Så er det snart såtid

Mon ikke mange har været ved at bestille frø? Her strømmer de ind fra hele af Europa. Hvis I vidste, hvor mange frø, det ender med! Nåh, I kender mig jo ...

 

20120127_123239

 

Frøene her kommer fra et herligt engelsk firma – Plants of Distinction. Jeg har lagt mærke til, at mange nævner firmaet her på bloggen.

 

20120127_123304

 

20120127_123320

 

Tænkte, at I måske havde lyst til at se, hvad jeg har bestilt. Er der stemning for det, kan I også få mine andre bestillinger at se.

 

Besøg Plants of Distinction.

31 kommentarer:

 1. Det var sjovt at se, hvad du har bestilt. Og ja tak, jeg vil også gerne se resten :-)

  Jeg glæder mig, til at se den dobbelte cosmos.

  God weekend

  Kh

  Gitte

  SvarSlet
 2. Jeg lglæder mig også til at se flere ideer til skønhedseksperts

  Mette

  SvarSlet
 3. Frø er spennende. Gleder meg til å se resten.

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Selvfølgelig er vi rigtig meget nysgerrig og vil gerne se hvad du ellers har bestilt. Du ved jo at vi tramper hårdt i gulvet, hvis du ikke fortæller os det, vi er som uartige børn der ikke for deres vilje.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 5. Der er da tilsyneladende også gang. Den hos dig, Claus.

  Det var nu indlægget om høns i den Helbredende have, jeg mente. :)bian ikke lige lægge link ind, da jeg skriver fra min iPad.

  God aften til dig!

  Kh. Marianne

  SvarSlet
 6. Såklart vi veldig gjerne vil se hva du har bestilt! Du er slik en utrolig stor inspirasjon når deg gjelder hage og NYDELGE blomster, du får til ALT!! :o)

  Det er alltid en sann fryd å titte innom bloggen din!! HJERTELIG takk for at du deler!!

  Jeg ønsker deg en riktig god helg!

  Stor klem fra meg!

  SvarSlet
 7. Næææ, ikke nok med at vi bestiller frø samme sted, vi bestiller også de samme frø..eller ihvertfald nogen af dem :o) Vis da endelig hvad du ellers gemmer i frøskuffen :o))

  Bedste hilsner

  Lene

  SvarSlet
 8. Hmmm... for et farligt link ;0)

  SvarSlet
 9. Hej Claus!!der er ikke noget saa dejligt som at modtage en fróbestilling!!!det gode er at hvis man har faaet bestilt for mange saa kan resten af posen fint gemmes i kóleskab i flere aar om det skulle vaere og stadig vaere spiredygtige,der er poser der indholder 200,300 smaa fró det er alt for mange planter paa en gang.Held og lykke med spiringen og husk at gaa en tur med dit kamera saa vi ka se resultatet!!Hilsen A. Bonaerensis

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  Spændende læsning! Jeg faldt i staver i linket (endnu engang)... Melder mig i koret.

  Hjertelige morgenhilsener

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Der var så mange interessante frø-kataloger i min postkasse i år, bl.a. fra England. Mine bestillinger gik også til P.of D., og et par stykker mere. Der var nogle staudefrø, som jeg vil prøve om jeg kan få held med. Spændende bestillinger du har afgivet. Kan se at nogle matcher mine, der mangler dog Erysimum, men dem har du måske nok af. - Vil da gerne se de andre også, jeg er altid åben for inspiration, og lidt spændt er jeg også på, hvad du har i ærmet i år... Rigtig god dag.
  Kærligst, Iris.

  SvarSlet
 12. Det lyder enormt spændende. Glæder mig til at se dine andre bestillinger.
  Tine fra Falster

  SvarSlet
 13. Hej Claus..Jeg melder mig også som en af de spændte og nysgerrige, der meget gerne vil se, hvad du har bestilt..Udvalget du har vist idag, ser flot og spændende ud..God weekend, Kh Camilla

  SvarSlet
 14. uha den slags link er alt for farlig for sjælefreden og pengepungen
  suuk
  Gunvor

  SvarSlet
 15. Kære Claus Dalby
  Spændende læsning, tiden flyver og drømmene sættes i gang. Det er jo også altid spændende at se, hvad andre bestiller af frø. Dejligt med gode ideer.
  De bedste hilsener
  Kirsten

  SvarSlet
 16. Kære Claus. Ja jeg melder mig også i koret. Vil gerne se mere, så kan man rigtig drømme sig væk for en tid. Jeg sår også rigtig mange frø ikke altid med lige stort held. Men det er jo en gevaldig hyggelig hobby :)

  Hilsen herfra
  Lise Lotte

  SvarSlet
 17. Kære Claus & Co.

  Allerførst tak til Claus for denne fantastiske blog - smuk og inspirerende!

  Kan du eller andre hjælpe ? Der er gået total 'Frøkenhat' i mig i år.

  Jeg har fundet 2 sorter Zinnia som jeg bare må eje - nemlig Zinnia 'Queen Lime Red' og 'Queen Lime' . Førstnævnte er kommet i hus, men 'Queen Lime' er ikke til at opdrive ...den er udsolgt allevegne - Jagten er blevet en besættelse - jeg VIL ha den :) .

  Kan i assisterer ? På forhånd tusind tak fra Vipse

  SvarSlet
 18. Kære Vipse - har du søgt på nettet? Der finder jeg den da mange steder. Den grønne zinnia er skøn - lignende sorter er 'Envy Double' eller 'Lime Cordial'.

  SvarSlet
 19. Kære iris - nej, Erysimum er med. her kalder de den blot for wallflower.

  SvarSlet
 20. Hej Duktiga Claus
  Ja nu går det fort.......och visst är det riktigt kul att se det växa från frö.....
  kanske lite Partysugen??
  så missa nu inte,.,,,

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvarSlet
 21. Kære Claus.
  Nå sådan ja, men i kataloget fra Plants of Distinction, står den opført som Erysimum cruciferae. Dén er ikke til at undvære, vel!! Og så loves der blomster allerede 4mdr efter såning. Krydser fingre.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 22. Kære Claus

  Jeg er en af dem, der hverken har et opvarmet eller uopvarmet drivhus sååååååå.........

  Kan dog godt forstå din glæde.
  Jeg må i stedet traske ned og købe de planter man kan få færdige, når tid er for @"}&*+¤# da også.

  SvarSlet
 23. Hej Claus,

  Er lige "i gang" med kataloget fra Plants of Distinction" og er der bl.a. faldet over Digitalis mertonensis med farve som "crushed strawberries" - poetisk ikke ;-)

  Jeg faldt for denne plante på Chelsea Flower Show sidste år (Laurent-Perriers SMUKKE SMUKKE rosa have).
  Har du erfaring med denne variant - og dyrkning fra frø? Eller måske har andre her på bloggen?
  Hører meget gerne fra Jer så..

  De bedste havehilsner
  Karin

  SvarSlet
 24. Super spændende frø du har valgt at bestille.Vi ser gerne hvad du mere har bestilt!!!

  Man bliver så fristet af alle de fine frøkaloger. Vi vælger noget nyt hvert år og så nogle gengangere.
  Sidste år prøvede vi scabiosa "black knight" til vores sorte bed, den var fantastisk. Smuk i farven, god og let i bedet og vi havde blomster til hen i nov-dec.

  Tænk hvor meget glæde vi kan få ud af disse frø.

  Anne-Mette.

  SvarSlet
 25. Kære Karin - den er rigtig fin. Har plantet et par hundrede i bedet ved søjlepavillonen omkring det runde spejlbassin. Mange skriver, at det er en staude, men jeg har ikke er faring for, at den blomstrer mere end én gang.

  Digitalis mertonensis er for øvrigt en del af det staudesortiment, som jeg har udvalgt til Bilka.

  SvarSlet
 26. Kære Claus og alle andre såentusiaster.
  Det er beundringsværdigt at så mange har tid til al den aktivitet. Personligt må jeg nøjes med nøje at udvælge enkelte frøposer hvert år, for tiden rækker simpelthen ikke ret langt. Hellere lidt, men godt.
  Kærlig hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 27. Kære Claus,

  Tak for hurtigt svar om Digitalis mertonensis.
  Tror jeg bestiller frøene og prøver "fra bunden" - og så kan jeg jo altid købe stauderne i Bilka, hvis det skulle gå helt galt ;-). Sjovt at de lige er i dit - sikkert meget fine - udvalg.
  Jeg nyder din blog meget. Går pt. sygemeldt efter en operation, og så er det ektra opmuntrende og inspirerende med lidt "armchair gardening" (eller måske rettere "digital gardening").

  De bedste hilsner
  Karin

  SvarSlet
 28. Kære Claus

  Vedr. Zinnia 'Queen Lime'

  Tak for svar og tips om andre lignende arter. Jeg HAR været i 'Cyber space', men ingen har den på lager - men jeg gir IKKE op! he he. 'Queen Lime' ser lidt mere scabiose agtig ud med stort 'øje' og farven blender fint ind med 'Queen Lime red.

  Rigtig God søndag

  Mange hilsener Vipse

  SvarSlet
 29. Kære Marie-Louise - jeg ved ikke, hvad der er bedst.

  SvarSlet
 30. Hej Claus

  Ja kom endelig bare med flere fristelser... Vi vil så gerne følge med i din kommende blomsterflor.
  KH
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet