En varm anbefaling

Hvis der er nogle af jer, der er blevet hooked på gult løv, har jeg en varm anbefaling.

 

080503_2102_havedrømme

 

Prøv for eksempel at så den gule græs på billedet. Milium effusum 'Aureum' hedder den på latin. På dansk er navnet miliegræs.

7 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  Jeg er som mange andre bloggere bidt af gult løv og vil se om jeg ikke finder miliegræs. Vis endelig flere collager. Det er meget inspirerende.
  Vh Michael, Horsens

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Er den til at styre, hvis man planter ud i bedene (også for amatører)?
  Den passer jo fantastisk til det gul/hvide bed.
  Flotte billeder endnu engang;O)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Kære Pia - den løber ingen vegne.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.. Ja; jeg må indrømme at jeg ikke er bidt af gule blade.. Kan godt se at det her billede du har sat ind er rigtig fint , men derfra og så til at skulle tænke gule blade i min lille have ,går bare slet slet ikke. ;) Men... man skal jo aldrig sige aldrig vel..!! Det er vist det der er så dejlig ved haver, man laver hele tiden om, rykker rundt, og får nye ideer.. Derfor er der jo heller ikke to ens haver.. Problemet opstår når man er bidt af ham der hedder Claus Dalby.. du har vist hørt om ham..!! En helt fantastisk "Garden man", som forstår at sætte kriller i hovedet på folk.. Specielt jeg er meget modtaglig for kriller og alt hvad han siger og gør.. så pokker tag mig vis jeg ikke får "Gule blade i min have en skønne dag .. Du skulle tage og kikke forbi Claus Dalby s blog.. wwwClausdalby.dk det er som at komme ind i en helt anden verden, som om der lige pluslig er en mening med det hele..og jeg indrømmer gerne og højt at jeg ikke kan leve uden denne eventyr verden...Det er som en rigtig god bog der bare fortsætter og fortsætter.. Hvad ville mit liv være uden denne blog...ja mit liv ville gå ganske godt , men der ville helt sikker mangle noget..noget meget stort, Hvis du en dag løber ind i ham "Claus", så hils fra mig , og sig mange mange tak.. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 5. Dette grasiøse gresset forsøkte jeg så for et par tre år siden, det er nyyydelig! Men jeg fikk dessverre ikke en eneste spire. Jeg prøve både stratifisering ute og i kjøleskap samt vanlig såmetode, men uten resultat. Kanskje du har noen lure knep på leger, Claus?

  Alle de deilige bildene du legger ut med vidunderlige komposisjoner i lime, gult og hvitt er nesten lidefullt vakre, så skjønne at det nesten gjør vondt. Går det an det tro...?

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Det er så smukt. Det må jeg prøve sammen med mine sartgule tulipaner.
  Mange hilsener Elsebeth

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Jeg er faktisk blevet lidt bidt af det blide gule bed. ( Bare Nette ikke læser dette her for så kommer hun efter mig ;-) )
  Efter du viste dine collager hev jeg den `Levende have` frem :-)Og der er jo rigtig mange smukke blade som kan pryde et bed.
  Jeg har jo et nyt bed, som skal være noget over i creme afdelingen :-)Mit stor problem er så bare om det skal være hvide roser eller min lille yndling The Pilgrim der skal have en fremtrædende plads?
  K. Gro

  SvarSlet