Panik, panik

Bogen er forsinket! Jeg fik et mindre chok, da telefonen ringede her til morgen. ”Vi kan ikke nå at levere ’Hemmelige haver’ til Bogmessen. Den er blevet forsinket.”

 

claus20100911_120045_2

 

Dette må bare ikke ske, tænkte jeg, men heldigvis, var der trøst at hente. ”I stedet for, at den bliver leveret i Forum i eftermiddag, kommer den inden kl. 8.00 i morgen tidlig,” fik jeg at vide. Pyha ... Messen åbner først kl. 10.00.

 

claus20100911_120028

 

Lige nu sidder jeg på færgen på vej til Sjællands Odde, og jeg nåede ikke at få den færdige bog i hænderne, inden jeg tog af sted, så nu må jeg vente til i morgen tidlig. Heldigvis er vi blevet lovet, at den portion, vi skulle have levereret til Risskov, ankommer rettidigt. Det vil sige før kl. 12.00 i dag. Ekstra mandskab er indkaldt, så de flere hundrede eksemplarer, der skal sendes ud i dag, bliver bragt til posthuset inden lukketid. Pyha ...

 

NB. Hvad blomsten med de smukke frøstande hedder: Nicandra physaloides

25 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Som jeg læser dit indlæg, vil du ikke have mulighed for at ´sætte din autograf´ i de bøger der skal sendes idag, da de endnu ikke er ankommet til Risskov, og du befinder dig på Sjælland !? Så vil jeg meget gerne vente med at modtage min bog til efter weekenden, og du er hjemme igen, da jeg er én af de mange som har bedt om netop din ´signatur´ i Hemmelige Haver.
  Kærlig hilsen,
  Iris.
  På forhånd tak.

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Sikken et chok og så lige fra morgenstunden, det er ikke rart, men vi håber du får den i hænderne inden starten på bogmessen. Det ville være ærgerligt andet, især med det kæmpe arbejde du har lagt i den bog.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Kære Iris - I, der har bestilt en bog med autograf, skulle have fået at vide, at vi først kan afsende bogen mandag. Jeg skal nok sørge for, at dit eksemplar bliver holdt tilbage.

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Länge siden jeg har kommenteret - men nu er jeg tillbage. Kan forstå din frustration, og "håller tummarna" for at bogen når at komme frem i ret tid. Du har held med det meste så dette går sikkert også! Venter med spändning på at kunne köbe den i Sverige. Good Luck! Hilsen Elsebet fra Ystad

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tusind tak for dit hurtige svar, som jeg blev oprigtig glad for at læse. Det er super dejligt at vide. Så skal jeg bare lige ´sove et par nætter mere´, smiler ...
  Rigtig god Bogmesse til dig, og endnu engang TAK.
  Kærligst,
  Iris.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Der var jeg lige ved at få pause-kaffen galt i halsen!

  Tror jeg venter med at besøge bogmessen til lidt op af dagen. Bare for at være HELT sikker på, at jeg kan gå op i restauranten bagefter og bladre og snuse til den spritnye bog i fred og fordragelighed. Lige som jeg gjorde med Mit haveliv sidste år på bogmessen. Den er for øvrigt afgjort også er anbefalelsesværdig!

  SvarSlet
 7. Pyh, hvor jeg føler med dig.

  Men stress nu ikke. Du har gjort dit til en succes. Vi venter bare et par ekstra dage, hvis det bliver nødvendigt. Forventningens glæde er også stor.

  Held og lykke på messen.

  SvarSlet
 8. Kære Claus Dalby
  Sikke et chok, du må have fået efter en sådan melding.
  Nu håber jeg bare for dig, at alt er som det skal være, så ingen går forgæves efter din bog de kommende dage. For jeg er helt sikker på, at den er en messe værd.
  Har selv lige bestilt den her i formiddag.
  Rigtig god fornøjelse I Forum.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 9. Den skønne blå-blomstrende plante mener jeg har det danske navn kantbæger. Her på sydfyn har jeg endog hørt nogen kalde den for Egeskov-planten...

  mvh Helle Aa.
  Sydfyn

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Vil bare lige melde at det (systemet)virker. Jeg bestilte 2 bøger med autograf i mandags, og fik tirsdag en mail med forespørgsel om jeg ville have dem sendt torsdag uden autograf eller først i næste uge - med den eftertragtede signering. Svært valg da jeg gerne vil begge dele, men jeg valgte at prøve at overleve weekenden og få autografere, et valg som jeg mere sikker på at blive gæad for "på den lange bane"
  mvh og god messe
  Mette

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Puha altså, du sørger da lige for efterårs-gys for tiden....

  Jeg nåede lige at tænke "Hva' nu? Ahr, det er 'bare' Claus og hans overskrifter igen....". Så begyndte jeg at læse, pulsen røg op.... og så endte det hele godt. Håber jeg. Næsten som et lille eventyr.

  Det trækkes sørme lige præcis til deadline :)

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 12. Hej Mester.

  Sikke chok du må ha´fået, for det gav du mig da jeg læste overskriften. Blev bange for at turen til Forum imorgen skulle aflyses, men heldigvis nej..... :-)
  Glæder mig til vi ses imorgen eftermidag.

  Efterårshilsner Bettina

  SvarSlet
 13. Hej Claus.

  Blot en hilsen for at ønske tillykke med din nye bog, jeg håber det bliver en god bogmesse.
  Jeg må indrømme, at da du skrev, at nu havde du sat det sidste punktum og skulle lige læse korrektur på det sidste, tænkte jeg:" Det er godt nok sent, men hvad forstand har jeg på bogudgivelser." - Men heldigvis blev du reddet på målstregen.

  Mange hilsener fra Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 14. Pille-triller med de grønne fingre10. november 2011 kl. 16.55

  En skøn skøn blomst der tilfældigt voksede op i mit staudebed i år uden mit kendskab. Men nu er der spredt frø rundt omkring for den vil jeg da nødig være foruden

  SvarSlet
 15. Bare bogen kommer til på søndag hvor jeg indfinder mig på bogmessen med ungerne :-)Jeg glæder mig til at gå rundt og ose mellem bøger ;-)
  K. Gro

  SvarSlet
 16. Åh.... der mistede jeg da også lige pusten! Kender nemlig alt for godt det med stramme deadlines og teknik der skal går op i en højere enhed!
  Håber det lykkedes - og at det bliver en fin messe, med dine smukke buketter på bordet kan det jo ikke gå helt galt :-) Jeg satser ihvertfald på at der stadig er en bog til mig på søndag, med en signatur af mesteren himself!! Kram Fru Krull

  SvarSlet
 17. Congratulations Claus! All the luck with the book. I am looking forward to reading it.

  SvarSlet
 18. Kære Claus.. Velkommen her til København.. Jeg krydser også fingerne for at alt går godt...Jeg er nu ret sikker på at det er værd at vente på hemmelige haver. Håber jeg når at komme ind og sige hej i Forum, og jeg håber du får nogle rigtige gode dage på bogmessen her i København..Tak for i dag .. Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 19. Hej Claus :o) Godt du siger det, for jeg har hvisket mor i øret at største ønske til jul er en bog med din signatur og at du er at finde i Forum i denne weekend :o)) Ellers må hun bestille på din hjemmeside. Jeg er ved at drukne i frø fra Kantbæger. Jeg giver gerne nogle væk, hvis nogen har lyst til at modtage nogen? Den er simpelthen enestående og kan passes ind alle vegne.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 20. nu kom der så lige en mail fra Klematis om at mine 2 bøger er sendt :-(

  Jeg havde ellers bestilt med signatur og sagt det sagtens (tja... sagtens og sagtens men jeg bliver nødt til at vente)

  Jeg håber ikke det er rigtigt men at de bare er kommet til at sende for mange mails ud

  SOv godtog rigtig god fornøjelse
  Mette

  SvarSlet
 21. Vil da allerførst sige Velkommen til Hovedstaden, søde Claus. Glæder mig til at hilse på dig igen.
  Pulsen gik da lige op og vejret blev slået ud! Åh nej! Når de det?! Åh gudskelov - weekenden er reddet! Pyh et uhyggeligt indslag her sidst på aftenen.

  SvarSlet
 22. Kære Claus.
  Jamen, sikke en gyser, det kunne være blevet. Det kunne nær være endt, som da Klods Hans' brødre stod overfor prinsessen, og kun kunne sige "Øh".
  Jeg vil ønske dig de bedste 3 dage, du nogensinde har haft i København. (Bare du har bøger nok med).Har sendt en speciel hilsen med Paw til dig, så jeg håber han når derind.
  Og til Paws forslag om at kåre TANTE GRØN til årets bloglæser 2011, kan jeg kun sige: Selvfølgelig!Det er da det, hun er.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 23. Kære Claus.
  Hvor godt du fik klaret problemet, så alt skal nok blive godt, og det er sikkert en flot bog, du har lavet. God tur til København.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 24. Få nu endelig ikke stress, og husk at nyde det...

  Håber at du får en god bog-messe, samt en go' weekend

  SvarSlet