Trykte ark

I dag modtog jeg trykte ark på ’Hemmelige haver’, og det er altid spændende. For først her kan man virkelig danne sig et indtryk. Og jeg er rigtig glad for trykkvaliteten, må jeg sige.

 

20111101_113817

 

Nu skal arkene ligge nogle dage og tørre, inden de bliver sendt til bogbinderen i Holstebro.

 

20111101_113905

 

Selv om jeg nu har set de trykte ark, er det altid spændende at få den trykte bog i hånden. Det er en helt særlig fornemmelse.

 

20111101_113854

 

Til trods for, at jeg gennem mine snart femogtyve år som forlægger har været med til at hjælpe omkring tre tusind bøger til verden, bliver det aldrig rutine.

 

20111101_113830

20 kommentarer:

 1. Denne lille forhåndstitten ser sååå spennende ut, i vanlig nydelig Claus-stil :). Jeg forsøker å skakke på hodet og kikke under bildekantene, men ser ikke mer av den grunn. Gleder meg!!

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Hold da fast hvor vi glæder os herude, håber du trykker nok til os alle.

  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg glemte helt å nevne den vakre, varmtonete headeren din :) Det er så koselig at du bytter den ut i ny og ne etter årstidenes gang. Høsten er mild og god her i Norge og jeg håper vi får en vinter på motsatt side av normalen i forhold til den vi hadde i fjor.

  SvarSlet
 4. hej Claus
  hvornår er den i handlen
  hyggelige hilsnre fra Maj-Britt

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med det nye "barn" - glæder mig til at også at få den i hænderne :-)

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Det er næsten ren tyggegummi, for øjnene klistrer nærmest fast til skærmen. Hvor er det spændende, ventetiden kommer til at føles laaaang.
  Det må være rigtig spændende for dig, at kunne følge arbejdet med trykkeriet. ´En lille ny´ kommer til verden ...
  Kærlig hilsen,
  Iris.

  SvarSlet
 7. Uhhh! Det er næsten ikke til at holde ud med den ventetid!
  Meeeen mens man venter, kunne man selvfølgelig hente en af dine 'gamle' bøger frem og nærlæse den atter engang - og blive klogere på noget, man (fy) har overset de andre gange - og glæde sig over de dejlige billeder og den gode kvalitet i det hele taget.
  Happy Armchair Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Hvor ser det dog flot og indbydende ud! Kan godt sætte mig ind i at stå med bogen i hånden :-) Det er altid dejligt når ens arbejde har båret frugt og man kan være tilfreds med resultatet.
  Men når det handler om at noget skal trykkes, så gør altid en forskel. Det ser bare aldrig ud som på skærmen, digitalfotoet og det er altid først til sidst at man med sikkerhed ved om man har prioriteret rigtigt. Så står man der med glade og lettede miner og sådan tror jeg også du har det nu. Og det kan jeg kun sige tillykke med!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Jeg kan slet ikke vente. Glæder mig til at fordybe mig i dine skønne billeder og tekst. De der vintergækker altså. Og er det mon rigtigt set med lyserøde roser og gule/gyldne rølliker? Hvor er det altså fint. Heldigvis er der kun 1½ uge til Bogforum. Vi ses, gør vi.

  kh Anne Mette K

  SvarSlet
 10. P.S.: SØDE billeder i dit blogbanner! Den snegl er lige til et smil :-)

  - Kh. Lisbeth k

  SvarSlet
 11. Det er en oplagt bog til at stå på min juleønskeseddel:-) Den vil nok gøre vinteren nemmere at komme igennem. En god bog, en god kop kaffe og et dejligt tæppe så er der dømt hygge.

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Den lille forsmag smager af mere! Håber at smutte forbi messen ellers må du straks sende...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. Den lille titten ga mersmak:) Gleder meg til å få boken opp i sofaen, venter spent på at den kommer i handelen:)

  SvarSlet
 14. hej Claus,
  hvor er det spændende! glæder mig til at se resultatet :D

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 15. Uha uha hvor ser det godt ud. Glæder mig viiildt til at få min fødselsdagsgave nu.
  Synes selv jeg har været MEGET tålmodig :)

  Hav en god aften hilsen Trine

  SvarSlet
 16. Hej Claus
  Hold da op med eyecandy! Den vil utvivlsomt gøre vinteren kortere og mit utålmodige hjerte vildere efter at komme ud! Synes jeg kan kende vintergækkerne igen fra min store bog om vintergækker - magen til Søren og Nico´s. Fantastisk bog!
  Fik vist et alvorligt anfald af løghjerne da jeg var i Bilka i lørdags! Alle løg 10 kr! Fluks blev der handlet dobbelt op på alle sorter - Lennart måtte trække mig ved nakkekrøllerne - frådende og grådig! Ville ha dem allesammen med hjem i haven!
  Hilsen fra den gale løglægger Cendie

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  Efter det du viser af din kommende bog, tegner den godt!!!!!!
  Jeg skal i hvertfald også have den!!!

  Det er også dejlige billeder du viser om "forårets komme" --- men jeg synes nu, at man skal glæde sig over de smukke farver naturen fremviser, netop nu ---
  Så kan vi altid tænke på forår -- når det nærmer sig.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Hvor ser opslagene smukke ud, flot layout. Glæder mig til at se hele bogen.

  Engblomsten

  SvarSlet
 19. Glemte lige at kommentere på opslaget med de fulstændig fantastiske Galanthus. Det er da utroligt det kan lade sig gøre, specielt den nederst tv. Flot med den sorte baggrund.

  Engblomsten

  SvarSlet
 20. Bäste Claus, lycka till med den nya boken! Jag hoppas att jag kan få den genom ad libris precis som "Mit haveliv". Jag gläder mig ännu åt höstfärgerna men ibland blir här lite väl grått och då är det så underbart med dina fina blomsterbilder de både lyser och värmer. Ha de bäst hälsar
  Margareta

  SvarSlet