Man kan aldrig vide …

… hvor mange kommentarer, et indlæg får. Jeg måler indlæggenes popularitet på, hvor mage kommentarer jeg får, og her er jeg ret sikker på, at jeg rammer plet.

 

20110417_160636 20110417_160716

 

Sidste år foreslog jeg Bilka at indkøbe disse skønne fløjlaurikler, og jeg fortalte da også om dem her på bloggen.

 

20110417_160905 20110417_160922

 

Det resulterede i, at de blev udsolgt på en eftermiddag. Det sker ikke i år, fordi vi har garderet os og købt rigeligt.

 

20110417_160956

 

Jeg har en fornemmelse af, at det er en af de planter, I går og venter på. Har jeg ret?

 

Jeg ved ikke præcis hvornår, de komer, men jeg skal nok fortælle om det et par dage før.

18 kommentarer:

 1. Glæder mig. De er billedskønne.
  Kram fra Evigglade

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine :-D
  Nu hvor du er sådan en god "reklamesøjle" for Bilka, kunne de så ikke også sælge nogle af dine skønne havebøger? Det mangle i deres ellers udemærket bogsortiment.
  Ha´en smuk søndag.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 3. De er bare eventyrligt smukke.

  Dem vil jeg gå og glæde mig til :-)

  God søndag

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jo..både og, for jeg synes auriklerne er virkelig skønne - men de er også lidt vanskelige hvis man skal vinteropbevare. Det bliver nok til et par stykker, som så må behandles som sommerblomster.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Det er jeg glad for. Jeg ville gerne have nogle flere og vupti UDSOLGT...så kan jeg jo supplere i år.

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  du har fuldstændig ret, vi venter... sidste år kørte jeg nemlig forgæves til Bilka.
  Og hvad med et primulateater???? Det kunne jeg også godt tænke mig:-)
  kærlig hilsen
  fra Erika

  SvarSlet
 7. De er fortryllende men jeg får de ikke til å trives her. De lever men sliter. I norge var de så fine, kanskje de bør flyttes til et sted med mere skygge.
  God søndag ettermiddag

  SvarSlet
 8. Jeg har det lidt sjovt med de viste primula - det har været en tilvænningssag for mig, har bestemt ikke altid været begejstret. Men nu har jeg vænnet mig til dem, og de er faktisk alligevel ret fine, så jeg må hellere få købt nogle! Sikke et smukt solopgangsbillde, du lagde på. Og så nyder jeg alle dine flotte fotos fra Den Hvide Have ( også selvom jeg ikke altid får kommenteret ) - det er endnu en af dine skønne bøger, som jeg bare MÅ eje!!

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  ´Alt godt kommer til den, som venter længe nok!´ Jeg HÅBER at jeg til foråret, har ventet længe nok, så en favnfuld show-aurikler kan blive mine. Sidste år ville skuffelserne ingen ende tage .... Håber sandelig at du med ´rigeligt´ mener RIGELIGT. Men ét er som bekendt at anskaffe, et andet er at passe og overvintre, så dér har vi mere læsestof i vinterens løb, ... men så bliver den heller ikke for lang, smiler. Skønne billeder, forelskede mig jo allerede i dem sidste forår. Blomsterne ligner grangiveligt små hæklede blonder, af den ´sprøde´ slags!
  Ønsker at du får rigtig mange kommentarer til dette indlæg ...
  Kærlig hilsen, Iris.

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Glæder mig at der er købt rigeligt af de skønne aurikler, for os der ikke bor lige i nærheden af Bilka, skulle jo også gerne kunne købe nogle, især når vi skal køre så langt. Ja, der bliver jo nærmest én lang kø fra Svendborg til Odense, når alle herlighederne som du har udvalgt kommer til salg. Glæder mig.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 11. De er skønne og tænk nu kommer Bilka til Hillerød. Det er lige 'rundt om hjørnet'. Hvor jeg glæder mig.
  Hilsen,
  Lis

  SvarSlet
 12. Yndige er de! Jeg håber dog ikke jeg skal begive mig den lange vej til Bilka. For jeg har selv plantet nogle sidste år :-D
  Jeg krydser mine fingre!
  Ps. jeg tror du er det bedste der er sket for BILKA!
  Knus. Gro

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Jeg tror ikke, dit barometer for popularitet af blogindlæg holder helt stik. Jeg læser hvert og ét blogindlæg, men synes ikke altid, jeg har noget at bidrage med til en kommentar. Jeg suger jo bare til mig af din enorme viden og erfaring, og så er billederne ALTID smukke - uanset om jeg bryder mig om blomsterne eller ej.

  Netop disse aurikler i flere farver råber ikke på at komme hos mig. Måske lige den blå...

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 14. Jeg tilslutter mig Gitte, det er ikke altid man har noget at tilføje til indlæggene....
  Jeg sidder på spring for at komme afsted efter fløjlsauriklerne...

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 15. Heldige Dansker! Slikt har vi ikke i norge:( Men jeg har sådd frø :) Klem Ellen.

  SvarSlet
 16. De er utroligt flotte. En af mine mål for i år er, at have en samling stående enkeltvis i patinerede lerpotter (...set i engelsk havebog). Måske skal man allerede nu begynde, at lægge penge til side! Du præsenterer mange spændende ting for tiden. Det er næsten som om foråret er begyndt...

  SvarSlet
 17. ÅHHHH så må vi i Bilka igen! Var så heldig at få en kæmpe portion sidste år af naboen. Glæder mig til at se dem blomstre i år, så vidt jeg ved er de mørkelilla :)

  SvarSlet
 18. De er simpelthen så søde og sjove. Det giver mig altid en fornemmelse af "blomster med blonder", når jeg ser på Fløjlsauriklerne :-)

  Jeg er med på den!

  - Lisbeth K

  P.S.: Jeg synes slet ikke om bøger i supermarkeder. Efter min mening er det en uskik, og det går i det lange løb ud over både boghandlere og forlag.
  Som forbruger tror man at det er en god service, men i praksis er det efterhånden svært at finde ret meget andet, end det som supermarkederne disker op med. Udvalget er simpelthen blevet mærkbart begrænset. Som bibliofil gør det mig ret ærgerlig og nedtrykt!

  SvarSlet