Lillian taler med planterne

 

Denne lille video fandt jeg, da jeg søgte efter ‘drivhus’ på nettet. Så dukkede Lilian op. Er hun ikke bare sød? Hendes ansigtsudtryk, da hun opdager, hvor meget bønneplanterne er vokset, er da helt ubetaleligt. En ren gyser …

16 kommentarer:

 1. Utrolig søt, takk for videon. men marihønen er velkommen til meg

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Jeg husker godt serien med Lillian og vennerne. Egentlig er der lavet flere rigtig gode udsendelser, som handler om livets udfordringer, hvis man er lidt alternativt udviklet i forhold til normalen. Hvad med Morten og Peter - de var da også søde ikk'?
  Med den aktivitet der udspillede sig sidste forår her på bloggen omkring klokkerankerne, kunne der nok også være "skudt" nogle begejstrede, undrende og alternative ansigtsudtryk rundt omkring...Så mangler vi bare lidt flere haveprogrammer, som helst ikke på nogen måde behøver at være alt for alternative!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 3. Hvor er hun skøn! Det er da lige til at blive i rigtig godt humør af :)

  SvarSlet
 4. Herlig hageglede du deler med oss:)

  SvarSlet
 5. Hun er herlig - og kan ikke komme udenom at være misundelig på hendes dejlige store drivhus :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en umiddelbar glæde.

  Jeg gætter der måske kommer en afsløring eller to på denne tråd, og jeg tør godt: Jeg snakker altid med mine planter. Både inde og ude. Men KUN (tror jeg nok) når jeg er alene.

  Både de og jeg sætter pris på samværet. :-D
  Marianne
  Den Helbredende have

  Ps. Opsnappede lige en ide i hendes skønne store drivhus: vandrør til drivhustunnelen.....til at holde fiberdug og plastik oppe over såbakkerne. Jeg bruger selv hasselgrene, men det er ærligt talt bikset. Så, da jeg så hendes rør, kom jeg til at tænke på, om man kan bruge de der plastikrør til elkabler? Må straks af sted til byggevarehuset.

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Jo det var en hyggelig og dejlig dame, hende ville jeg gerne kende!!

  Tak for alle dine dejlige indlæg, jeg får ikke kommenteret - men jeg er her!!!!!!!!

  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 8. Jo, hvor er hun sød - det er da også overvældende med al den gro-kraft :-)

  SvarSlet
 9. Ja jeg er altså også sådan en som Lilian, der går og taler med mine planter. Så håber jeg, at ikke alt for mange hører det. For det er en tosset vane, som jeg desværre af og til tager med mig ud i byen. Her vil jeg lige indskyde, at det ikke har noget med min alder at gøre, for jeg har gjort det i mange år! Altså.

  SvarSlet
 10. Et skønt klip. Og hvor føles det rigtigt, at snakke med sine små puslinge. Husker, som lille, hvordan min farmor snakkede til sine stueplanter, når de blev nurset. Nu til dags lever denne hyggelige skik videre hos min far, som er musiker - i en syngende version. Og jeg har forlængst opdaget, at arven også er ført videre til barne- og oldebarn. Det er da herligt.

  SvarSlet
 11. Tankevækkende med de plantesamtaler og hvor er hun dog et sødt menneske.

  SvarSlet
 12. hej

  ja så sent som igår sagde min yngste søn at jeg gik og snakkede med fuglene ved foderbrættet og snakker såmen også med mig selv mens jeg er i have.
  Apropro frøindkøb så er det godt nok svært og begrænse sig, kunne ikke vælge hvilken græs jeg skulle have for der var flere interessante bla. have jeg også egernhalegræs på, men fandt en pose med bla. græs ved kingseed så håber det bliver godt.
  Havde faktisk bestilt begge klokke ranker da der her på bloggen blev vist frøposer fra bilka så nogen gange kan man være for hurtig, men dem fra Bilka kommer nok med hjem alligevel.Min Haveveninde som ikke følger denne blog blev da også ellevild da jeg henviste til frø og løg.så nu vil hun da vist til at følge med i alt dette lækre som du finder frem claus.

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 13. Specielt musikken i baggrunden gør det til en gyser at følge med i :-)

  Fin video i øvrigt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Åhh jo, hvor er hun sød, og hvor er de planter heldige, at de bor hos hende ;)

  SvarSlet