Hjem til Aarhus

I går aftes ankom jeg her til Aarhus, fordi jeg i dag skal holde foredrag for Bilkas afdelingsledere. De skal høre om alt det spændende, vi har i gang.

 

256-384_et_haveaar_SG.indd 256-384_et_haveaar_SG.indd 256-384_et_haveaar_SG.indd
256-384_et_haveaar_SG.indd 256-384_et_haveaar_SG.indd 256-384_et_haveaar_SG.indd
256-384_et_haveaar_SG.indd billede-cd 256-384_et_haveaar_SG.indd

 

Der er ikke tid til så meget bloggeri lige nu – laver et indlæg, når jeg kommer tilbage Skagen i aften. I får lige endnu en collage med motiver her fra matriklen.

15 kommentarer:

 1. Ih, endnu nogle fine billeder af netop mine ynglingsfarver. Og små klippede buksbom har du virkelig lært mig at bruge i min lille have.
  Endnu en gang tak for din inspiration til os alle.

  Knus fra Janne i Greve

  SvarSlet
 2. Smuk collage Claus.
  Dejligt at kunne se frem til at vi går mod den sæson hvor alt er grønt.

  Hjerteligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Smukke billeder, jeg glæder mig over potte-billederne..
  Jeg skal selv lave en potte have til sommer og dine råd og vejledning har virkelig givet mig blod på tanden :)

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Collager er så ualmindeligt velegnede til at starte året med i mine øjne. Mange sanser er i dvale i denne tid, hvor der ikke er så meget at snuse til, lytte til eller føle på derude. Så er collagen en slags "Multivitamin", hvor øjet og det, der er bag får noget anderledes af leve af...

  Det gælder også for den, der sidder og sætter dem sammen! Jeg ser efterhånden en del collager i blogland iøjeblikket (rigtig mange flotte)- og kan langtfra sige mig fri for selv at bidrage. Lige nu bruger jeg dog mest at komme ud med mit camera, når vejr og vind det vil, og samle de vinterlige brudstykker til "maleri" af, hvad der var værd at stoppe ved.

  Tak for dagens kosttilskud og god fornøjelse med at inspirere!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Ja jeg og gleder meg til varehuset blir fyllt opp med mange godbiter..Har vært på messe i helgen og var selvsagt innom Bilka en tur.Kommer helt sikkert igjen.Ha en fortsatt god dag:)

  SvarSlet
 6. Superflot collage.Nærmest lige til at sætte op på væggen...

  SvarSlet
 7. Super lækre billeder.
  Man bliver vare så glad :-)

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Dejlige billeder, som man kan "drømme ved" --- tak for dem!!
  Travle mand!!!

  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 9. Sikke nogle skønne billeder ♥

  SvarSlet
 10. Disse skjønne bilde-teaserne får tiden til din hvite bok til å virke like lang som fjorårets vinter! Jeg gleder meg vilt til den kommer ut og jeg kan bla i den for første gang. Det kribler i meg av forventning. Hvilken høytid det blir :)

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder ... og længsel efter forår og sommer!

  SvarSlet
 12. Smuk smuk, stemningsfuld collage.

  Engblomsten

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Igen smukke billeder fra dig - men skulle jeg skrive det hver gang du udgav et inglæg, ville det efterhånden lyde som tomme ord. Så jeg tænker det hver gang, og skriver det til dig af og til :-)
  På din blogroll fremgår min gamle blog, som blev nedlagt i foråret (dalgaarden.blogspot.com), men jeg har lavet en ny som jeg meget gerne vil have med i stedet! Den nye hedder dalgaardenshave.blogspot.com og du er selvfølgelig nævnt, både med link og som etiket :-)
  Hej fra Line

  SvarSlet