Video d. 20. november 2011

Så er der video igen!

9 kommentarer:

 1. Der er som altid travlhed i din have, og du lyder fortrøstningsfuld ved tanken om, at vinteren lader vente lidt endnu på sig. Jeg vil også gerne lige have reaten af november med til havesysler, for jeg er heller ikke færdig.

  De knopper der under påskeklokkerne kunne jeg da godt blive lidt bekymret for, men påske- og juleklokker er jo robuste planter.

  God bedring - du lød lidt næsetæt ;)

  Bedste havehilsner fra
  Marianne i
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 2. Her i Rørvig er der også bjerge og bjerge og atter bjerge af nedfaldne, skønt raslende blade; men hos mig får de lov til at blive liggende - ikke så meget af dovenskab, for det er egentlig et hyggeligt arbejde at gå og rive dem sammen, når vejret er mildt og dejligt som for tiden. Imidlertid er min have mest en naturgrund med lidt havedyrkning på udvalgte steder og mange forskellige dyr, som jeg deler matriklen med - herunder regneorme, som nota bene jo er særdeles nyttige dyr.
  Og påskeklokkerne har jeg da helt glemt at kigge til i dag! Tak for at du minder om det. Jeg tror, jeg tager pandelampen på og slår et smut rundt om bedet, hvor de står, inden jeg går i gang med aftensmaden.
  Tak for kig i din have igen i dag, Claus, og fortsat
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 3. Jamen Claus, du snøfter jo. Du skal da ha et glas varm glögg og en varmedunk. Marianne (Spiren) rådede mig også til at få klippet bladene af, så mine står stadig friske og mørkegrønne som dine.
  Er lige kommet hjem fra vores bod i Tivoli, hvor jeg har glæden af at ha rensdyr som naboer ;) Kan på det varmeste anbefale Blössa glögg, hvis man ikke selv gider lave den. Uhhmmm

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Jo vejret er fantastisk, og jeg har aldrig selv været så godt med i haven, som i år. Og samtidig undres jeg over de finurlige hændelser som slet ikke skulle finde sted på denne årstid, rhodo´er med blomster, jordbær med knopper og blomster, små lyseblå knopper af perlehyacinter og lysegrønne spirer på påskeliljer. (De fik så lige en ekstra ´muld-dyne´ over sig i eftermiddags solen.)
  Ihhh altså Vårfladbælg, og med en bedårende blålilla farve, yummy.
  Angående Helleborus, var ikke bekendt med at fjerne bladene. Det er så synd når de står med deres yndefulde blomster, og så har de grimme brune blade. Det er næsten at sammenligne med roserne når de blomstrer, og deres blade er angrebne af sygdom eller insekter. Tusind tak for tippet og hvor er det dejligt at lære nyt, hver gang jeg besøger din blog. Jeg bliver heldigvis aldrig ´udlært´ udi havekunsten, men klogere.
  Har nydt det første afsnit af ´Hemmelige Haver´ i aften, om Søren og Nico. Er vildt benovet over deres have og de mange projekter. Betagende. Ja det kan godt være jeg er langsom, men hvert et ord skal tygges og smages på, og de smukke fotos studeres minutiøst. Det er jo ikke bare
  ´en bog´...
  God bedring og tak for de levende billeder.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt se du har lige lovlig mange blade i haven :-)Det er godt du gør opmærksom på at klokkerne har sat knopper, det var jeg ikke opmærksom på. Jeg får helt lyst til at tjekke min egne påskeklokker for knopper, men nu er det mørkt og ligeså når jeg kommer fra arbejde i morgen :-/ øv
  Rigtig god aften og fortsat god arbejdslyst i haven :-D
  Gro

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Dejlige videoer du viser os her lørdag og søndag fra din have, dejlig lyd bladene giver fra sig, når du går i dem og det er rigtig dejligt at du er godt med, med dine projekter i haven. Det var lidt sjovt du nævnte træerne nede i bunden af haven, dem havde jeg tænkt på, om det projekt var blevet til noget.
  Forsat god søndag aften til dig og alle i andre der skriver med her.
  Knus hernede fra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 7. Kære Iris - jeg kunne bestemt ikke finde på at kalde dog 'langsom'. 'Grundig' er vist et meget bedre ord!

  SvarSlet
 8. Hej Claus Tak for tippet ang. Helleborus. Jeg har set knopper i mine, var dog ikke klar over at klippe bladene af, tak for tippet. Hold dag op, hvor har du mange blade, jeg kan godt forstå du er nød til at fjerne nogle af dem. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet af jeres anstrengelser udi løglægning her til foråret. VH Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 9. Kære Claus,
  Hjertelig tak for informative video'er.
  Indimellem ser det jo noget kaotisk ud, men der er vist et gammelt ord, der siger: "Ud af kaos kommer orden".
  Og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at din have til næste forår vil være endnu dejligere at promenere i.

  Din stemme lyder, som om du godt kunne trænge til en omgang rygende varm hønsekødsuppe og lidt russisk penicillin (= hvidløg).

  Take care!
  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet