I dag kom der ...

... en stor lastbil med ´julegaver’ fra Italien. Tyve fine træer.

 

foto

 

De er alle skærmformede og skal plantes som et rektangel i det store bed nede ved vejen.

 

Det er lidt svært at forklare, hvordan det præcis kommer til at se ud. Men det får I at se, når de er plantet.

 

 

Det er den skønne gulbladede Gleditsia ’Sunburst’, der er tale om.

13 kommentarer:

 1. CLAUS. Det bliver flot med så mange lyse træer. Er de hårdfør her hjemme. Jeg misunder dig så meget plads til at plante på, jeg har kun 500kvm. Så det er ikke let at få plads til det man læser om. Glæder mig til at se det. VH. GH

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det ser ud til ar være nogle flotte træer, du har fået nede fra Italien. Du har sikkert ret i, at det er svært at forklare hvordan det kommer til at se ud, men jeg glæder mig til at se resultatet, når du/I har fået dem i jorden. Men også se træerne med blade til foråret.
  Håber at du er frisk og klar til at gå julen i møde.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Spændende. Jeg har selv en - dog i fri dressur - den er bare super. Jeg vidste slet ikke, at den var velegnet til, den slags løjer.

  SvarSlet
 4. Hvor ser de bare spændende ud, og en skøn farve bladene har. Jeg har også altid ønsket mig sådan en 'hæk på ben', så jeg glæder mig meget til at se dem, når de er blevet plantet :-)

  SvarSlet
 5. Det bliver flot, jeg har en, den er jeg meget glad for.
  Hilsen
  Lisbeth
  Høneballehaven

  SvarSlet
 6. Kors i hytten Claus, nok har du en stor have, men de kan blive op til tyve meter. Hvordan vil du holde dem nede? Eller skal de bare derop af? Vi fik det faktisk anbefalet engang af en havearkitekt, men valgte det fra da det ville blive for stort i vores have. Og så haved havearkitekten også sat det lige uden foran et af vores vinduer, så det kunne tage lyset fra huset. Ikke så fikst, så vi valgte noget andet. Men flot er det afgjort og jeg ææææælsker farven. Det er lige mig.

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 7. Det bliver spændende at se det færdige arbejde.

  SvarSlet
 8. Jeg har svært ved liiige at forestille mig hvor og hvordan, selvom jeg har været på matriklen. Gad vidst om det har noget med noget hvidt at gøre? Og hvad er nu det, jeg øjner bag ved? Spørgsmålene hober sig jo op nu :-)

  SvarSlet
 9. Hei claus
  Nydelig:):) jeg fikk automatisk en lengsel tilbake til hagen din, og det gule bed.

  Gleder meg til å se hvordan du setter dem, og for ikke å si til våren når de springer ut.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 10. Kære Flora Danica - har du nogensinde hørt om det fikse redskab, der kaldes for en saks?

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Jeg har også den 3 stk i vores indkørsel syntes den er smuk, fik den anbefalet af en gartner, og indtil videre er den nu ikke blevet for stor. Tror den er flot som opstammet og anderledes. Hilsen Helle

  SvarSlet
 12. Hej Claus,

  Jeg kan godt forstå, at du foretrækker, at vinter og frost holder sig væk lidt endnu - når du skal have plantet alle disse meget smukke træer. Jeg kender dem desværre ikke. Men det er nu heller ikke træplanteri, jeg gør i - snarere tværtimod. Vi har et lille projekt, der hedder tynde ud, fælde, beskære og styne. Og det er jo godt, at man kan gøre det om vinteren.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Hæ, det var smart. Jeg ser hvad du mener. Lidt vaks med saks, så er den sag klaret. Jeg må have sådan et træ :o))

  Glade julehilsner

  Flora Danica

  SvarSlet