Sikke en begavelse

Det var nogle dejlige dage i BogForum, og skønt var det at hilse på rigtig mange af jer fra bloggen.

 

20111114_095346

 

Helt rørende var det, at flere kom med gaver – blandt andet hjemmelavet chokolade, kaffe og andre drikkevarer, slik, chips, buketter og meget mere.

 

20111114_095359

 

Den meget, meget flotte buket på billederne her, fyldte hele forsædet, da jeg kørte hjem.

 

20111114_095425

 

I det hele taget var der læs på, selv om der blev solgt adskillige bøger på messen. Ja, faktisk rigtig mange.

 

Nå, nu vil jeg ud i haven!!!

11 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Velkommen hjem fra messen, du har fortjent opmærksomheden og den er dig vel undt.
  Jeg glæder mig til at modtage hemmelige haver, jeg håber du har haft tid til at signere i dag, eller får det i morgen.
  Mette

  SvarSlet
 2. Skønt og velfortjent.

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  God dag i haven, det må være tiltrængt med en fridag!
  Hygger mig med "Hemmelige haver" på 2. runde.
  Bilka må simpelthen have taget fejl mht. "købeiveren", har fået den største trang til lidt indkøb af krukker, buksbum, genstande af særlig art, mos, lav, fransk jernreol og noget andet noget i jern eller kobber...
  Det er jo lige på denne her årstid, man får lyst til at købe alt det til haven, som ikke vokser! (især når man kigger intenst i sin nye bog)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Velkommen hjem til haveparadiset igen. Det er dig helt ondt, at du har modtaget al den opmærksomhed, de sidste dage. Smuk buket, det er nogle rigtige dejlige farver den har.
  Jeg håber ligesom Mette, at du har haft tid til at signere idag eller i morgen, spændingen er jo ved at være kæmpe stor efter alle de fine indlæg der har været fra andre blogger.
  Knus herfra det midtfynske og med stor længsel, Pia

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Håber du for hygget dig i haven og får slappet af.

  SvarSlet
 6. Velkommen tilbage til det jyske. Det er dejligt at høre at du havde nogle gode dage på messen. Jeg og garantere mange andre har så tilgengæld været i haven og blandt andet sætte løg.Jeg er overbevist om at de danske haver til foråret står endnu kønnere end nogensinde. Det er meget svært, for ikke at sige umuligt, ikke at blive inspireret af din blog og dine bøger. Jeg tror også vi er mange der faktisk har fået en anden tilgang til vores have for du har vist os at det ikke er forbeholdt grever og baroner at lave og nyde en smuk og dejlig have. Tak Claus for at invie os i dine hemmeligheder. Et stort knus fra Næsten Naboen i Riisvangen

  SvarSlet
 7. Hej Claus...tillykke med dit veloverstået bogsalg /messe, trods den spændende start på messen. Dejligt at folk kikker forbi med lidt godt til ganen og noget smukt at kikke på. rigtig god dag til dig.
  Diana

  SvarSlet
 8. Sikke en smuk buket. Gid den stod hjemme på mit spisebord....suk! Hvor må det være pragtfuldt, at føle sådan en varme strømme imod sig, Claus. Jeg bliver så glad af at tænke på, at der findes så mange hjertelige og betænksomme mennesker, som godt kan li` at gøre andre glade.

  Hver en begavelse er fuldt fortjent og det er jo bare endnu et bevis på, at det man "sender" ud får man igen. Det er ren boomerang-effekt!

  Håber at du efter en succesrig og travl bogmesse nyder at være hjemme ved "rødderne" igen, - i haven, der hvor hele dit nuværende eventyrlige liv satte de første spirer og knopper.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Min mand kom godt hjem til mig med din nye bog, signeret af dig. Det blev jeg meget glad for. Jeg havde travlt ved computeren, men den blev alligevel slukket, kikke i bogen måtte jeg straks. Den er bare så skøn. Ja du kan da blive ved med at trylle gode bøger frem.

  Sikke skønne buketter du har fået, den ene kønnere end den anden. Det har du fortjent.

  Et stort knus fra janne i Greve

  SvarSlet
 10. Kære Claus,
  Du fortjener det - om nogen!!
  Meget smuk buket.

  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet