Blandt kendte og kongelige

I dag har jeg fået bekræftelse på et pressekort fra Royal Horticulturel Society i England. Det betyder, at jeg kan komme ind til alle deres arrangementer – tilmed på særlige pressedage, hvor der ikke er så crowded som på almindelige dage. Første gang, jeg vil bruge kortet, er til The Chelsea Flower Shows VIP-day mandag d. 21. maj (dagen før dørene åbnes for offentligheden), hvor jeg kommer i selskab med kendte og kongelige. Det er et vældigt hipt arrangement.

 

6003a99139fe0bab94a194e49cb4d193[1]

 

Ved samme lejlighed tager jeg lige et par ekstra dage sydpå. Om jeg glæder mig? Jeg kan aldrig få for meget af England.

27 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Det kan man da kalde at have gode kort på hånden :0) Jeg er sikker på, at du vil udnytte det vel, og at det på en eller anden måde kommer ikke blot dig - men os alle - til gode på en eller anden måde. Du er i sandhed en pamfilius :0)

  SvarSlet
 2. Tillykke, Deres konghavelighed :) Det er da stort... ja, og dejligt at undgå menneskehavet, så man rigtigt kan komme til at se og endda fotografere - så det også kan dryppe lidt på os :)

  England kan man bestemt ikke få for meget af. Selv drømmer jeg om en smuttur til David Austins rosenhave i juli måned for at finde den helt rigtige rose til vores nye rosenhæk.

  Bemærker for øvrigt at du har ændret tilgangen til dit kommentarfelt - det har også været svært at komme ind på, man blev ligesom "blokeret" når man forsøgte at klikke sig ind.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 3. Lyder skønt ... om nogle år når ungerne ikke vil med på ferie mere - så tænker jeg det ku' bli' vores tur til at se Englands blomsterflor.
  Indtil videre "nøjes" vi med dine billeder ... ;0)

  SvarSlet
 4. Congratiuolations. You are a lucky bird and must be somebody of importence. I think you deserved it!
  I always follow the chelsea flowersshow broadcasting on the BBC. Maybe you can learn them how a beautiful garden can look like.

  SvarSlet
 5. kære Claus,
  har du et ledigt hjørne i kufferten til Englands-turen??
  jeg behøver næsten ingen plads ... :)

  kh Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 6. Hej Clas.

  Hold da helt op!!
  Blandt "kendte og Kongelige" -

  det glæder jeg til at høre om!!!!
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 7. ÅHHHH hvor er det fantastisk!! Stort TILLYKKE! Selvfølgelig skal vores Blomsterkonge ha adgang med de andre kongelige :) Rigtig god fornøjelse og brug nu dit nye kamera flittigt derovre, min ven.

  SvarSlet
 8. Grattis, en sån ynnest! Ha det gott på Chelsea :)

  SvarSlet
 9. Godt gået! Held og lykke :)

  SvarSlet
 10. Wow, heldiggrisen:) gleder meg allerede til bildene dine derfra, for det aner meg at det drypper litt på oss også:) Jeg håper på noen hageturer i år jeg også...en tur til danmark er et must:) kanskje england også...jeg drømmer i vei:) Ha en flott dag:)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  En sådan ´adgangsbillet´ giver sør´me mulighed for hint og mangen en usædvanlig oplevelse. Næ på mange områder KAN man bare ikke få for meget af England,... Scotland eller Wales, hvor der også venter mange skønne haveoplevelser, ex. Bodnant Garden. Eller Arley Hall Gardens i midt-England, hvor det siges at det allerførste engelske Staude-bed blev anlagt ca.1846. Det er ikke ´kun´ The Cotswolds som trækker, selvom dér er vidunderligt.
  Tillykke med kortet og god fornøjelse.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 12. wow, tillykke med det!

  Håber man må fotografere ved sådan en lejlighed?

  SvarSlet
 13. kære Claus
  ja,ja Claus, det var som jeg skrev i mit indlæg for et par dage siden, at du nok var kongen i dette vidunderlige haveeventyr, se selv, nu får du pressekort til at deltage sammen med alle de kongelige og store personligheder i dette have mega, nu kan du snart ikke komme højere op af stigen, tror jeg. (PAS PÅ DU IKKE FALDER NED) HI HI
  Men jeg forstå godt at du glæder dig, det tror jeg også andre ville gøre. Ydermere at du kan få det til at passe med et par dage mere, det er jo herligt.
  Det er nu man skulle være en lille abe, der kunne sidde i en lomme og nyde udsigten.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 14. Wauuuu. Hvor er du altså heldig!
  At komme til Chelsea er et af mine største ønsker.
  Det bliver helt sikkert et dejligt arrangement, som du da i den grad fortjener at komme med til.

  SvarSlet
 15. Kære Claus,
  Tingene passer jo som fod i hose!
  Du bor i "Kronprinsens værelse", du har besøgt vor Dronning, og nu skal du til Garden Party med de kendte og kongelige. Hvad skal det ikke ende med?
  Er allerede begyndt at se frem til vidunderlige, skønne fotos fra din forestående tur - oven i købet med nyt kamera.

  For øvrigt - var dette noget?????

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-459871/Naked-Gardeners-open-public.html

  Faldt tilfældigt over artiklen forleden dag.
  Håber ikke, det er den nye havetrend!!

  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Tillykke, tillykke. Hvor lyder det spændende! Jeg glæder mig på dine vegne.

  De bedste hilsener
  Lisbeth K

  SvarSlet
 17. Hej Claus.
  Anne Just er uden tvivl vor tids havedronning. Ja, jeg skriver bevidst ER, for selv om hun ikke går blandt os længere har hendes virke og idéer stadig masser af livsenergi.
  Og du er om nogen en værdig kronprins, og siden konge ud i havens vælde og skønhed, så det forekommer meget naturligt at du går omkring i de engang kongelige gemakker og nu også har fri adgang til havens bonede gulve i England.
  Jeg ønsker dig en vidunderlig sommer i det engelske, mens vi, dine tro væbnere afventer dine budskaber ;o)
  Med venlig hilsen
  Sis

  SvarSlet
 18. Her i blog-land er du jo også nærmest at betragte som royal, så klart at du skal ind sammen med dem!
  Men når det regner på præsten, så drypper det som bekendt på degnen, så mon ikke vi også får glæde af det?? Jeg skulle kende dig dårligt, hvis ikke det er tilfældet. Ja, ikke at jeg kender dig, men jeg tror, du forstår, hvad jeg mener.

  SvarSlet
 19. Kære Claus. Det lyder vel nok spændende at få lov til at komme til England og opleve det hele stille og rolig inden Pøblen får lov.. Du skal jo regne med at nu du er i den blå bog er det lidt nemmere at åbne døre, Jeg er sikker på at du får meget ud at din tur og at der selvfølgelig også bliver nogle spændende dage her på bloggen i forhold til besøget i det Engelske. Vi er alle meget taknemlige for at du altid vil have os med. Der er ellers forår i luften (Næsten) )her i København.. Solen skinder og det er ret mildt.. lige til en god tur i haven..Jeg så Dronningen i tv i dag fra Christiansborg, hun hade en fantastisk blomster buket af franske anemoner..så smukt som dit indlæg her på bloggen i sidste uge. Ønsker dig en rigtig god dag .. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 20. Heldige asen - nej England + haver - SÅ bliver det ikke meget bedre - er også "anglofil" og er SÅ forelsket i forsiden af den bog du viste forleden.
  Glæder mig til du viser billeder derfra!

  SvarSlet
 21. Kære Very Important Person,

  Selvfølgelig blev det nu DIN tur til, at gå op af den røde løber, Sweet-pea:o) Du er nok den sidste, der har opdaget, at du forlængst ER trådt ind på stjernehimlen. Du har jo ikke vestjysk blod rullende i årene for ingenting:o)

  Er du egentlig klar over, hvad sådan en VIP-status fører med sig?:o) Glamourøse cocktailparties, et kendisliv blandt jetsettet, fotografer og wannabe`s der konstant vil bade dig i blitzlys m.m.

  Så vidt jeg kan se, er du nødt til at have nogle gode folk omkring dig på den tur til England, nu du officielt tilhører de kendtes og kongeliges kredse:o) Jeg kender tilfældigvis nogle gode "emner":

  .. Paw ville være den perfekte butler. Jesper D. ville være en super "hoffotograf". Inga og jeg vil være oplagte som bodyguards. Karen O skal selvfølgelig være hofreporter. Iøvrigt er der brug for mange flere hoffolk her fra bloggen, når du drager til det forjættede blomsterland, England. Du får brug for kuffertbærer, teknisk asstistent, personal shopper, webmaster, rejsekoordinator, livlæge, sekretær, hofdame, kammerherre m.fl. Jeg er sikker på, at det ikke bliver noget problem, at få hyret en loyal stab, der hellere end gerne vil afse et par dage til at tage med dig til Sydengland:o)

  Stort knus fra TANTE ENGELSK-GRØN

  SvarSlet
 22. Kære Karen O.

  Nysgerrig som jeg er, måtte jeg jo sporenstregs ind og se nærmere på den artikel fra Daily Mail, som du henviste til. Og ved du hvad kære Karen.... til de kære engelske naked gardeners kan jeg kun sige: "Oh, naked gardening is so last year!!"

  Her i Udkantsdanmark, hvor jeg bor i en lillebitte flække, der end ikke er stor nok til at blive kaldt for en landsby, har vores progressive og hippe nabo allerede spottet den trend for 2 år siden.
  Han dyrker naked gardening iført hvid bøllehat, gummirøjsere og ikke en trevl mere! Friskt initiativ for en fyr der er mellem 80 og skindød, men ikke noget ubetinget smukt syn, som jeg på nogen måde kan påstå at nyde. Så jeg håber virkelig ikke trenden breder sig over det ganske danske haveland!!!!

  Blot et lille hjertesuk og en lille fortælling om, at man godt kan være trendy og oppe på beatet heroppe i 7. Plovfure på Lars T`s Mark.

  Knus fra naboen til den nøgne gartner

  SvarSlet
 23. Oh ve oh skræk - jeg har godt nok nogle yngre og nogle sportstrænede naboer til et par af siderne. Meeen jeg vil foretrække om ikke andet, så et haveforklæde i det mindste. Der går min grænse altså

  SvarSlet
 24. Kære Tante Grøn.
  Den er jeg med på, at vi to skal være bodyguards for Claus. Synes allerede, jeg har gode "muller", men vil nok lige starte lidt intensiv træning fra i morgen af så:D). Der skal garanteret noget til at holde paparazzierne og deslige væk fra Sir Claus, som Dronningen uden tvivl slår ham til, når hun ser hans følge er meget, meget større end hendes eget.
  Ellers kan jeg kun billige dit valg af de allervigtigste personer i hans velbårenheds følge:D).

  Og til dig, kære Claus.
  Tak for alle de skønne billeder, du viser, som minder os om, at foråret er lige om hjørnet. I Viborg i dag, så jeg store tilplantede skåle med blå stedmoderblomster. Det kunne man da kun blive i godt humør af at se.
  Håber det går godt med skriveriet!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 25. Kære Bente,

  ja gid Claus ville sponsere to forklæder til vores nabo. Et til forsiden og et til bagsiden...Lidt sippet har man vel lov at være!!

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
 26. Kære Karen - sikke et link!!!

  SvarSlet
 27. Kære Tante Grøn,
  Hvis du kan lokke naboen hen til hækken og nøjes med at fokusere på bøllehatten! - kan du jo spørge ham, om ikke han har lyst til at bytte matrikel med mig!
  Her i min del af Udkantsdanmark ville han ikke distrahere andre end rådyrene, fasanerne, harerne, småfuglene og til tider en enkelt kronhjort - og nå ja, så kommer posten og skraldemanden jo engang imellem, men de når kun til gårdspladsen, og her ville et forklæde naturligvis være på sin plads, men det sponsorerer jeg gerne i den gode sags tjeneste.
  Ville det ikke være et godt bytte??

  Ja, Claus - de englændere er dejligt småtossede.
  Mon ikke det er en af grundene til, at vi elsker alt engelsk!?

  p.s. Modtager med tak Auntie Evergreen's udnævnelsen til hofreporter på den forestående rejse over Nordsøen.

  Kærlig hilsen
  Karen O.

  SvarSlet