Nu drager jeg sydpå

Om lidt forlader jeg Skagen efter tre arbejdsomme uger på Klitgården.

 

20090419_121030

 

Jeg glæder mig i den grad til at komme hjem og se, hvad der er sket i haven. Og på kontoret!

14 kommentarer:

 1. Kære Claus
  God tur hjem og lad være med at køre for stærkt af bare iver for at komme hjem til de sorte dyr, den pragtfulde have og sikkert et kontor der venter på dig mig længsel (men du har jo heldigvis dygtige folk omkring dig).

  Knus herfra en kold og solrig midtfynsk morgen, Pia

  SvarSlet
 2. Det kan man ikke fortænke dig i. 3 uger er lang tid at være væk hjemmefra, nu hvor vejret har været helt forårsagtigt, bortset fra de sidste par dage. Forhåbentlig bliver vinteren ikke for lang og streng.
  Det ville være dejligt snart at de de skønne eksemplarer på dit billede naturel.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Vilken vacker blomma. jag är svag för lila. Vad är det för något?

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  kan godt forstå, du længes hjem til Århus. Hvis jeg residerede på din pragtfulde matrikel, ville end ikke 7 vilde heste, kunne d-r-i-v-e mig væk fra DET hus og DEN have.

  Så fik vi vinterlige temperaturer og jeg vil skynde mig i haven og pakke sarte planter ind i granris. De opstammede roser, må hellere få deres vinterskørt på også.

  Senere på eftermiddagen kommer der en lille københavnerdreng på landligt ferieophold heroppe i 7. Plovfure. Han skal fedes op og have noget frisk Limfjordsluft i kabine-lungerne. Og jeg skal nok lade være med at sætte ham igang med havearbejde:o) Men blomsterlatinsnak slipper han under ingen omstændigheder for:o)

  Rigtig god tur hjemover til dit paradis, som ingen kongelige klitgårde kan overgå.

  Knus

  SvarSlet
 5. Wishing you a safe trip home, Claus!Thanks for the updates while in 'Skagen'.

  SvarSlet
 6. Kære Tante Grøn. Gætter på, at hans navn er P..

  SvarSlet
 7. You have no idea how much I want this two beauty's to be grown in my garden. I have tried several times but it won't grow on the clay in my garden. Thanks for showing.
  gr. Marijke

  SvarSlet
 8. Velkommen hjem, Claus. 3 uger er lang tid, så jeg kan godt forstå du glæder dig! Du er sikkert ikke færdig med at hilse på alle dine vækster :)

  SvarSlet
 9. .aw min arm, hvor du gætter godt, Claus:O).

  Kære Tante Grøn. Lige nu er vinden i nordøst - men det kan da snart ikke passe, man kan høre jeres snakken helt herned til Ringkøbing.
  Uha, hvor kan man blive helt GRØN af misundelse - og det var bare ærgerligt, ærgerligt, ærgerligt med i morgen.
  Ja, sådan en københavnerdreng - han skal have masser af frisk luft og sul på kroppen.
  Kærlig hilsen til jer alle

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Kan godt forstå du glæder dig til at komme hjem. 3 uger er lang tid, men det må være dejligt at være fri for "forpligtelser" derhjemme og kunne koncentrere sig om arbejdet.

  Helidige P..! Bare det var mig. Jeg skal til det jyske resten af ugen, men desværre på hårdt arbejde. Orv, tænk sig at kunne jakke have i et par dage med en der gad :0)

  SvarSlet
 11. Kære Claus.. Hjertelig velkommen hjem fra Skagen, hvor er det dejlig at du er hjemme igen.. Jeg gad godt vide hvem ham P.. er..? og hvad skal han da hos Tante Grøn..!! Jeg går og tænker på om hun måske går og fryser i den her kolde tid og derfor mangler selskab..Eller er det måske fordi hun skal have afløb for al den inspiration hun går og får Nordernfjords...Vi ved jo at hun er en Kvinde der forstår sig på smukke ting og at hun elsker at få alting ud af ingen ting..Jeg kan godt røbe at hun da også har gjort tilnærmelser til mig i din have sidste sommer... der stod jeg og faldt i et med kæmpe kvan, men selv da hade hun travlt ..Den kvinde ,den kvinde.. Kære Inga skriver da også at hun kan høre snakken gå helt i Ringkøbing ... Og jeg som troede at man blev døv af at høre høj BS musik. Inga snakker også om Chokolade, men så hun da bare indfinde sig når der er kom sammen. Jeg tror at jeg vil prøve at følge sporet til plovfure nummer 7 ..der siges at din rabarbertærte bliver serveret med rigelig hoftecreme. Velkommen hjem.. Kærlig hilsen Paw. PS. Hvis du og andre undre sig over at jeg er inde på Tante Grøns profil, er det fordi jeg nu sidder i Dametøj med flødeskum om munden og bloghacker ..

  SvarSlet
 12. Kære Nette..Ja du kan tro vi har snakket have med nogen som gad... Aldrig har en vinter havevandring taget så lang tid.. Iført lange underbukser, støvler og hat, drømte vi os hen hvor andre sjælden kommer..Selv de smukke hvide duer holdt sig inden for fra kulden, og de eneste blomster vi så var da også isblomster.. Stive af frost kom vi ind og nød varm chokolade, og ca 15 afsnit af en rigtig dejlig fyr ved navn Geoff Hamilton på DVD.. :) Kærlig hilsen Tante Grøn og Paw.

  SvarSlet
 13. Hej Claus,

  Især den blå kugleprimula er smuk i mine øjne. Den skulle gerne finde vej til haven her hos mig i løbet af sommeren. Jeg har ikke kunnet dy mig - jeg har 3 alm. primula stående i potter herinde i stuen - for øvrigt ved siden af en vase med udsprungne forsythisgrene. Det har jeg aldrig før prøvet så tidligt - jo nærmest midt om vinteren. Men de er skam sprunget helt ud - og står skønne og gule. Det er godt for øjenen - og sjælen, er jeg sikker på. Nu håber jeg så bare, at den vintersne, der varsles, ikke kommer til at vare alt for længe. For jeg har også allerede anskaffet et par poser med frø.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Thanks for this
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  http://www.transportroad.com/ packers and movers in mumbai


  http://www.packersandmoversmumbai.co.in/ packers and movers in mumbai

  SvarSlet