Nye varer hos Bilka

Jeg har jo lovet at fortælle, når der kommer spændende nyt på hylderne i Bilka. Og det er der netop kommet. ‘Mine’ frø, løg, reoler, stativer etc. kommer først i begyndelsen af marts. Så her må I vente lidt endnu, men der er andet lækkert havetilbehør. F.eks. fra det franske firma Secrets du potager.

 

20120126_113933 20120126_113907h

 

20120126_113951

 

Gennem år og dag er der rigtig mange, som har spurgt mig, hvor man kunne købe de geniale Roottrainers. Det kan man nu i Bilka! Disse smarte beholdere, der kan åbnes og lukkes og bruges igen og igen, er geniale. Og så fungerer selve kassen som et lille drivhus. Hvis du ikke kender dette system, kan se mere her. Sættet har tyve beholdere, og prisen er kr. 79’-.

 

20120126_114327

20120126_114335

 

Det er hyggeligt at samle egne frø, men nogle gange kan det være svært at holde styr på dem. Det hjælper denne lille fine metalæske med til. I æsken er der 24 papirsposer, seks plantemetalskilte og en permanent tusch. Kr. 129,-

 

20120126_114324

 

Hvis man sår i potter, er det praktisk med pottestampere til at komprimere jorden med. Et sæt med tre træstampere fås til kr. 99,-.

 

20120126_113740 20120126_113750

 

Der er andre spændende ting. Dem fortæller jeg om senere.

30 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Hvor har jeg dog længtes efter noget, som dét du viser her. Så er foråret snarligt forude, og vinteren føles knapt så lang, når der allerede på dette tidspunkt er så gode sager i handelen. De afkorter også ventetiden til marts, når de virkelige lækkerier så sættes frem i Bilka.
  Roottrainers vil jeg benytte mig af i år, en super opfindelse.
  Kærlig hilsen,Iris.

  SvarSlet
 2. Roottrainers er bestemt gode - men kun til de kraftigtvoksende frøplanter, synes jeg. Ellers kan rødderne ikke holde ordentligt på jorden, når man potter om - og så er man jo lige vidt, hvad angår det med, at man ikke skal 'forstyrre' rødderne.
  Jeg har tænkt mig at potte mine tomatplanter om til Roottrainers, EFTER de er spiret og har sat de første rigtige blade i en Pluggbox. Her er hullerne nemlig mindre.

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Hvor er det bare nogle dejlige ting du har valg der. Jeg kan godt bruge det hele..... Gode planteskilte til bed og spirekasser - gerne diskrete farver ,er også et stort ønske. Lækker accessoirers til haven mums. Glæder mig til at se hele sortimentet....
  Bare det snart var rigtig forår........
  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud.
  Glæder mig til at se mere af den slags.
  Du ka´ bare det der.

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Kære Marie Louise - du har helt ret i, at det skal være planter af en vis størrelse. F.eks. er de ret gode til lathyrus.

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  jamen, det er nogle dejlige have-"must-have" - og ikke mindst en god gave idé til have-venner! Bravo og tak.
  kh Erika

  SvarSlet
 7. Jeg fik root-trainers i "før-julegave" så dem glæder jeg mig meget til at komme i gang med - jiffypotter ER bare hurtigt for små til netop latyrus...
  Men Claus - hvordan gør du??? Forleden sad jeg netop og surfede på frøopbevaring, efter have gennemgået samlingen af sammenfoldede kaffefiltre, foldet køkkenrulle mv - du MÅ være tankelæser.

  Og mange tak for dine kommentarer på mine nu to blogs - er faktisk ret beæret over, du sådan tager dig tid til at "besøge" vi andre.

  SvarSlet
 8. Kære Mette - jeg må med skam indrømme, at jeg er alt, alt for dårlig til at besøge andre bloggere. Det handler ganske enkelt om mangel på tid. Men de sidste uger har jeg taget mig tid til at besøge jer, der kommenterer hos mig. Jeg vil jo nødig beskyldes for at være arrogant.

  SvarSlet
 9. Jeg må vist til at holde øje med Bilkakataloget nu :-) OG pottestamperne.. ja DE kan også bruges til mine garnnøgler vil jeg lige indskyde. Smukke er de nemlig.

  SvarSlet
 10. Kære Claus og Marie-Louise.
  Helt fint at I gør opmærksom på hvilke frøplanter Roottrainers er velegnede til. Det er måske ikke alle der tænker over dette. Mine Lathyrus rødder groede langt ud af potterne sidste år, så et par Roottrainers burde hér være velegnede ... og der er ´faldet´en del Lathyrusfrø-pakker i min indkøbskurv ...
  God aften, Iris.

  SvarSlet
 11. Hold da fast, så mange gode ting på en gang, må straks i Bilka. Ved du om tingene er fremme allerede?
  Og TUSIND tak for alle de gode ting du skaffer os
  Mette

  SvarSlet
 12. Dejligt. Især med de meget geniale roottrainers !
  (Nu behøver jeg ikke låne ude på skolen længere)

  -karina

  SvarSlet
 13. Hurra! Jeg søgt for æske til frøpakke for lang tid. Det hvad jeg har fundet det var ikke hvad jeg ønske ha´ eller det kostet for dyrt. Men denne metalæske er perfekt, synes jeg. Skal skynde mig og købe.

  SvarSlet
 14. Hej Mette. Var i Bilka Esbjerg i dag, de havde ingen af disse ting. Heller ikke de potmakers og priklepinde, som jeg kan læse at andre her på bloggen, havde købt. AnneLilla
  Ps blev smidt af lige før, så måske kommer min kommentar 2 gange:)

  SvarSlet
 15. Lækre ting Claus. Jeg kunne godt fristes til at købe nogle af disse skønne ting. Specielt kassen med frø poserne :-) Men hvor sjovt er det ikke lige at jeg for præcist en time siden i et gammelt `alt om haven`blad fandt en fin lille opskrift på at lave sine egne frø poser og kuverter :-) det bliver jeg simpelhen nød til at lave selv!
  Mange knus her fra
  Gro

  SvarSlet
 16. Hvor er der meget guf at vælge imellem og så til priser der nemt frister. Nu glæder jeg mig til jeg skal i Bilka igen:)

  SvarSlet
 17. Hejsa alle haveelskere ;)
  Alle disse varer er i butikken i Bilka Viborg, så kom et smut forbi :D
  Mvh. Gitte - Bilka Viborg

  SvarSlet
 18. Kære Annelilla - jeg beklager, hvis Esbjerg ikke har tingene endnu. Jeg har fået oplyst, at de skulle være der. Prøver at undersøge det

  SvarSlet
 19. Bilka Viborg..... Dér skal jeg vist på visit imorgen :-) Herligt - jeg har glædet mig til at få fingre i nogle af de ting.
  rigtig god weekend
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 20. Ser frem til den nye Bilka i Hillerød.

  Engblomsten

  SvarSlet
 21. Faldt netop over alle de fine ting i Bilka, Aalborg igår - og købte straks et par roottrainers. Glæder mig til snart at tage dem i brug. Kommer Bilka også til at forhandle Nelsins Pluggboxe (til de mindre planter)? De ser rigtig fine ud :-)
  De bedste havehilsner
  Karin

  SvarSlet
 22. Det er vel nok lokkende at se disse fine sager Claus. Håber jeg kan skaffe plads til det ene og andet i vores lille kælderrum ...

  Hvor er det fint med en æske til frøposer. jeg for gerne forlagt mine på uheldige steder :-( Men ikke mere, fornemmer jeg!

  Kærligst Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 23. Ævs - nul frøæske i Bilka OneStop (Fields) - tilgengæld var der lige den zinkbalje og zinkspand jeg manglede - men ingen bakker til undervanding. Håber på de kommer (igen?) senere - der er jo heldigvis nogle uger endnu, til der skal sås i root-trainers

  SvarSlet
 24. Hvor har de fine ting fra secret du potager. Var lige inde og følge dit link. Specielt det lille "drivhus" var smukt.
  Kan se at Hortensia/deres forhandlere også skal til at føre mærket. Knus AnneLilla.

  SvarSlet
 25. Kære Mette - nu skal du høre efter i timen!!! Jeg har skrevet flere gange, at frø løg og mange af de andre produkter først kommer omkring 1. marts.

  SvarSlet
 26. Æv - jeg havde godt spottet tålmodigheden måtte række til stativer mv, men havde tolket de andre svar som at æsken med poser og skilte allerede var kommet frem ;-)

  SvarSlet
 27. Kære Karin - måske kommer plugboksene på et tidspunkt.

  SvarSlet
 28. Æv, var forbi Bilka i Tilst over middag i dag, for at købe de flotte pottestampere. Men det eneste der var fremme var Roottrainers - som jeg selvfølgelig også måtte have nogle flere af ;-)
  Medarbejderne forklarede dog at det meste var kommet, men endnu ikke pakket ud :-(
  Så jeg må nok forbi igen i næste uge - så håber jeg bare de ikke er udsolgt.

  SvarSlet
 29. Kære Sanne - det er jeg altså træt af at høre. Jeg undersøger sagen

  SvarSlet
 30. Hej Claus. Kan man stadig få kassen til blomster frø, i Bilka ? Eller ved du hvor den og andre ting med samme mærke kan fåes ?
  Vh Line Lykke

  SvarSlet