på dig, have din autograf, glæde sig sammen med dig. Må de gøre det på mine vegne også. Kan kun begræde at jeg ikke selv, er den mega store og helt vidunderligt dejlige oplevelse, forundt. Snøffft ...
  Behøver jeg fortælle HVOR meget jeg glæder jeg mig til at modtage din bog med posten ?
  Dine buketter vil tale deres helt eget smukke sprog på messen, hvide skønne ´showstoppere´, spektakulært blikfang. Nej kære, du gør aldrig noget halvt, en sand evne at have fået i dåbsgave. Ønsker dig nogle pragtfulde dage i Forum.
  Stort knus,
  Iris.

  SvarSlet
 5. Gratulerer med dagen! Håper du har hatt en god natts søvn og nyter Dagen i fullt monn :)
  Du er en så enestående generøs og omtenksom, så uegenyttig i ditt virke og ønsket om å glede alle hageglade. Du fortjener all mulig lykke og hell. Klem fra Ninni

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Tillykke med dit seneste "skud på stammen". Desværre kommer jeg ikke lige forbi bogmessen, så må bare vente på jeg bliver ejer af bogen. Kan læse der allerede er mange der har bestilt den allerede.. synes ikke lige jeg kan se hvor vi gør det henne. Har kigget bla. under "BØGER" her på siden. ??
  Da jeg meget snart (23/11) har fødselsdag "satser" jeg da bestemt på at få bogen som gave, men hvis ikke, ja så skal den da bare bestilles.
  God fornøjelse og held og lykke med messen og bogsalget.
  Helle Aagaard Hansen, Sydfyn.

  SvarSlet
 7. Kære Helle - du kan gå ind på www.klematis.dk og bestille bogen der.

  SvarSlet
 8. Nu har Tanten jo været i den lokale avis for et stykke tid siden, så helt ukendt er hun ikke længere :-)) og jeg kan kun skrive under på, at hun er et meget gæstfrit og venligt menneske. Også da man kom uanmeldt forbi og alligevel fik lov til at besigtige have - og Gammelmis.

  God dag på messen ønsker jeg dig.

  Helle i Schweiz

  SvarSlet