Video d. 18. december 2011

Et lille kig i vinterhaven

12 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Dejligt mildt vejr idag til at få årets sidste gøremål gjort færdige, i haven. En flot solbeskinnet himmel med helt ubeskriveligt smukke regnbuer indimellem de få korte regnbyger.
  Skønt at gense din have. Ihhh hvor er det dejligt med alt det levende der pibler frem af jorden. Og den er da slet ikke så bar endda. Smukt ser det også ud, med kontraster af de grønne buxbomhække og de brune bøgehække. Det bliver spændende med de ny træer og I er heldige med vjret til at plante dem, nu da vi hverken har sne eller frost.
  Hér pibler grønne spirer op som aldrig før, takket være din unikke måde at inspirere på. Flest dog langs med huset, hvor der er lunt og læ.
  En rigtig god søndag herfra.
  Knus,
  Iris.

  SvarSlet
 2. Takk for en fin omvisning av hagen, det var morsomt å se. Inspirerende ! Håper du lager flere filmer. Når jeg ser filmen minner det meg på hvor viktig det er å dele opp hagen i rom. Bøkehekk er flotte romdelere. Dere er heldige i Danmark som fortsatt kan drive ute i hagen.

  Nå venter vi bare på våren :-)

  Hilsen Kenneth

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Som det dog pipler op allerede, det gør det også her hos mig.
  Hyggeligt at se haven igen.
  VH Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 4. Kære Claus Dalby
  Tak for rundvisningen. Hvor er der bare tjekket i din have. Dejligt at se og høre om dine nye tiltag, som kun kan inspirere.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 5. hej Claus,
  tak for kigget - hvor ser det bare godt ud :D jeg glæder mig ligesom dig over det milde vejr, det er 'båre dæjligt', som det udtrykkes i en julekalender :))

  Jeg tænkte nok, at du havde 'snydt' lidt med det billede af de blomstrende juleklokker - men pyt: på filmen kunne vi jo snildt se, at det faktisk er tilfældet.
  Lige nu er min kejserbusk og vinterjasmin i gang, så kører årets hjul igen, og det vender i den uge, vi kommer ind i - herligt at tænke på :)

  til Kenneth (i Norge),
  ja, vi er heldige i Danmark, at vi fortsat kan 'drive ute i hagen' :D og vi nyder det i rigt mål ...

  God 4. søndag i advent til alle,
  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Tak for din rundvisning, der ser jo rigtig fint ud overalt. Og tak fordi du svarede så ærligt om dine juleroser, mit spørgsmål var egentlig kun fordi, jeg ville vide, hvad du gjorde for at have dem så langt fremme. Men som du har dem i haven nu, er de bestemt også værd at se på.

  Mange hilsener
  Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Tak for video. Jeg kan se, at der er "lagt rent på sengen" alle vegne hos dig. Dejligt at se foråret i møde, når alt er klappet og klart.

  Din næste hvide bog bliver sikkert smuk, dejlig og inspirerende, men jeg glæder mig nu allermest til "Helt vildt" :-)

  SvarSlet
 8. Å, så herlig å vandre rundt i din skjønne hage igjen;))) Takk for turen!

  Ha en fiiin siste adventsuke, min venn - og en riktig god jul!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlet
 9. Hej Claus.
  Tak for video - dejligt at se din have også på denne årstid.
  Ja, men dine Påskeklokker er da langt fremme - så pyt med billedet, det var jo flot!!!!
  mange hilsner jmn

  SvarSlet
 10. Takk for titt inn i en fin blogg. jeg vil gjerne følge dere og en vidunderlig hage i Danmark. som vil være til stor inspirasjon.-Ta også gjerne en titt på min blogg...som jeg nettop har startet.
  Hilsen Hanne Merethe

  SvarSlet
 11. Kjære Claus. Takk for enda en fin video! De blir satt veldig stor pris på! Klem Ellen.

  SvarSlet
 12. Kære Claus,
  Sidste efterår plantede vi en kejserbusk, der indtil for nylig har set fin og sund ud. Vi er nu lige kommet hjem fra ferie, og træet ser ud som om, det er gået ud. Det skal lige siges, at vi har været bortrejst i den periode, hvor der kom en del regn i Danmark, så det skyldes i manglende vand. Er dette årstiden hvor kejserbusken får visne blade? Eller hvad kan årsagen være?
  Håber på et svar fra dig eller en af dine læsere.
  De bedste hilsner Lotte

  SvarSlet