Bare det da snart var forår!

Sådan tror jeg, at vi er mange der tænker. Jeg gør i hvert fald, når jeg sidder og kigger på mine billeder.

 

løg æsker

løg æsker

 

For eksempel på disse emballager med sommerløg og knolde, der i stil med frøpakkerne også er farveafstemte.

 

løg æsker løg æsker

 

Jeg var rigtig glad for alle de positive kommentarer, I havde til frøpakkerne. Håber, at I synes om disse også.

 

løg æsker

 

Prisen for en pakke bliver kr. 79,-, og de kan fås i Bilka sammen med frøene og en masse andre spændende ting fra omkring 1. marts.

19 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Nejjj, du er altså en knop, er du. Alle dine gode ideer. Nu kan det da snart ikke blive nemmere at forskønne både haver og kroge. Nu skorter det da kun på folks smag og fantasi, du serverer jo alt på et guldrandet fad. Tusind tak Claus. Din genialitet er formidabel. Så skønne sammen sætninger. - Der var mange som fik `Hemmelige Haver´ i julegave, men vist ligeså mange som fik Bilka- gavekort. Jeg var én af dem, men i tankerne er de allerede brugt op, mere end én gang, til alle de dejligheder du efterhånden har præsenteret os for, sukkkk.
  Det er næsten for vildt!
  Kærligst, Iris.

  SvarSlet
 2. Pyyyyhhhhk, Det er vel nok godt, at jeg er i karantæne :0)

  SvarSlet
 3. kære Claus
  Det er bare for vildt. Hjertet hammer helt oppe i halsen af lutter spænding. Rigtig flotte pakninger du har fået sat sammen til de forskellige farve temaer.
  Godt gået, det er helt sikkert nogle der skal i kurven også, det er godt der ikke er entre til Bilka.
  Tak for de skønne billeder du har vist de sidste dage, så mangler vi bare foråret.

  Knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Kære Claus Dalby
  Hvor er der meget at glæde sig til med de fine sammensætninger i pakkerne af sommerløg og knolde også violfrøstjernen er skøn. Det er bestemt pakker og planter jeg må have fat på, når de dukker op til marts.
  Dejligt at få en briefing i god tid.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Hold da så lige op Claus. kan du snart ryste flere godter ud af ærmet. Havde godt nok lovet den øvrige familie at i år skulle jeg nok lade den sidste rest af græsplænen være.(der kan lige være et par vattæpper!!(: men bliver nok nød til at snuppe et lille hjørne til dine dejlige blomster..Dejlige blomster hilsner herfra...

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Det er virkelig guf! Jeg tror det er i år jeg skal have dahlia+ masser af sommerblomster, da jeg i hvertfald ikke p.t. har planer om at rejse på ferie i længere tid.
  Lagde nogle "Landani" sidste år, fordi du sagde jeg skulle;O) de var så flotte!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 7. Er det for pokker ikke snart 1 marts!!!!!!!!

  Jeg kan nu endelig konkludere at mit gavekort ikke slår til - må have en reol, flere krukker og nogle af de dejlige løg og frø - ELSKER de er farveafstemt - selv om en del af glæden er at gøre det selv, så er det nu en glæde at det er gjort i år, så der er mere tid til at kæle for planterne

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Jo, disse er også flottte - indpakningen gør meget ---
  det ser meget indbydende ud!!!!!
  Er spændt på Chokoladeblomsten, har haft den de seneste år, dog ikke fra "knold"
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 9. Det er jo smukt - som sædvanligt ;) - og til en fornøjelig pris! Så selv om jeg ikke har gode erfaringer med ranunkler, må jeg da bare kaste mig ud i det. Måske man kunne være så heldig, at der kom et par gode råd her på siden... Jeg kunne nemlig rigtigt godt tænke mig, at lykkes med dem, ranunklerne altså :)

  SvarSlet
 10. Åhja bare det dog var forår..!
  Jeg var på planteskole i dag og sandelig om ikke stativerne med frø var kommet frem, jeg fik lige de sidste som jeg ikke fandt på nettet - hvor jeg glæder mig, det er første gang jeg skal så indendøre til min have..

  Angånede den diskussion forleden om en kvinde som mente at der aldrig var noget fra haver om vinteren, så har jeg lige siddet og set "Naturtid" på dr.dk og der er en hel times udsendelse om en (kedelig) vinterhave... heldigvis er Claus´ drivhus også med i udsendelsen..

  SvarSlet
 11. NEJ NEJ NEJ...... Claus nu må du altså stoppe..Hvis i høre om et bank røveri og røveren bor på Amager ...med en meget smuk have , der er farve stemt i forskellige toner..Allium - Roser -violfrøstjerne - Akeleje - Floks - Kæmpe kvan og smukke ting til haven i rigtig god kvalitet,så er det nok fordi i har fundet den rigtige .. Tænk hvor dejlig livet er , og tænk hvor dejlig at vi selv kan være med til at lave de smukke rammer.. Mange tak for i dag Claus... Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 12. Hej Claus!
  Igen, igen - jeg mangler ord - dine sammensætninger er fantastiske og priserne yderst rimelige - både frøposerne og knoldene. Det bliver en succes. Kommer i tanke om, at tidligere forsøg med ranunkler er mislykedes. Er der nogen, der har gode råd.

  Mange hilsener fra Sydsjælland

  SvarSlet
 13. :-) Det blir jo bedre og bedre :-) Sikke et paradis.!
  K. Gro

  SvarSlet
 14. På højkant igen og lige i rette tid ser jeg! Har fotograferet Erantis på vej til arbejde idag - nu skal vi snart ud og lave en masse! Jeg kan simpelthen ikke vente mere - min eneste frygt ved dette tidlige forår er nogle fede, slimede dyr som elsker mine blomster ligeså højt som jeg. Tror desværre der bliver rigtig mange i år som resultat af den manglende vinter.
  I år bliver vores kolonihave en ejer mindre. Vores haveven, Lasse, blev igår fundet død i Præstø Fjord. Ære være hans minde.

  SvarSlet
 15. Suk.... hvor skønne æsker. Nu er det bare et spørgsmål om mit havebudget bliver ved med at holde...

  Fristelserne står jo i kø, og når man kan lide alle farver - ligesom fru Friis: http://frufriisfroebo.blogspot.com/2012/01/der-var-engang-en-sommer.html - ja så er det bare om at komme til Bilka til marts.

  Ulla

  SvarSlet
 16. Så er det bare om man kan vælge... Sikkert ikke:-)

  SvarSlet
 17. Kære Claus,

  Superlækre sager i superlækker indpakning. Håber at få både kalla og ranunkler til at lykkes, for selvfølgelig er jeg nødt til at begå sparegrisdrab, når disse Bilkabaskere bliver sluppet løs på hylderne til foråret.

  Meterologerne truer med mere vinterlige vejrtilstande, så jeg vil skynde mig at iføre mig min sexy og feminine Harboørehabit og kaste mig over et haveprojekt.

  Rigtig god tur hjem til Århus.

  Claus, jeg tror du er kommet for at blive:o) :o) :o)

  Knus æ knokkelwoman

  SvarSlet
 18. Jatak, jeg skal da vist bare have én af hver - mindst! Ligesom jeg også lige skal have én af hver af samlingerne af sommerblomster... Mon jeg snart skal begynde at inddrage noget mere af græsplænen for at få plads?

  Kærlig hilsen
  Iben Louise

  SvarSlet
 19. Flere skønne fristelser.... hvor er det skønt, og jeg glæder mig til at shoppe løs :-)
  Ja - sagen er den at min fødselsdag står for døren... og når familien spørger hvad jeg ønsker mig?... Ja - så svarer jeg tilskud til indkøb i Bilka´s haveafdeling... og to skønne liggestole til haven.
  Så kan foråret og sommeren bare komme an.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet