Nytårstalen 1. januar 2012

31 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  ALT dét du har fået udrettet i 2011og fået success med, det er storslået og beundringsværdigt. Jeg under dig det så godt, glæder mig på dine vegne, og ønsker dig af hjertet, FORTSAT held og lykke.
  Rigtig godt Nytår til dig, ´The Plantsman with the magic touch`.
  Mine bedste ønsker og varmeste tanker,
  Iris.

  SvarSlet
 2. hiha, du har snart så mange fjer i din hat at du kan lave en indianerprydelse, fnis. Men du fortjener hver et dun, og jeg håber du får flere i det nye år,
  Din enorme indsats og inspiration til havefolket er uvurderlig, det er utroligt at du kan holde dampen oppe, bare dine planer om nye bøger
  ta`r pusten fra mig. Husk nu osse at stresse af og nyd det.,
  Men jeg vil glæde mig til dine firnurligheder i det kommende år, og ønsker dig mange flere fjer i hatten.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Nå, der blev jeg lige smidt af på den igen.
  Godt gået. Du er en sand mester til at holde tale, den var bedre en den som statsministeren holdt. Som min mand sagde da han rejste sig fra stolen.
  Dejligt at høre at det går godt både for dig/jer som privat og på forlaget. Vi er mange der glæder sig, som et barn til juleaften, når der er nye udgivelser under opsejling, og dem vil vi nødigt undvære. FAKTISKE BØGER.
  Det er godt du er kommet ind, inden naboerne risikere at ringe efter politiet, pga tyve der luskede rundt inde ved dig, når de ser lysglimtet fra pandelampen, træerne har jo ikke blade på nu. Dyrene i skoven har jo nok fundet ud af, at det er dig.
  God tur til klitgården i overmorgen.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Kære Mester.

  Jeg ønsker din og dine kære et godt og lykkebringende nytår.
  Tak for nytårstalen, den var som altid informativ og vel talt.
  Vi har alle så meget at se frem til, fra din side, hele 2 bøger (hvor jeg glæder mig) samt alt det dejlige, du sætter i handlen. Tænker bare på, hvordan vi skal få råd til det hele i denne krisetid.

  Sådan som du sidder der, i din smukke havestue, kan jeg godt forstå, hvorfor TANTEN kalder dig for Hans Havelige skønhedsminister :-)

  Nytårshilsner Bettina

  SvarSlet
 5. Mange tak for talen - Den havde jeg glædet mig til. Jeg har ikke set hverken dronningens eller statsministerens nytårstale, men din tale ville jeg ikke gå glip af.
  Rigtig godt nyt-haveår til dig.
  KH Michael, Horsnes

  SvarSlet
 6. Godt nytår, det bliver spændende at se og evt. eje en Claus Dalby rose.

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Et rigtigt dejligt nytår til dig og dine. Du skal samtidigt have en stor tak for inspiration og vidensdeling i det forgangne år. Det er ikke kedeligt at følge med her på bloggen. Det lader til, at du har sat en havebevægelse i gang - ikke bare i Skandinavien - men tilsyneladende også ude i den store verden.

  Intet kommer af intet bortset fra lommeuld, og du har sandelig været en meget flittig mand, som har forstået at udnytte dine specielle evner og har i sandhed fortjent din sucess. Jeg glæder mig meget på dine vegne.

  Og nu vi taler om glæde, så glæder jeg mig overordentligt meget til at se, hvad du ryster ud af havegodteposen til os i dette nye år.

  SvarSlet
 8. Godt nyttår til deg, og lykke til med alle dine interessante prosjekter i 2012. Og takk for en fin tale! (Dronningens kommentar om "vet ikke hvor mye tid dere har" var bra!!)

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Tak for talen - det er en god tradition du har fået indført. Også tak for alle de mange gode blogindlæg du har fodret os haveinteresserede med igennem hele året. Godt nytår til dig!

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 10. Kære Formand for Dalbyens Havetosseforening,

  Som menigt medlem af foreningen, vil jeg hermed gerne have lov, at sige dig tusind tak for at du, -havetossernes åndelige leder, - tog dig tid til at tale til dit blomsterfolk. Det er jeg sikker på, at der bliver sat enormt stor pris på, derude bag havelågerne. Mon ikke vi alle føler os meget meget meget privligerede over at have en Claus Dalby, som vores ledestjerne? Vi her i foreningen, må være de mest forkælede og heldige havetosser i hele verden. Du er ganske enkelt uundværlig for os, Claus.

  Ønsker dig, alle dine kære og hele din stab et lykkeligt, lyst og bekymringsfrit nytår. Du ønskes fortsat blomstrende og gigantisk succes med dit virke og dit haveunder i 2012. Af hjertet tak for din utrættelige indsats.

  Til alle medlemmer af Dalbyens Havetosseforening, sender jeg også mine varmeste ønsker om et rigtigt skønt haveår fyldt med dejlige haveglæder og blomsteroplevelser.

  Idag vil jeg plukke årets første havebuket, - een af de mest imødesete af dem alle....nemlig en lille buket vintergækker. Så er havesæson 2012 jo egentlig allerede skudt igang med det nye haveårs allerførste blomster. Vidunderligt at tænke på.

  De hjerteligste hilsner og et stort taknemligt knus fra øens folk - SYRENPRINSEN OG TANTE GRØN

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Også godt nytår til dig. Lykken står den kække (humle)bi.
  Jeg får altid sådan en lyst til at gå ud i haven, når jeg har været omkring din blog.
  VH
  Haverosen

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Godt nytår
  Tusinde tak for dit store arbejde med at give os indblik i dit haveliv på bloggen- det er en daglig vitaminindsprøjtning.Tak for alle de gode og lærerige vidioer fra haven og rejser- det kunne DR. lære noget af!
  Ser frem til mange skønne oplevelser i 2012.
  Mange hilsner
  Helle Bolgen

  SvarSlet
 13. Godt nytår, jeg håber, at 2012 bliver et rigtig godt (have-)år for os alle sammen.

  SvarSlet
 14. Hej Claus
  Godt nytår og mange TAK for det gamle her på bloggen og gennem dine bøger. Jeg glæder mig allerede til de to nye udgivelser i år. Godt nok er vi i krisetid, men så dårligt spiller klaveret altså heller ikke, et par havebøger bliver der sat på budgettet! Bilka får med garanti også solgt et par stativer af noget gammelt jern...det kan så være, at et par tøjbutikker må lide under denne prioritering.
  Ud over ovenstående investeringer (samt et par uundværlige vækster du frister med) er det jo ganske gratis at nyde de mange dejlige indlæg her på bloggen. Da det også endnu er ganske gratis at grave, klippe og rode i haven, har man allerede sparet sammen til et par frøposer og muligvis en enkelt lerkrukke.
  Nytårshilsner fra Pia

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Du skal også have et RIGTIG GODT NYTÅR fra altanfolket. Indrømmet, jeg kan jo ikke have plads til ret meget af det, du frister med på bloggen - men en Claus Dalby rose - den vil jeg ikke kunne leve uden.
  Ja, hvor har du bedrevet meget i 2011, kære ven. Jeg er ikke i tvivl om, at du fortsætter med samme fart, så allerede nu har jeg en ny titel, du helt sikkert kan få i år: Danmarks mest foretagsomme mand!

  Jeg ønsker dig også et supergodt og inspirerende ophold i Skagen.

  Jesper D., der er vel ikke et eller andet rundt tal eller noget under opsejling??

  Rigtig godt nytår til Jytte, John, Paw, Jesper, Karen og alle I andre søde mennesker derude.....
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 16. Kaere Claus,
  ja som du bare kan...
  Man fòler sig af og til lidt
  "dum", nàr man sidder der og
  smiler til dig, men man kan
  bare IKKE lade vaere !!!
  Efter jeg er beyndt at fòlge
  din blog, har jeg virkelig
  fàet mange nye planter,
  selvom vejret her er noget
  tòrt. Ja, det smitter !!!
  Hàber du mà fà et rigtigt
  dejligt 2012.
  Glaeder mig utroligt, til
  at fòlge din have !!

  Hilsen Kia (fra Italien)

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Mange tak for din oversigt over, hvad vi har at glæde os til i de kommende par år.
  Jeg ser naturligvis som altid frem til dine udvidede haveudgivelser, men som ekspatrieret århusianer med en fortid på Katedralskolen, masser af besøg i teateret og bopæl i en årrække lige bag ved Marselisborg slot (i hvis park de daglige joggingture startede, når Majestæten ikke var der) glæder jeg mig nu i særlig grad til Hartmann bogen - også fordi du gang på gang har vist, at du foruden at være en særdeles kunstnerisk og kapabel havemand og inspirerende forfatter også er en fremragende fotograf.
  Sammen med et til lykke med jubilæet ønskes du god arbejdslyst på toppen af Danmark og alt godt og glædeligt i det nye år af
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 18. Hej Claus.

  Tak for den flotte nytårstale, glæder mig til fortsat at følge Bloggen i 2012. Et rigtigt godt lykke og drømmebringende nytår til dig og dine ;-))
  Nytårshilsen
  Lotte Nr.5

  SvarSlet
 19. Kære Claus.
  Godt nytår og tak for megen inspiration og glæde via din blog. Også tak for at jeg var en af de heldige, der fik lov til at besøge din have i august. Du fortæller, at din næste bog kommer til april, den er vi mange, der glæder os til. Jeg mener at vide, at til februar kommer der en spændende bog fra dit forlag, nemlig Hans Peder Christiansens bog om haverejser til nogle af de histiroske haver i Sydengland. Den glæder jeg mig til, jeg har været på en af Hans Peders rejser netop til Sydengland, og det var en stor oplevelse, og Hans Peder er en fremragende rejseleder og har stor viden om emnet, jeg glæder mig.
  Godt nytår til alle på bloggen fra en der mest er med på "en lytter"
  Ingrid

  SvarSlet
 20. Jeg tilslutter mig fuld ud TANTE GRØNS takkehilsen for nytårstalen. Det er da helt ufatteligt,som den Quinde har ordene parat.
  TAK til Hans Havelige Skønhedsminister og Tanten
  K.H. Dorit

  SvarSlet
 21. Kære Claus,
  Der bliver talt og skrevet mange fine ord på denne skønne blog.
  Tillad mig at takke dig på "udenbysk" med ordene:
  "On the New Year's Day
  and the whole year through
  I hope the kindness
  you've given to others
  return many times to you!
  Happy New Year"

  God tur til Skagen og pas godt på dig deroppe på toppen af Danmark; de lover storm med vindstød af orkanstyrke.

  Kærlig hilsen og rigtig godt nytår til alle her i Havetosseforeningen.

  Karen O.

  SvarSlet
 22. Mange ønsker om godt nytår.
  Glæder mig fortsat til at følge dig og haven, til stor inspiration.

  Mange varme hilsner

  Iben

  SvarSlet
 23. Kære Claus.

  Mange tak for nytårstalen, hvor er det dejligt, du tager dig tid til at tale til "medlemmerne" - vi værdsætter det!!!
  God tur til Skagen!
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 24. Kære Claus

  Dejlig nytårstale holdt i de skønneste rammer! Og rigtig godt nytår.

  Ja hvem andre kunne dog finde på at gå ude i haven i flere timer med pandelampe for absolut at arbejde i denne tid? Jeg har godt nok også været i haven flere gange, men dog ikke med en sådan.
  Endnu en gang tak for den kæmpe inspiration du giver, især gennem din blog og dine bøger. Det er virkelig til stor glæde.
  Jeg er glad for, at du vil udgive bogen om engelske haver - havde netop bestemt mig for, at sådan en bog måtte jeg eje. England er jo kendt for de skønneste haver, så indtil videre kan jeg da læse om dem. Bogen fra Marselisborg Slot bliver også et must. Også noget jeg vil glæde mig til.
  Ikke mindst vil jeg også nævne, at jeg glæder mig til tingene i Bilka kommer. Ja, der bliver også nok at se til for os andre haveejere – dejligt.

  Du har virkelig haft mange ting at se til, og alt har vendt sig til succes. FLOT!

  Nyd det på Skagen!!

  Mange hilsner
  Mette Marie

  SvarSlet
 25. beate fra skovhaven3. januar 2012 kl. 14.55

  test fra beate

  SvarSlet
 26. Beate fra skovhaven3. januar 2012 kl. 17.02

  Kære Claus!
  Tusind tak for den flotte tale.Jeg har fulgt din blogg hver dag, men har haft svært ved at komme med en kommentar, men nu skulle dette problem være løst. Jeg havde også mange gode oplevelser i 2011, de største var, da jeg var på besøg i din have i august. Hvor jeg også var så heldig at hilse på Tante Grøn og hendes syrenprins. Det andet var,da jeg var i audiens hos Dronningen for at takke for fortjenstmedaljen efter 40 års tro tjeneste i samme kommune. Jeg kom også ind på din dejlige have og Gråsten Slotshave og min dejlige frodige skovhave, hvor jeg slapper af og har mange nye projekter i gang i samtalen med Dronningen.
  Godt nytår og du ønskes nogle dejlige dage på Klitgården.
  KH
  Beate

  SvarSlet
 27. Kære Claus
  Rigtig godt nytår til dig og dine, det lyder som om det bliver endnu et fantastisk år.
  Nu fik jeg endelig tid og ro til at se din nytårstale og jeg smiler lidt samtidig med at jeg glæder mig på dine vegne at 2011 er gået så godt. Det er vigtigt at følge med tiden og det gør du. Hvis det ikke var for dig og din blog og alle de havebloggere der er dukket op i kølvandet havde jeg ikke fået så dejligt et netværk - faktisk har jeg først tiden til at se din tale nu fordi jeg har haft så travlt med at suse rundt i cyberspace og ønske godt nytår til alle;)
  Jeg glæder mig over at du og forlaget forsætter med at sende skønne inspirerende bøger på gaden. Og du kan sagtens forsætte med at joke lidt over dig selv for vi ved godt at du ikke er en landsbytosse - alligevel morer jeg mig over at du fister rundt i haven med pandelampe, når alle andre har sat sig ind i varmen:D
  Tillykke med alle de ting der sker for dig i disse år, du fortjener virkelig det hele og jeg håber at du medvirker til at Bilka får mange Claus Dalby roser når den kommer på markedet. Her hos mig skal du stå og hygge dig sammen med Karen Blixen - jeg tror I bliver et smukt par;)

  SvarSlet
 28. Kære Claus

  Mange, mange tak for det år der nu er slut.

  Et år hvor jeg dagligt har været inde på www.ClausDalby.dk for at læse, se og høre hvad Europas superstjerne blogger nu har på hjerte.
  Jeg bliver sjældent skuffet !

  På det sidste har jeg ikke skrevet så meget på din blog, det vil jeg gerne undskylde da jeg jo ved at alle kommentarene er "brændstoffet" der driver bloggen.

  Jeg var også en af de heldige der så din have med egne øjne i sommers.
  Hvilket syn og super skøn oplevelse. TAK

  Til Inga kan jeg fortælle at jeg tæller og tæller..men der er vist ikke rigtig nogle runde tal forude.
  MEN (og det kan vi også takke Claus for) så er vi netop rundet blog nr 100 på Danske Haveblogs !
  Den 1. april 2010 skrev Claus et indlæg om at der kun var 3 danske haveblogs tilmeldt og han nu havde været rundt og besøge de tilmeldte blogs (også svenske og norske).
  Jeg vil tro at Claus nu skal bruge en forlænget weekend på Klitgården hvis han skal besøge dem alle :-)


  Et lidt forsinket godt nytår til alle og specielt alle dem der giver Claus "brændstof" til at drive bloggen !

  SvarSlet
 29. Kære Jesper - hvor er det skønt, at du er tilbage. Du har virkelig været savnet. Godt nytår.

  SvarSlet
 30. Kære Claus..Hvad skal jeg dog skrive som alle de andre dejlige blog venner ikke allerede har skrevet til dig..? Først vil jeg selvfølgelig ønske dig godt nytår. Jeg vil sige dig mange tak for alt hvad du har givet mig i det gamle år..Det har været et fantastisk år for mig personlig og jeg glæder mig til næste år sammen med dig og alle blog vennerne.. Jeg håber at du kan holde os alle ud et år mere , for vi kan virkelig ikke undvære dig..Tusind tak for alt hvad du er for os alle.. Godt nytår til alle blog venner ..Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 31. Allerkæreste søde Claus.
  Mange tak for talen, årsberetningen. Vi er så glade for det går dig og dine så strygende! Solskinshistorier er der alt for lidt af i denne verden.
  Hvor er det fantastisk du har mødt Hendes Majestæt Dronningen! Synes hun er vanvittig interessant og dygtig til at fortælle. Ser hende i Guldkareten lige nu.
  I sommers var vi så heldige at besøge dit Eden som præmie fra din Vinterkonkurrence. Og ikke mindst møde Hans Blomsterlige Højhed ;)
  Det gav en enorm inspiration både til mig og Lennart.

  Hjertelig Tillykke med jeres jubilæum. Det er stort!
  Og ikke mindst Tillykke med optagelsen i Blå bog! Det manglede bare! At verden endelig har fået øjnene op for vores Claus Dalby, er ingen overraskelse. Hvem vil ikke træde ind i dette utrolige univers af forunderlig skønhed? Tænker sommetider på bloggen som blomsterfeernes verden. Hver især har vi vores eget speciale og yndlingsblomst. Hans Blomsterlige Højhed sørger for vitaminindsprøjtninger hver dag, så vores haveviden bliver udvidet og forfinet.

  Jeg er en af dem, der virkelig har nydt, du har indgået samarbejde med Bilka. Det har ikke altid været nemt, at få nogle af de sjovere og mere anderledes planter hjem.
  Det eneste der ærgrer mig er, at din rose først kommer til næste år - ville være fantastisk Tak-for-hjælpen-gave til vores bryllup 17 Maj i år. De må få et gavekort til den istedet for.

  Det var hyggeligt at hilse på dig igen, denne gang i Forum på bogmessen. Det kløede godt nok i fingerene for at få Hemmelige Haver med hjem, men havde fået strenge ordre på at lade være - det var det jo heldigvis en grund til:)
  Vi håber på flere haveudsendelser, DR ku godt lave nogle haverejseudgaver med dig synes vi!
  Nye bogudgivelser er du flittig til og de er som altid det rene slik for os havetosser. Din fantastiske evne for at fange et drømmebillede er uovertruffen! Vi glæder os til at se hvad du ellers finder på i 2012. Et ønske har vi dog til dig; Pas nu godt på dig selv. Vi sku gerne ha dig blandt os længe endnu til at sprede glæde, inspiration og kærlighed til haven.
  De bedste ønsker for 2012
  Lennart og Cendie

  SvarSlet