Sommerblomster

Her på bloggen kan jeg se, at der er flere af jer, der har været ude at købe sommerblomstfrø. Så langt er jeg ikke endnu.

 

Frøæsker Frøæsker

 

I går var der én, der spurgte, hvilke frø – udvalgt af mig – der ville komme i Bilka. Det får I at se her.

 

Frøæsker Frøæsker

 

Frøpakkerne med fem slags frø i hver kommer til at koste kr. 29.- pr. stk. De er ude i butikkerne omkring 1. marts.

 

Frøæsker

48 kommentarer:

 1. Har da købt lidt men mon ikke man ka' bruge lidt flere ;0)

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Uha, jeg glæder mig....det ser rigtig godt ud..
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Uha, jeg glæder mig..det ser rigtig godt ud..
  God weekend

  SvarSlet
 4. Min vanlige bestilling til svensk frøfirma bliver uden blomsterfrø i år! Frøposer "made in heaven" er hvad du har kreeret! TAK, Claus!

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 5. Uhh hvem der bare havde tid til den slags i år. Her vil der blive købt en favnfuld pelargonier. Blev SÅ forelsket i Tirols altankasser i sommer.

  Ha' en dejlig aften :-D

  SvarSlet
 6. Ååååååhhh nej HJÆÆÆLP hvor ser de skønne ud. Jeg havde lovet mig selv, at jeg i år ville undgå sidste års så-show og kun så nogle enkelte. Det er jo et gedemarked, når ikke man har et drivhus.

  Med så lækre og lokkende poser med vidunderlige sammensætninger, er jeg vist nødt til at blive kreativ. Og jeg er ikke for fem øre bekymret for, at min lille have kommer til at ligne de andre, der køber samme frø. Her skulle smiles :0))

  PS: For pokker jeg glemte helt, at jeg er i karantæne ._.

  SvarSlet
 7. Kæreste Claus, hvor ser de dog indbydende ud, så lækker emballage. Sikke et layout! Sidder her og hopper på stolen af begejstring. De er jo magiske! Heldigvis har jeg endnu ikke købt, på trods af fem lokkende frø-kataloger. Godt for det, for her er jo lige hvad mit hjerte begærer. Én slags har jeg dog købt, Fløjlsblomsterne, ´Vanilla´, ´Eskimo´, og ´Kilimanjaro´, men alligevel, de æsker du her fremviser, ryger direkte i min indkøbsvogn. Håber inderligt at ´vores´ Bilka-havecenter i år tager sig sammen, så jeg ikke igen skal igennem de samme skuffelser som sidste år. Det var noget øv ...
  Glæder mig også til at kunne give de fine æsker som en sød værtindegave, eller blot som en erkendtlighed. Nydeligt arbejde, hér er virkelig blevet gjort umage, igen.
  Kærlig hilsen, Iris.
  PS. Din ´blåviolette´ Erysimum, hvor kan jeg få fingre i den ? Evt. frø?

  SvarSlet
 8. Nej okay... jeg læste videre og så at de kommer i Bilka - og sådan en har vi ikke :)

  SvarSlet
 9. Hmm jeg tager bare en af hver :)

  SvarSlet
 10. Å nei så nyelige sammensetninger, jeg kunne ikke fått til noe slokt. Håper de sender til utlandet. Hu.. det er lenge å vente til mars.

  SvarSlet
 11. Hej Claus,
  det var dog fantastisk, så smukke blandinger skal bestemt købes ind her til Langeskov! Og det bliver nok dem alle er jeg bange for, for med mit nye drivhus er der bestemt plads til næsten industrielle mængder ;-)
  Og for 'Bornholmerens' skyld håber jeg da at de kan bestilles online på bilka.dk mon dog ikke, så alle får glæde af dem?! Det har I sikkert allerede tænkt på.
  Tak for en dejlig

  SvarSlet
 12. Hvor er de flotte... Blandingerne, farverne og poserne. Jeg handler meget med "fingrene" og med øjnene... og jeg elsker sådan nogle flotte poser. Tror også jeg tager én af hver... :-)
  Hvornår begynder "dine" ting at komme på hylderne? Jeg tjekker dem hver gang jeg er i Bilka - men vil jo helst ikke misse noget :-)

  Tak for din hilsen på min blog iøvirgt - hyggeligt at du lige kiggede forbi:-)
  Nyd weekenden.

  Susan

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Nej nej nej, det bliver godt nok svært at undgå Bilka i dette forår. Det er godt, der kun er 15 min kørsel i bil, ellers ville jeg og min mand skulle på udflugt med madkurven mange gange, tror jeg. (ved jeg).
  Det ser kald godt ud med de sammen- sætninger der er i de enkelte farver, dem glæder jeg mig til at få afprøvet.

  KÆMPE FRØKNUS herfra det midtfynske, Pia

  p.s kommer der også enkelte frøposer med latyrus og lign?

  SvarSlet
 14. Virkelig smukke sammensætninger Claus :-D
  Det er jo ikke til at vælge !!!!
  og plads er der ikke til dem alle!hvilken skam....
  Endnu et dilemma ;-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 15. Hej Claus. Det er dejligt at se de blå og hvide farver, SIDSTE ÅR KUNNE JEG IKKE FINDE ,-hvide mamelukerme-kosmos,-og blå salvie. Det er dejligt de ligger i rene farver, glæder mig, hilsen G H Viborg

  SvarSlet
 16. Hvor er det skønne frøposer, så indbydende :-)
  Og tak fordi du 'advarer' os allerede med hvad der kommer, så risikerer vi ikke at købe de samme frø andre steder i forvejen :-D

  SvarSlet
 17. Heldigvis har jeg endnu god plads i haven med det udvalg du disker op med.

  Vh Maibritt

  SvarSlet
 18. Hej
  Har godt nok lidt langt til Bilka, jeg plejer heller ikke at så år efter år, men den mørkerøde blanding er simpelthen så flot at jeg nok ændrer vaner. Jeg ved lige hvor det kunne se godt ud med sådan en eng. Nu kan jeg godt se hvorfor nogen idømmer sig selv karantæne. Den blok frister. Også tak for alle de flotte forårs billeder.
  hilsen GM

  SvarSlet
 19. WauW!
  Jeg er klar på den røde - mere bliver der nok ikke plads til i mit begrænsede bed. Men de andre er godt nok også fine og lokkende ... mon ikke jeg får brug for en lille have-værtinde gave i løbet af foråret?

  God aften, og god weekend, Lisbeth K

  SvarSlet
 20. Ååååh, hvor er det fine bil'der! Og årrr, hvor er det ærgerligt, at jeg slet ikke skal så i år. Og dog skal jeg ikke ynkes, for jeg skal over på den anden side af Atlanten i april og måske maj for bl.a. at nyde min (læs: min datters) subtropiske have i Florida. Det glæder jeg mig helt vildt til. Såning bliver det imidlertid ikke til. Det er alt, alt for varmt, når jeg arriverer derovre og alt, alt for sent, når jeg kommer hjem igen. Men så er det jo godt, at der er professionelle både her og hisset, som gør forarbejdet, således at vi andre bare behøver at fylde indkøbsvognene med små og store planter (selv om fornøjelsen altså ikke er helt den samme!)

  Disse frøposer, Claus, er imidlertid oplagte gaveemner, så nogle må jeg vel ha'.
  Happy Gardening,
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 21. Blot for at uddybe - det er en æske med fem poser i. Jeg er ret stolt over, at vi kan sælge sådan en æske for kr. 29,-

  SvarSlet
 22. Claus, hvor er det fantastisk med disse æsker og så til en så favorabel pris:-)

  Dem er jeg sikker på, at der bliver rift om - og sikkert er det at vores "nye" have skal nyde godt af smukke blomsterfarver i året der kommer.

  Tak for dine altid inspirerende indlæg her på bloggen:-)

  SvarSlet
 23. Det var dog utroligt, Claus!
  Der er firmaer her i landet, som tager 30 kr for en enkelt pose med bare 12 frø i. Men det har måske noget at gøre med det nye registreringsarbejde, som EU nu fordrer af alle frøfirmaer, store som små.
  Ja, jeg skal helt sikker have nogle af dine æsker til gaver, så det gælder bare om at være hurtig i vendingen, når du melder klar bane!
  Tak for din indsats og
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 24. Vi skal ud i det blå kun med klipklapper på, vi skal ud i det blå for at så.......... for vi længes, så vi er li` ved at sprænges..

  Claus, hvor ser de frøæsker dog indbydende og uimodståeligt lækre ud.
  Jeg tror også bare jeg nupper en af hver.

  Den blå nicotiana og den hvide blomsterkørvel er nye bekendtskaber for mig. De ser spændende ud.

  Jeg ER begyndt at samle og gemme diverse plasticdimsedutter og beholdere til forårets frøsånings-orgie. Endnu engang går samtlige vindueskarme en uskøn og kaotisk tid imøde. (Har jo allerede raget mig en hel del frø til!!)

  Rigtig god weekend til alle

  SvarSlet
 25. Claus, jeg elsker dig for den mørke frøblanding!

  SvarSlet
 26. Hej Claus.

  Skal de forspires eller kan de sås direkte når bare jordtemperaturen er til det?

  Er orange/fersken blevet ladt i stikken? Altså ikke for at være utaknemmelig, det kunne bare OGSÅ være lidt lækkert...
  Synes det ser super dejligt ud, og glæder mig som en vild :)

  Dejligt at prisen på frøpakkerne er så beskeden, så kan det være, at der bliver råd til noget af al det andet, du har lovet os...

  De bedste havehilsener fra Majbritt

  SvarSlet
 27. Beate fra skovhaven14. januar 2012 kl. 00.00

  Kære Claus!
  Nogle flotte frøposer- dem må der blive rift om.
  Du mangler lige en til den gule have.
  KH
  Beate

  SvarSlet
 28. Lækker indpakning og til en flot pris - selvom vi er startet indkøbene, er der altid plads til en til, vi må jo se at få lært at »skrue«.
  Til Bornholmeren: Jeg mener du kan købe over Nettet, mon ikke de også leverer til Bornholm - der leveres nok over det ganske danske land.

  SvarSlet
 29. Vi skal da ud og så, skal vi.... :) Men sikke et dilemma - jeg kan godt li' alle farverne. Lukker øjnene og snupper en af hver - gad vide om vi har plads nok ...

  Virklig indbydende frøpakker og dejlige sammensætninger :)

  SvarSlet
 30. Claus, tror bare jeg tager en af hver det bliver for svært at vælge. Der er alt for lang tid til forår. Mette

  SvarSlet
 31. Kære Majbritt - det meste kan sås direkte på voksestedet.

  SvarSlet
 32. Kære Claus

  Åh, hvor de lokker de frøposer. De skal nok gå som varmt brød....
  Da vi nu har lært at så klokkeranker, kunne det være at du kunne give et kursus i nogle af de andre?
  Jeg såede frøkenhat og solsikke sidste år uden at jeg så nogle af dem vokse op. (Har dog mistænkt mine dræbersnegle for at være skyld i det).

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 33. Kære Anne - måske vil der være stemning for et lille kursus i lathyrusdyrkning.

  SvarSlet
 34. Hej Claus

  Fantastisk tiltag endnu engang fra dig af. Jeg tror jeg skal have udvidet mit drivhus til foråret :-)

  Det er utroligt at poserne KUN sælges for 29 kr. Så kan alle vidst være med jubii

  Ha en fortsat go weekend

  Hilsen Jesper Madsen

  SvarSlet
 35. Hej Claus,
  Skønne frøblandinger lige til at blive i godt humør af. Lad os endelig starte med at få sået lathyrus overalt i Norden.
  Det er da noget af den skønneste plante, der jo mere du plukker giver flere blomster. De dufter skønt.
  Ja Claus: Lathyrus 2012.
  Mange hilsner Anne, Regnspovehaven

  SvarSlet
 36. Hej Claus..Det glæder jeg mig meget til, de skal helt sikkert sås i min have...God weekend ..Kh Camilla

  SvarSlet
 37. Det er helt perfekt med de blandinger og farver - det er lige sådan noget jeg har kigget efter - og dejlig pris....

  SvarSlet
 38. Ja tak:-) Den blå og den rosa. Måske også den hvide. Glæder mig i den grad til forår og sommer.

  SvarSlet
 39. Smukke, smukke blomster. Kan man håbe, at Bilka vil sælge online så vi bornholmere også får chancen?

  mvh
  Pia

  SvarSlet
 40. Havde givet mig selv et løfte i det forgangne efterår.............du skal huske at tjekke de frø du allerede har inden du køber nye! Men hvad pokker, tror jeg gør ligesom med julepynten og køber en masse nyt INDEN jeg tager det gamle frem og opdager at jeg slet ikke behøvede købe nyt..............
  Smukke, smukke og meget tillokkende sammensætninger, må vist hellere få aktiveret manden, så de 4 sommerblomstbede kan ændres til 5! Nåh, ja, 6 nu han er i gang, har jo lovet mig selv et helt orgie af dahliaer også. Kunne nu ikke lade være med at række lidt på smilebåndet - for nogle af frøene kan vi da i sandhed få sået i industrielle mængder :o)
  Har netop været i haven hele eftermiddagen, skønt at tusse rundt derude uden blæst og bare nippe lidt her, feje lidt der, rydde lidt op i hjørnerne og bare glæde sig til det hele igen eksploderer i forår......

  SvarSlet
 41. Er også vildt begejstret for dine frøblandinger, og skal selvfølgelige købe dem alle. Kan se at en af dem indeholder kæmpeverbena, men er det ikke lidt sent at komme i gang i marts, syntes at jeg har læste mig til, at de skulle have været igang nu, da de skal udsættes for forskellige temperatur"chok"?
  Endnu en dejlig dag i Skagen.
  Hilsen Lone

  SvarSlet
 42. Kære Lone - nej, kæmpeverbena er ikke en kuldekimer.

  SvarSlet
 43. Hej Claus, tak for svar. Jeg er lige nu ved at genlæse Den levende have, og i afsnittet om Sommerblomster med forspring, skriver du at det handler om at være i god tid. Frøene sås omkring nytår!

  God dag, Lone

  SvarSlet
 44. Kære Lone - Ups. Det må handle om, at jeg er blevet klogere. Sidst i februar, lige før frøene når Bilka, laver jeg her på bloggen en meget udførlig såanvisning omhandlende de forskellige frø.

  SvarSlet
 45. Dejlig nyhed Claus!
  Jeg er HELT med på et kursus i Lathyrussåning. (Har haft nærmest pinlige oplevelser, der endte i ren fiasko).

  Bedste hilsener Lisbeth k

  SvarSlet
 46. De vil sikkert se godt ud sammen med de andre sommerknolde-pakker.

  Lathyrus har jeg mærkeligt nok aldrig haft problemer med. Når man tænker på, hvor mange af de andre idiotsikre planter jeg har mislykkedes med, og hvor lidt opmærksomhed jeg giver ærteblomsterne, så er det overraskende at de kommer hvert år. Lige gyldigt hvornår jeg sår dem, om jeg lægger dem i blød, om de bliver smidt i urkudtsbedet eller hvad pokker jeg gør, så blomstrer de hele sommeren.

  Men nu er jeg netop komet hjem fra Tasmanien, hvor jeg smuglede en håndfuld frø fra den yndigste mini-lathyrus med hjem. Den stod i en grøftekant og var over 2.5 meter høj fyldt med små, små blomster. Sikke en duft! Så nu er jeg lidt bange for, om jeg alligevel har behov for et lathyrus-kursus, for de her frø skal bare lykkes.

  Hilsen fra Maria

  SvarSlet
 47. Anneli Mie Jensen1. marts 2012 kl. 17.44

  Helt fantatisk! Jeg skal da helt sikker i Bilka meget snart. Jeg har købt flere af dine gode ideer... hvor er det dejligt du deler ud :-)

  SvarSlet