Heldigvis er der lang tid til jul ...

... men for os, der arbejder professionelt med den – og for eksempel udgiver julebøger – er den ikke så langt væk. Og det er da også derfor, at dette indlæg præges af julebilleder.

 

 

Sagen er den, at jeg for nogle dage siden surfede rundt og kiggede på norske blogge, der måske kunne skrive et indlæg om, at jeg til min kommende bog om drivhuse også meget gerne vil have nogle norske drivhuse med. Her faldt jeg over Franciskas vakre verden. Den blog virkede utroligt inspirerende på mig, og derfor skrev jeg til Franciska, der viste sig at være dansk. Jo, hun ville meget gerne efterlyse norske drivhuse, skrev hun tilbage.

 

fmj_hk _10 fmj_k06 (2)
   

Og så spurgte hun mig, om jeg kunne hjælpe hende. Franciska arbejder nemlig på en julebog – ’Sanselig jul’, der skal udkomme i Norge og Tyskland til efteråret, og her vil hun skrive om skandinaviske interiørbloggere. Franciska skrev blandt andet til mig:

 

Jeg søger inspirerende julehjem i forskellig stil fra bloggere til min nye bog ’ Sanselig jul’. De må selv have taget billederne og billederne sendes til mig i høj opløsning, mindst 1 mb per billede. De sendes til: fmj@broadpark.no, send gerne med www.transferbigfiles.com som er nemt og gratis.

 

Sanselig jul omslag1

 

De som bliver valgt ud, vil få deres billeder præsenteret med navn på bloggen og link til bloggen sammen med en tekst, som passer til. De vil også få en gratis bog tilsendt.

 

 

Håber, at I vil tage imod udfordringen og sende billeder. Billederne i dette indlæg er taget af Franciska, som både er forlægger, skribent og fotograf. Besøg hendes inspirerende blog her.

 

4 kommentarer:

 1. Kære Claus Dalby
  Det lyder spændende med den nye julebog. Jeg kender godt Franciskas vakre verden, som jeg besøger i ny og næ. Det er også en spændende blog.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Virkelig fine bileder. Og næsten mere vinterlige end julede.
  Jeg tjekkede bloggen ud, og synes også at den er spændende. Men huset i sig selv ser også indtagende ud. Den karnap på det nederste billede er da en ren drøm!

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. P.S.: Claus, da jeg så de billeder hun lagde ud fra dig på sin blog blev jeg simpelthen SÅ længselsfuld efter bøgeskoven! Glæder mig i den grad til den springer ud. Hvor smukt.

  - Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Jeg kan nok ikke være hende til den store hjælp. Men vil blot lige bifalde den smukke forside på den kommende bog!

  Hjerteligst

  SvarSlet