Flere frø

Frøene ankommer i en lind strøm, og da jeg i sidste uge viste nogle af dem, jeg havde bestilt, udtrykte I ønske om, at I gerne ville se flere.

 

20120131_084432

 

Her kommer så et udvalg fra Thompson and Morgan.

 

20120131_090013

 

20120131_090031

 

20120131_090042

12 kommentarer:

 1. Kære Claus,

  sikke en masse dejlige blomsterdrømme og forventninger der ligger gemt i alle de skønne frøposer, du her viser. På denne tid af året har man (læs: jeg) en stærk tilbøjelighed til at sumpe rundt på diverse frø-netshops og finde ting man slet ikke vidste, man ikke kunne leve uden. Det er dog endnu ikke lykkedes for mig at finde den langstilkede, høje sart lyserøde nicotiana, som er blevet min nye obsession.

  Nu hvor meterologerne truer med sibirisk kulde, er det på høje tide at få pakket de sidste opstammende roser ind i deres strutskørt.

  Sikke et smukt vejr, vi har. Et rent tykt hvidt snetæppe og en himmel der bare er helt true blue og så masser af stærkt og livgivende solskin.

  Har lige lavet birdienamnam til havens mange småfugle. En ren win-win-win situation. JEG fik ryddet op i køkkenskabenes beholdning af for gamle nødder, rosiner, hvedekerner, rugkerner, havregryn etc etc. FUGLENE får lidt godt til næbbet og
  idet, at jeg har stillet birdienamnam-bakken lige udenfor terassedøren har KATTENE underholding i form af fugle-tv resten af dagen. Jow jow....der er altid noget at glæde sig over og jo ældre man bliver, jo mere værdsætter man de små hverdagsglæder i livet.

  Mange kolde men varme hilsner til alle derude

  SvarSlet
 2. kære tante grøn <3
  sikke en sød og sjov hilsen, særlig din 3x win situation bringer smil frem helt om til ørerne. Har desværre ikke nogen kat længere, men vores lille doberdame ser også fugle-tv derhjemme i udestuen.
  det er også dejligt selv at se alle de småfugle derude ved foderstanderne der har travlt dagen langt. Desværre når vandet fryse til is inden de får gavn af det og anti-freeze dur jo ikke der:)
  har forresten bestilt fuglehus á la tante grøn (og glæder mig meget)
  knus AnneLilla

  SvarSlet
 3. Drømme kommer også i breve hos dig! Mange spændende frø at eje. Sunflower valentine, alene navnet kan få en på frierfødder igen. Tror han vil grine ham handymanden, jeg har. Så må nok hellere lade det blive ved tanken.

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønne pakker du modtager for tiden - jeg bemærker lige at Ammi Majus 'Graceland' er røget i kurven én gang til (ja den er i mine drømme for tiden) - tænkte også forleden at 1 pakke af dem da ikke kunne være nok i din store have:)

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Ren Candis. Synes det er nogle dejlige frø du vil så. Kan nok gætte hvor nogen af planterne skal skrues ned, men er spændt på de andre. Kongekommen vil jeg også prøve i år og Senecio har jeg haft de sidste to, en meget dekorativ bladplante, som såmænd ikke er helt vinterdød endnu! Har brugt den i dekorationer og den er meget holdbar. Glæder mig til at se dine sommerbilleder. Tak fordi du ville vise os dine frø. Kh, Iris.

  SvarSlet
 6. Ser til min store begejstring, at du har bestilt Laurentia - dem er jeg meget forelsket i! Havde dem selv fra frø sidste år, og skal absolut have dem igen i år. En virkelig sød, og lidt overset somerblomst - som i øvrigt stadig holder stand i mit uopvarmede drivhus!

  SvarSlet
 7. Ja heldig er jeg og alle andre som kan kose oss med godteposer som ikke legger seg på sidebenene.
  Forøvrig hater jeg kulden vi har fått serlig når det ikke er sne.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Sikken mange skønheder du har fundet her, det bliver helt sikkert en skønt flor du lægger op til i den kommende havesæson, der er venter lige om hjørnet. Selvom den er lidt langt væk, her i den kulde, som vi har lide nu.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 9. What a lovely idea showing us your order form! You have my favourite sunflower, Italian white, - I tried her last year for the first time and she was beautiful! Have fun planting...it is interesting to see that we can grow many of the same wonderful flowers!

  SvarSlet
 10. Å drømme seg bort i frøkataloger om vinteren er noe av det nydeligste som finnes på dene årstiden. Ja, jeg ble til de grader fanget av drømmerier at jeg glemte at jeg skulle flytte og bestilte mange frø i år også. Jeg kan jo ikke ha huset fullt av potter med frøplanter (og lus..?!) når jeg skal ha visninger her! Frøene ligger nå i kjøleskapet og venter på neste vinter. Men DA!

  SvarSlet
 11. Kære Annelilla,

  sikke dog et dejligt navn:o)
  Tusind tak for din søde hilsen. Sådan en hilsen varmer, når man sidder her og småfryser i 2 par uldne sokker og den varmeste og tykkeste sweater klædeskabet kunne frembringe:o)

  Gad vide, hvor du har set mit fuglehus? På Claus` video fra dengang han var på havebesøg med The 3 Dutch Ladies måske? Nu bliver jeg altså nysgerrig.........

  Grønne hilsner til hende den lilla og alle I andre

  SvarSlet
 12. Kære tante grøn, velbekomme. Men dine sjove filursomme og underfundige kommentarer har nu varmet mig i lang tid. Vedr fuglehus, jo det var på dalbys site med 3 dutch Ladies. Og også der jeg læste din kommentarer om hvor jeg kunne bestille en, så det var bare dejligt. De engelske huse samt fragten hertil var mere end min pengepung kunne klare:)
  Billedet jeg sendte til højskolen var dog "lånt" fra anden bloggers hjemmeside.(bag havelågen).
  Din yderst smukke romantiske have er jo afbilledet på flere hjemmesider, således man ved at Google : tante grøns have, får flere links.
  Vi må se om vi mødes 5. Juni i Kolding
  Knus og kram

  SvarSlet