En dejlig dag

Jorden er stivfrossen ude, så jeg forsømmer ikke noget ved at være inde. Det har været en rigtig dejlig dag i dag, for jeg har siddet i havestuen og arbejdet på layouten til Hans Peder Christiansens bog – En haverejse til Sydengland, der udkommer først i marts.

 

En haverejse

 

Hans Peder har taget bogens billeder, og en del af mit arbejde er så på nettet at søge efter gamle portrætter af de i bogen nævnte personer. Det er et arbejde, som jeg rigtig godt kan lide, og jeg lover jer, at det bliver en fin bog.

12 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Selvom det er en stor udfordring og, det kræver en enorm ihærdighed at udarbejde og tilrettelægge en bog, så tror jeg samtidig det er et hyggeligt og interessant arbejde. - Kunne nogle af portrætterne være Gertrude Jekyll og Sir Edwin Lutyens? Uanset, jeg tror det bliver en fin og vældig underholdende bog. Har vist skrevet det før, men det ER et helt utroligt smukt billede, der pryder bogen.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 2. Iris - ja, det er nogle af portrætterne.

  SvarSlet
 3. Den bliver bestilt så snart den udkommer. Så kan jeg drømme mig til England.
  Elsker at se "Barnaby" og andre engelske krimier, men kun fordi jeg skal se haverne :-) Har andre det mon på samme måde?
  Venlig hilsen Maj-Britt

  SvarSlet
 4. Ja, mordgåder og cottagehaver er en god kombination;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Ha ha! Ja vi andre sidder også og lurer på kønne partier! De KAN noget de englændere.
  Så er det jo en fordel at have optaget den på video så man kan stoppe billedet. - også hvis man falder i søvn på halvvejen! :)

  Åh den bog må jeg da straks have på ønskesedlen!

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at blive en rigtig spændende bog! Jeg glæder mig endnu engang til at læse det der kommer fra klematis :-)
  K. Gro

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  åh, jeg glæder mig til at læse om engelske haver, det bliver garanteret en spændende bog, som Hans Peder har skrevet med den erfaring som han har fra det engelske haveparadis og med dig på sidelinjen går det i hvert fald ikke galt, det ved jeg jo, med stor erfaring fra alle dine skønne bøger.
  God søndag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 8. det er nogle rigtig flotte haver de laver i england - bogen skal helt sikkert læses... faktisk er jeg ved at planlægge en lille tur til enland i starten af september - håber der er nogle der har gode råd om hvor man kan bo og rejse fra (skal afsted fra jylland - århus/billund. Men hvis der er nogen der har rejst til sydengland så vil jeg meget gerne høre om gode steder at se og bo....

  hilsen Frederikke

  SvarSlet
 9. Jeg har været bidt af England siden min pureste ungdom (for et par dage siden) og drømmer stadig om en kombineret have- og Barnaby tur til Sydengland. Kiggede sidste år på en decideret Barnaby rejse til markante steder, hvor krimierne var optaget, som firmaet Tiffany Tours arrangerede.
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 10. Dejligt at der er udsigt til endnu en bog om skønne engelske haver :-)


  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 11. Lige den perfekte fødselsdagsgave!
  Jeg vil skynde mig at sige det højt til mine nærmeste :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 12. Hej Claus,

  Jeg glæder mig også til denne bog. Og jeg er også meget glad for "Barnaby" - serien, og har bemærket de dejlige haveglimt i serien. Disse haver udstråler en dyb ro. Det har man måske særlig brug for i disse "forvirrede" tider. Og bogen kan helt sikkert give ny inspiration. En haverejse til England må skrives på listen af gøremål, når tiden som pensionist nærmer sig.
  "Beton-bogen" må jeg nok tilstå, at jeg ikke er aftager til.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet