Video d. 5. november 2011

Gang i væksthuset.

11 kommentarer:

 1. Det ser bare godt ud, men hvordan kan du overhovedet have plads til alle de planter i dit væksthus? det fatter jeg ikke!
  Knus Gro og god weekend !

  SvarSlet
 2. Sikken et dejligt skue med alle de små og livskraftige planter, jeg drømmer allerede om forår og mere sol.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Tak for video, det ser ud til at du har nok at gøre ---
  utroligt, men sjovt at se hvordan du arbejder.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Det der med at så og plante stiklinger til indendørs overvintring kaster jeg mig også hvert år kækt ud i sidst på sommersæsonen, og det går helt fint indtil engang i marts (1000 km nordligere hos min søster i Norge indtil april),så dejser en hel del om.
  Tror du, at det er rodhalsråd? Og er det måske, fordi de ikke altid bliver vandet nedefra allesammen?

  I alle fald har jeg lært i dag ved at betragte din demonstration, at jeg nok pakker mine stiklinger lidt for hårdt når de prikles ud, så det kun er de mest robuste arter, der når helskindet igennem.

  Tak for rigtig fine og instruktive levende billeder og
  Happy Autumn Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 5. Kære Claus...

  Du er den mest flittige mand i Danmark..:-)
  Sikken energi du har. Selfølgelig hjælper det at du elsker hvad du laver. Måske også at du har så afvekslende arbejde. Du rejser og får hermed mange dejlige oplevelser som du senere skriver om i dine skønne bøger som du selv udgiver.
  Det må være dejligt at vågne op i så smukke omgivelser som dine.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se din dejlige have til foråret.:-)

  hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Kære Jytte - ved ikke, hvad jeg skal råde dig til. Undervanding er en rigtig god ting.

  SvarSlet
 7. Kære Claus og Jytte
  Som gammel rotte i faget (Væksthusgartner i 24 år) vel jeg råde til at man bestemmer sig til om man vil vande sine planter oppe fra eller nede fra, fordi der findes nogle gødningssalte, som er i jorden. De køre frem og tilbage i jorden (Når man vander nedefra køre de op og oppefra køre de ned), på den måde svider man sarte rødder og derfor dør de.
  Jeg ved godt det er lidt teknisk.
  Knus herfra midtfyn, Pia

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Spændende video fra dit opvarmede væksthus, du har vel nok en masse lækre sager derinde. Hortensia som stilklinger anede jeg ikke var en oplagt mulighed. Jeg må på rov til foråret og forsøge mig med stiklinge-diciplinen. Jeg kan huske, at du har skrevet at kattehale er meget nem at stiklingeformere og mine to må da meget gerne blive til 10-12 stykker.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  spændende og lærerigt for mig, især det med ikke at pakke rødderne for hårdt omkring når jeg prikler. Tak for dine gode råd.
  Venlig hilsen Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Ja, nu skriver jeg igen, i nat havde jeg ikke nået at se din dejlige video fra drivhuset.
  Sikken et eldorado du har i det skønne hus, alle de små fine planter der bare venter på at blive priklet ud, forsætter du med at plante om i større potter i løbet af vinteren eller bliver de stående i de stikkebakker du har der?.
  Et dejligt bilka spørgsmål, ved du om de super prikle/stikke bakker kommer i handlen?
  Forsat god søndag
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 11. Kære Pia - nej, når jeg har priklet om i de store bakker nu, foretager jeg ikke yderligere opplantning. Nu må planterne nemlig gerne gå i hi. I slutningen af marts begynder jeg at gøde med flydende gødning, og i april-maj planter jeg over i krukker.

  Jeg kan desværre ikke love, at Bilka får dise specialbakker, da det rent logistisk er svært, idet de skal pakkes i små enheder.

  SvarSlet