Som en lilla sky

De sidste dage har jeg arbejdet hårdt på at få etikketter færdige til alle de nye planter, der kommer i Bilka. Og det er lidt af et puslespil, for for nogle planter viser det sig nemlig, at man ikke kan få dem, selv om de er bestilt. Det kan skyldes vejret eller andet …

 

20110813_084059

 

I eftermiddags fik jeg en mail om, at vi får den dobbelte frøstjerne, Thalictrum ‘Hewitt’s Double’, som I ser på billederne her.

 

claus20090814_165107

 

Det er også en showstopper, som alle gæster spørger til. Nogle tror, at det er en lilla brudeslør, men det er det ikke. Den er helt sin egen og ikke så almindelig i handelen.

27 kommentarer:

 1. Ej, hvor fantastisk at I har bestilt den :)
  Jeg købte en sidste år, men den overlevede desværre ikke.
  Jeg håber du vil skrive, når den er ankommet.

  Mie

  SvarSlet
 2. Uha hvor jeg glæder mig..... Hvornår begynder der mon at komme nogen af "dine" ting på hylderne i Bilka ?
  God aften.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 3. Det der Bilka-gavekort jeg fik i julegave slår vist ingenlunde til....

  SvarSlet
 4. Det glæder jeg mig til. Jeg har et perfekt sted til den!

  SvarSlet
 5. Dén glæder jeg mig til, og der skal helt sikkert købes 1 eller flere til kolonihaven.

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Jeg glææææder mig til jeg kan hente denne skønhed i Bilka ! Tusind tak for alle de skønne ting du skaffer os
  Mvh Mette

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Jubiiii! Endnu én af dem, jeg missede ved mine ´forgæves udrykninger´ sidste forår. Den er super skøn, de dobbelte blomster svæver som små lilla vat-skyer ... glæææder mig.
  Kh, Iris.

  SvarSlet
 8. DEN er ihvertfald grund nok til at køre turen til Bilka!!! Den er bare så smuk, det er synd og skam den ikke er mere fremme.

  SvarSlet
 9. Uha, sådan en skønhed må der vel være en plads til - selv i min lille have.

  SvarSlet
 10. Den är otroligt fin! Hittade den förra året här i Täby och den kunde jag inte motstå... :-)

  Mvh/Mia

  SvarSlet
 11. Kære Claus.

  Det første foto er aldeles forunderligt!

  Jeg købte i sensommeren en Klokkefrøstjerne, som jeg er meget spændt på at se (forhåbentlig) i blomst i år.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 12. Hvor er den dog smuk. Den ser så sart og fin ud, at den er man(læs;jeg!!) bare nød til at eje.
  Den ser høj ud. Nogen der ved hvor høj den bliver?
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 13. Thalictrum ‘Hewitt’s Double’ är bara så vacker! Får nog kika in på Bilka någon gång under våren. Ha det så bra.

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  Det var i sandhed en dejlig nyhed, for selv os med små haver (og pladsmangel) kan altid finde plads til denne skønne plante, da den har et lille skruegevind :0)

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Har planer om at skrue nogle af disse skønheder ned sammen med purpur solhat, Comte de Chambord, akelejefrøstjerner og lyserød kattehale, som står i bedet i forvejen. Jeg købte en enkelt hos Heides Planteskole i efteråret, nu måtte jeg bare se den plante i virkeligheden! Men allerede inden at have set resultatet, får jeg trang til at se flere lilla svævende skyer!
  Var faktisk ved at få kaffen galt i halsen, da jeg troede, at netop denne vækst var én af dem, som ikke kunne leveres til Bilka!
  Hilsen Pia (og så tilbage til håndboldkampen, som ser langt mere optimistisk ud nu...)

  SvarSlet
 16. Og jeg bare MÅ til Danmark igjen skjønner jeg:) Jeg har en av denne og er så glad i den, men ville jo gjerne hatt flere:)

  SvarSlet
 17. I never have seen this beauty.
  It is a gorgeous plant
  Marijke

  SvarSlet
 18. Normalt glæder jeg mig over at bo i et naturskønt område, som ikke er spoleret af store indkøbscentre. MEN når jeg så læser om de skønne blomster, frø og krukker som du forskønner Bilka med, ja, så ærgrer det mig, at butikken ligger en times kørsel herfra. Men man kan jo ikke få alt!

  SvarSlet
 19. Hej Claus.
  Skønne, inspirerende billeder som altid.
  Den dobbelte frøstjerne, Thalictrum ‘Hewitt’s Double’,
  du har foto af, hvor gammel er den? For et sådan mirakel kan vel ikke skabes på en enkelt sommer.
  Selv med grønne fingre og flid, som du er i besiddelse af.

  God arbejdslyst i Skagen.
  Kærlig hilsen
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 20. Den er så fin. Måske man kan ønske sig en webshop på Bilka, hvor man i god ro og med en kop te i hånden kan bestille alle de blomster man vil? Og så i stedet for at få tingene sendt, så kan man hente dem i Bilka, hvor de står pakket og klar?
  Jeg har det i hvert fald tit sådan, at jeg bliver forvirret når jeg står derude, og så får jeg ikke rigtig købt det jeg egentlig gerne ville. Men samtidig synes jeg også det er dumt at betale porto, når man nu lige kan køre forbi. Der er i hvert fald flere webshops, som gør det på dne måde, og jeg synes det er en super ide.

  Bare et forslag:-)

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 21. Hvor er den flot sammen med solhat.
  Satte selv et par violfrøstjerner i staudebedet sidste år. Købt hos Tina i 'Staudemarken'. Er dog lidt usikker på sorten... men det er en af de små overraskelser der venter i 2012.

  SvarSlet
 22. Kære Inge-Lise - den eller de planter - for det er faktisk tre, der står ret tæt sammen - er tre-fire år gamle. Kh Claus

  SvarSlet
 23. Kære Susanne - de første ting kommer i Bilka omkring 1. marts.

  SvarSlet
 24. Kære Claus

  Jeg købte een for et par år siden og den er underskøn. Så der ryger nok et par stykker mere i kurven. Jeg har lige fået sat "dit" fuglebræt op (træstokken skulle lige lakeres først) og det ser rigtig smukt ud - jeg skulle nok have købt 2 ;-))
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 25. 3 stykker til mig tak... nej hvor jeg glæder mig til Bilka starter med alle de gode ting og smukke planter... Håber der er nok og at jeg når at få købt nogle dejlige planter... Tænker på om jeg skal ligge i sovepose forand , så er jeg nemlig sikker på at få fyldt vognen.. Mit julegavekort til Bilka slår slet ikke til..der skulle vist have været nogle flere nuller bagefter.. ikke engang til det halve af alt det jeg kunne tænke mig.., må vist begynde med en avis rute her i nabolaget.. Jeg skal love for at det bliver et spændende forår... Claus tænk at du er med til at skabe alt det her til alle os.. Det er da helt fantastisk, Det bliver et meget smukt have år i Danmark... (og meget dyrt)... hi hi .. rigtig god dag.. kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 26. Jeg købte en enkelt af disse planter sidste år - kraftigt inspireret af dig - men der skal vist mere til for at få mig til at svæve på en lyslilla sky.

  Der bliver simpelthen så "crowded" i Bilkas havecenter til marts, her vil jo nærmest blive "blogtræff".

  SvarSlet