Aftenshowet på DR1 ...

... får i aften besøg af Marianne fra Gartneriet Spiren og Søren. De vil blandt andet fortælle om vintergækker (og selvfølgelig også noget om Helleborus), som er tidens store dille. Søren har lovet også at nævne denne bog:

 

image

 

Nu spørger I måske jer selv, om bogen er kommet. Men nej, Søren tager den tyske udgave med og fortæller, at den danske kommer om en uges tid. I skal nok få besked her på bloggen.

10 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Nøøj hvor bliver jeg glad når jeg hører om indlæg i fjernsynet der drejer sig om have & blomster (selvom det nok bliver beskedet i aftenshowet).

  Nøøøj hvor er jeg træt af reality programmer - jeg nævner i flæng: Big Brother, Paradis Hotel, for lækker til Love, Bubber, Divaer i regnskoven etc. - jeg orker det ikke - jeg vil ha HAVE programme og helst med Claus Dalby - så er det sagt !!

  Go fornøjelse i Skagen - måske der er Vivaldi 'Forår' i 'spilledåsen ?

  Mange hilsener Vipse

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Mange tak for fiffet. Jeg vil være klar på optage tasten i aften.

  @ Vipse vil jeg blot sige "DITTO!".

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til bogen udkommer. Jeg købte én sidste år, hvor hver side står på h.h.v. hollandsk og engelsk og jeg er ikke særlig stiv i nogen af sprogene :)

  SvarSlet
 4. Er det ikke lige om lidt?

  SvarSlet
 5. Helt enig med Vipse og Nette. Det er rædselsfulde programmer, som præger sendefladen. Desværre var indlægget i Aftenshowet alt for kort (som forventet). Kunne de dog ikke finde en, som i det mindste kunne stille nogle fornuftige spørgsmål, når nu de kun har fem minutter?

  SvarSlet
 6. Er helt enig med Lavendelfryd! Det var ALT FOR KORT og hun var ALT FOR UINTELLIGENT. Men Marianne, du var smuk som altid - ville ønske han havde zoomet ind på de fine Helleborus du vendte hovederne op på. Drømmer også om en Hvalros!
  Læser stadig op vintergækker - Lennart gav mig bogen magen til Sørens, jeg sku blot love ikke at bruge den som indkøbsliste.
  Claus, som altid, på pletten med værdiful info - mange tak.

  SvarSlet
 7. Kære Claus .. Det var et hyggeligt lille indslag i tv.. dog syntes vi jo vist alle at det var alt alt for kort..Men vi er jo også alle have menesker her på bloggen .. og med fem minutter til rådighed, er det vist det man får.. Det var en lille appetitvækker til den kommende vintergæk bog. Jeg glæder mig meget til den, og tror at jeg kunne blive besat.. Tak for at informere om programmet, dejlig at vide det på forhånd.. Kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 8. Dejligt med et indslag om andet end De kendte - der er kendte - for det er de kendt for at være. Men værtinden var mildt sagt uinspirerende :"ER der ikke nogen, der synes I er lidt underlige?" hm.... Vi kan jo ikke alle være vilde og våde i Paradis og BigBrother land. Jeg bliver træt når jeg hører alle de reality shows på TV. I Kina har regeringen besluttet at bare fjerne en stor del af disse programmer fra sendefladen og har beordret dokumenter og viden-tv ind i stedet. De er nu ikke helt tossede hvad det angår!

  Det er nok derfor vi næsten ikke ser det mere. TV er - et døende medie. Selv vores serier, køber vi nu - for så kan vi se det vi vil, - uden reklameafbrydelser. Og nyhederne, kan vi selv hente når vi vil, og når de er "friske" og ikke daggamle som mange af nyhederne på TV og i aviserne. News er til pull (internet)-medierne, og ikke til push mediet(TV), er der en klog mand, som sidder ved siden af mig, engang har sagt.

  Jeg håber i mit hjerte - og tror på at bøgerne består. Jeg ELSKER den nydelse og glæde jeg får med mine bøger, fra din hånd, Claus, - og andres. Det kan være dejligt at følge med på bloggen, men papiret har en magi, - og skønhed, som jeg i hvert fald værdsætter højt.

  Håber du har gang i pennen deroppe!
  Vi tænker på dig.

  kram
  Eva

  SvarSlet
 9. Det er dejligt, Claus, at du giver os besked, når der foregår noget i TV, som er værd atse på. Man kunne ellers gå glip af det, for jeg ser næsten ikke fjernsyn mere. Det meste har jeg jo set fire eller fem gange før, og der er ærligt talt alt for lidt redigering i programmerne. Det kører bare derudaf. Lærer journalister slet ikke mere at disponere deres stof? Eller er der måske slet ikke så mange journalister tilbage.

  Men selve medieet er der ikke noget i vejen med. Jeg bruger det meget til at se dvder og video - kunstneriske film og haveudsendelser især, så

  Happy Virtual Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 10. Tilslutter mig holdningen til realityserier. Har ikke helt forstået det.
  Synes indslaget i aftenshowet var dejligt. lidt haveindslag er da bedre end intet, og måske det kan blive en trend? :-) Man må da være optimist ikk?
  Begge gjorde det godt i indslaget, trods en lidt akavet vært.
  Hilsen Maj-Britt

  SvarSlet