Patina er mange ting

Forleden skrev jeg om patina på krukker og andre af havens installationer, hvor jeg i den grad attråer dem.

 

20111230_105226

 

Men når det er sagt, må jeg indskyde, at der helt klart er steder, hvor jeg ikke vil have grønne alger eller lignende.

 

20111230_105233

 

Det gælder for eksempel på drivhuset. Det skal stå funklende hvidt, så derfor afskyer jeg det grønne grumsede lag, der kommer i efteråret. Inden længe skal jeg (læs: Preben) ud med børsten og højtryksspuleren.

11 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Ham der Preben er da en heldig rad :) fniser.
  Du har ret et sådanne væksthus skal bare være hvidt og ikke ir grøn,god arbejds lyst til Preben.
  Og mens jeg har skriveblyanten åben skal du og dine på matriklen have et GODT NYTÅR med håbet om en lige så god blog som i 2011.
  Mange hyggelige hilsner fra Maj-Britt,Ringkøbing

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Ja patina e vackert.....å du har det ritkigt fantastiskt hos dig :)


  å missa nu inte,.,,,,

  H
  A
  P
  P
  Y

  N
  E
  W

  Y
  E
  A
  R

  P
  A
  R
  T
  Y

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Och ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR
  önskar Håkan

  SvarSlet
 3. Rigtig godt og glædelig nytår. Tusind tak for mange timers inspiration og smukke billeder i året det er gået.. jeg glæder mig allerede til næste år.. og håber jeg kan være én heldig besøgende i din smukke smukke have.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Det ville være rigtigt synd hvis de elementer som dit flotte hus, væksthus, udekøkken, duehus som er så flot hvidt, blev sat til i mos og alger, det ville virke forfaldet, men hvor krukker, figurer og lysthuset gerne må set lidt gammelt ud for at falde ind i planterne og give en haha oplevelse.
  Jeg glæder mig til at se Emil og Prebens resultat efter deres anstrengelser her efter juledagene, hvor det sikkert ikke har været sjovt at skulle bukkes sammen efter div. julefrokoster, men det har sikkert været sundt.
  Resultatet bliver selvfølgeligt godt, det er jeg ikke i tvivl om.
  Du og dit hold bag ved, ønskes et rigtigt godt nytår. Jeg håber du bevare gnisten både til blogskriverierne og til dine kommende bøger. Tak for alt det du har beriget mig og alle de andre havetosser med her i 2011.
  KÆMPE NYTÅRSKNUS herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Godt at du har så god hjælp.

  Jeg vil rigtigt gerne ønske dig godt nytår og takke for alt det du har delt i år. Det er altid en glæde at besøge din fantastiske blog. TAK.

  SvarSlet
 6. Hej!

  Grönt på krukor är ok men inte på växthus och uterum. Vårt nya uterum är ganska grönt just nu men jag väntar till våren med högtryckstvätten.

  Ha en fin Nyårsafton och tack för allt du bjudit på under det här året.
  Vänlig Hälsning
  annika

  SvarSlet
 7. Patina er smukt, nogen steder smukkere end andre steder ;-)
  Jeg ønskede mig en Preben, lige som dig i julegave, men fik desværre ingen ;-)
  Rigtig godt nytår Claus!. Jeg håber at blive så heldig i det nye år at, jeg endelig kommer til oplever din have:-D
  Knus Gro

  SvarSlet
 8. Hejsan Claus.

  Vi bor i algernas rike. Här är allt klätt i en grön sörja. Det går åt mycket tid på våren och skrubba allt rent.

  Gott Nytt År på dig.

  mvh Ken & Carina

  SvarSlet
 9. De grønne alger som vi her har rigtig mange af grundet en grisefarm i nærheden ser fint ud på krukker og sten og visse andre steder i haven...på bygninger og drivhuse, havebænke og møbler gider jeg absolut heller ikke have dem...

  SvarSlet
 10. Gott Nytt År 2012
  önskar
  Blomkärringen

  SvarSlet
 11. jeg er fuldstændig enig. Funklende hvidt skal det være - så derfor skal jeg nok ha et sort, hvis ikke jeg skal få stress! Du er heldig sådan at ha en Preben! Kan han lejes??

  SvarSlet