Video d. 6. november 2011

Flere levende billeder.

11 kommentarer:

 1. Kære Claus Dalby
  Hvor er det nogle fine bede, du viser i dag. Ja det er dejligt med det milde vejr. God fornøjelse med bogmessen.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 2. Det er alltid hyggelig å kikke inn hos deg, Claus! Og jeg kan se at du har planer klare for neste sesong. God søndag!

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Dine bede er så fine og pæne! Mine bærer præg af min trang til at klippe i småstykker og drysse omkring. Noget komposterer jeg dog, men så meget som muligt, der kan blive på voksestedet er jeg for doven til at fjerne. Det bliver ikke helt det samme med "konfetti" over det hele. Smider du kompost eller anden jordforbedring tilbage i bedene?
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 4. Hej Claus.
  Du har da virkelig gang i meget, jeg synes det virker lidt uoverskueligt, ---- men jeg ved jo DU BARE KAN DET DER-- også held og lykke med BOGEN, og god tur til København.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 5. Kære jmn - uoverskueligt??? Du kan være helt rolig. Selv føler jeg, at der er rimeligt tjek på det hele.

  SvarSlet
 6. God aften Claus,

  Og tak for kigget. Jeg har selv nydt det milde vejr i dag - jeg har lagt flere løg. Og også fjernet lidt ukrudt. Uoverskuelig vil jeg nu heller ikke kalde det hos dig. Det er kun uvoerskueligt, når man IKKE har check på det. Det vil jeg mere kalde mine gøremål - jeg har nemlig ukrudt i industrielle mængder, men jeg har lært at være glad for det lidt jeg får fjernet. Og så nyde det lidt, der blomstrer indimellem ukrudtet. Glæden ved det er det vigtigste.

  Jeg vil ønske god nat. Jeg skal under dynen og læse lidt videre i mit haveliv.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Det kan være jeg osse skal begynde at skifte til iris sibirica, undvære iris vil jeg ikke. Og der kommer jo flere og flere planter der mokker sig op af germanica, hvad de absolut ikke bryder sig om.
  Hvor er dine bede noble og fine, jeg har det ligesom Pia, det jeg kan lade ligge klippet i småstykker "gemmer" jeg imellem stauderne, osse fordi det sjældent er et helt bed der blir pelset på een gang, jeg har stadig plox der blomstrer, og asters.
  Det milde vejr må meget gerne fortsætte ind i december, så kan det ligefrem være at man kunne få nogle hængepartier ordnet. Det er vist ønsketænkning for os alle havenørder.
  God arbejdslyst inde eller ude.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 8. Det är så härligt att få avsluta söndagen med en av dina alltid lika fina videos. Nu ser jag fram emot att få köpa nya boken om de hemliga trädgårdarna. Ha det riktigt gott i veckan som kommer hälsar Margareta.

  SvarSlet
 9. Jeg får nu også næsen sved på panden af blot at læse om dine aktiviteter. Jeg håber på endnu et par weekender uden frost eller regn.

  Alle de små nye babyer skal der vel pusles om til foråret. Jeg har svært ved at forestille mig, hvor de skal være i takt med at de vokser.

  Tak for videokigget. Altid dejligt at se hvad du har gang i.

  SvarSlet
 10. Tak for efterårsvideo.

  NÅ, bogkontoret åbner nok ikke før senere på dagen, hvad? Her ville jeg liiige bestille "Hemmelige Haver" fra morgenstunden, og så er den slet ikke at finde på bogoversigten... :( Nå, jeg prøver senere i dag - det er bare fordi, jeg glæder mig sådan.

  kh Ulla

  SvarSlet
 11. Kære Claus,

  tusind tak for dejlige novembervideoer. Altid så hyggeligt at være på kameraført besøg i dit paradis.

  Det er en nydelse at se dine ren- og klargjorte bede. Det ser ud som om, I er rigtig godt med m.h.t at få ryddet op efter 2011-sæsonens store havefest. Så er det atter tid, at begynde at planlægge og drømme om den næste store blomsterfest. Som havemenneske har man altid noget at glæde sig til. For vi ved jo alle, at næste år bliver det hele bare helt PERFEKT:o)

  De kærligste hilsner og tanker til alle derude foran skærmene.
  TANTE GRØN

  SvarSlet