Pyha! Det lykkedes!

Nu er vi i fuld gang i BogForum, og heldigvis var ’Hemmelige haver’ på standen, da vi kom her til morgen.

 

20111111_085503

 

Der er allerede RIGTIG mange mennesker her, og interessen er stor. Det er dejligt at få en snak med alle de hyggelige mennesker,

 

20111111_082512 20111111_090017

 

Det er tyvende år, BogForum bliver afholdt, og det er noget af et tilløbsstykke.

 

Fra næste år flytter messen til Bella Center, og så er det spændende, hvor mange mennesker, vi kan trække derud. Her i Forum kommer der hvert år omkring 25.000 besøgende.

19 kommentarer:

 1. Håber I alle får en dejlig weekend. Jeg må i stedet passe på samfundet via mit arbejde, så det I må klare fornøjelserne på egen hånd.
  Med venlig hilsen
  Sis

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Godt, at alt er klappet til start og " Hemmelige haver" er nået frem til Bogforum, det var godt nok også noget af en gyser du fik der igår morges.
  Det ser rigtig fint ud på din stand, det er jo som foråret er kommet, med de flotte blomster, det kunne vi vist også godt bruge her på midtfyn, hvor det blæser og solen ikke rigtig ved om den vil skinne eller ej.
  Knus herfra der midtfynske, hvor jeg håber du må få solgt nogle af dine dejlige bøger, Pia

  SvarSlet
 3. Sikke en fin stand med nogle lækre buketter. Godt at bogen var der. Rigtig god messe.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Wuauw for en flot stand. Hvidt og blåt som både fremhæver og betoner. Dejligt ser det ud, og med de smukke buketter du har arrangeret, kan man som besøgende da kun føle sig hjertelig velkommen og blive inspireret. Håber der bliver godt gang i forlagets bøger, især i dine egne kreationer, så vi får spredt nogle flere budskaber om, HVOR skønt det er at være ´have-nørd´.
  Stort og hjerteligt tillykke med ´Hemmelige Haver´. De bedste ønsker for en super god weekend, omend hektisk, så dog ovenud vellykket.
  Kærlige hilsener,
  Iris.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Modtog din bog i morges og glæder mig til at fordybe mig i den, har kun lige løbet den gennem, men der ser rigtig spændende ud..
  Vh Ann

  SvarSlet
 6. Det ser rigtig flot ud, sikke en indbydende stand. Smukke buketter, kan desværre ikke se det live, er ligesom Sis arbejdsramt denne weekend. Som lille plaster på såret har jeg til gengæld netop åbnet pakke fra Klematis med den smukke bog,glæder mig til at gå på vandring i alle de hemmelige haver. Desværre var der ikke en lille hilsen med som jeg havde bedt om, øv øv! Måske det kan fikset?
  Fortsat god fornøjelse med messen, der skal nok blive rift om det nye skud på Klematissen.
  Mange hilsner om en god weekend til jer alle på eller udenfor Forum
  Anne, Mårslet

  SvarSlet
 7. God fornøjelse! Jeg ved godt hvad jeg skal lave i weekenden for jeg har lige modtaget "Hemmelige Haver".

  SvarSlet
 8. Flot stand og godt børgerne nåede at lande..;)
  God weekend

  SvarSlet
 9. Kæreste Claus !

  Hvor blev jeg glad, da posten kom i dag med bogen: Hemmelige haver - straks slog jeg op på side 108 og lige DER var "min Holger" - TUSINDE TUSINDE TAK CLAUS - hvor er det godt skrevet og jeg elsker dine billeder fra haven - nu har jeg Holger for evigt på min reol!

  Hvor er det en flot stand - det ser rigtig indbydende ud - jeg ønsker dig den bedste messe med mange besøgende!

  Stort knus og rigtig god weekend
  Lotte

  SvarSlet
 10. Kaere Claus
  TILLYKKE med din nye bog, den ser godt nok rigtig flot ud...jeg har dog
  bestemt mig til at jeg fòrst vil ha'
  "mit haveliv".
  Hàber du/I fortsat mà fà en RIGTIG god weekend.

  Hilse Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 11. Sikke en smuk stand - og tak for billedet, Claus, fra os der ikke kan være til stede.
  Vi må så trøste os med kvalificeret armchair gardening i næste uge.
  God fornøjelse på messen
  og god have weekend til alle Jer andre derude
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  tillykke med den smukke stand og med bogen...... jeg tror desværre ikke jeg får mulighed for at kigge forbi.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Tak for kigget til din stand - hvor ser det dog hyggeligt og indbydende ud! Buketterne har du fået arrangeret til perfektion og hvor ville jeg dog bare ønske at det var i år jeg skulle afsted!

  Det er vel nok glædeligt for dig og alle dine gæster, at bogen kom frem i tide. Pyha, sikken en skuffelse hvis det havde glippet!

  Nu er der kun tilbage at ønske dig en rigtig god fornøjelse og ikke mindst: held & lykke med salget :-)

  God BOGweekend, kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet
 14. H ej Claus ,bliver dine boger oversat til spansk for eksempel? der er en bogmesse i Buenos Aires hvert aar i marts maaned hvor der er stand's fra hele verden den hedder -feria del libro del autor al lector-.Held og lukke med dit nye barn!

  stor hilsen fra bonaerensis.

  SvarSlet
 15. Så flott stand dere har!`Bukettene ble nydelige og det var godt boka kom fram i tide!
  Mvh Trine

  SvarSlet
 16. åååh bare jeg kunne komme på bogmesse.,.
  Men jeg må pænt vente til jul, men så gud nåde og trøste familien hvis ikke Bogen er under træet, de har tyranisseret mig til ikke at købe noget inden jul, hulk.
  Iøvrit , hvorfor er der tit ikke noget "kodeord" til kommentatorruden??
  kun noget med "visuel bekræftelse" jeg kan nemlig ikke komme ind når det er der. Lidt irreternde, er der andre der har samme problem?
  kh Gunvor

  SvarSlet
 17. Kære Claus..Tak for en hyggelig tid sammen i Forum. Tak for at tage dig tid til at snakke. Kære alle Have blog venner, Lige kommet hjem fra Bogmessen i Forum. Jeg kan godt love at vi kan være stolte af Claus og hans team, sikken en flot stand de har lavet ,der er virkelig tænkt på detaljerne, og alle bøger nye som gamle ,og alle de smukke blomster kort tager sig virkelig smukt ud. Det viser billederne også her.. men at se det " LIVE " er fantastisk...Jeg gik rundt på messen og kikkede på mange stande, men jeg lover jer at ingen kunne hamle op med TEAM KLEMATIS, de når faktisk ikke engang til sokkeholderne...Det var vel nok en stor oplevelse at se.. Jeg vil opfodre de af jer der har mulighed for det at tage derind, det skal simpelhen ses... prisen er bare 25 kr for at komme ind , så er der mere at købe bøger for.. Kære Claus mange tak for en stor oplevelse.. Jeg tror at jeg kommer igen..Kærlig hilsen paw.

  SvarSlet
 18. Kjære Claus. Det var som en krimroman man ikke klaer å legge fra seg å følge innleggene dine fra den største fortvilelse over at boken ble forsinket, til den store lettelsen over at boklasneringen på BokForum kunne gå av stabelen som planlagt. Jeg sier PUH sammen med ditt pyha! SÅÅÅ velfortjent! En lettelsens klem fra Ninni

  SvarSlet
 19. Kære Claus,

  Til lykke med den smukke stand. Og du har ganske ret i, at de hvide blomsterbuketter gør sig formidabelt blandt de mange smukke farvetryk på bøgerne. Og især buketten på billedet - med kortene strøet ud foran - går lige ind hos en "kortoman" som mig. Jeg kunne såmænd godt finde på, at bruge kortene med juleroser til julekort i år. Det glæder mig at høre, at det er gået dig godt på messen. Og jeg håber, du får slappet lidt af i haven, når du kommer hjem igen. Det kan du nok godt trænge til.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet