Alting har en ende …

Nu har jeg snart blogget i to år. Men nu er det slut. Altså ikke med at blogge. Men med de trælse spøgelseskoder, som I er mange, der klager over. Jeg tager chancen og fjerner dem; så må vi se, om jeg bliver hacket eller spammet. Sker det, må koderne på igen.

 

20090517_094449

 

Jeg er rigtig glade for alle de nye navne, der dukker op i kommentarerne. Måske kommer der endnu flere nu, hvor det er blevet nemmere at publicere en hilsen.

38 kommentarer:

 1. Dejligt at du sætter så stort præg
  på udvalget i Bilka, mon der også snart er flotte gladiolus på vej???

  SvarSlet
 2. Kære Jette - de er der allerede.

  SvarSlet
 3. Okay tak for det jeg iler derhen i morgen..

  SvarSlet
 4. Puha.....sikken en overskrift. Var lige ved at få teen galt i halsen. Godt det kun var spøgelseskoderne, det var slut med. Er blevet liiiidt afhængig af en daglig dosis Dalby.
  Mange hilsner Lotte

  SvarSlet
 5. Ja sikke en overskrift, og sikke røre du kan lave i blog land, med sådan en udmelding... godt det bare var koder det handler om...
  Jeg har også prøvet at fjerne koderne på min blog, tror det virker.. smiler..
  fru.leger

  SvarSlet
 6. God beslutning!:-)
  De er jo virkelig irriterende de der koder..

  SvarSlet
 7. Den slags må man ikke spøge med Hr. Dalby! Jeg troede også i et kort øjeblik, at kæden var hoppet af for dig.

  SvarSlet
 8. Hvis nogen er i tvivl om hvordan man får slået koderne fra - så kig på min nye blog "Blog hjælp" - der er en vejledning. http://bloghjlp.blogspot.com/

  Man kan jo nå at lægge flere kommetarer hvis flere bloggere slår dem fra :o)

  SvarSlet
 9. Puha jeg troede lige... Jeg har læst med på din blog siden begyndelsen, men først nu har jeg fået mod på at blogge offentligt og ikke bare på min private familieblog om min egen havepassion (som er totalt nybegynder agtig). Glæder mig til masser af inspiration til det nye haveår som står for døren!

  SvarSlet
 10. Ja også puha her. Jeg var da også ved at få kaffen galt i halsen. Hold da op, sådan en forskrækkelse må du altså ikke give os. Der kan man se, hvad det kan medføre og finde på sådan en overskrift.

  Men godt de koder er væk. Jeg havde næsten helt opgivet.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 11. Jammen det var godt å høre Claus, at du har fjernet den bokstavgjenkjennelsen! Takk :)
  De aller fleste får ikke mer spam enn at det er håndterbart (en par i uken på hageblogger.no), og om du får endel spam så er den jo rask å sette på igjen.

  Forøvrig. Om andre enn Claus skulle lese:
  Mange har denne gjennkjenningssaken på egen blogg uten å vite om det ettersom den ikke dukker opp når en kommenterer på egen blogg og er med i standardoppsettet fra blogspot. Så om du som leser dette ikke veit om du har "spøkelseskoder" (godt navn!) på, så logg deg ut og forsøk å kommenter på egen blogg.

  SvarSlet
 12. Jeg tror også at du har en stor del af skylden for, at der kommer flere og flere havebloggere. Vi er mange, som har brug for den daglige dosis Claus Dalby, og hvorfor så ikke selv hoppe med på vognen og blive haveblogger:-)

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Hold da nu op for en overskrift. En gyser af værste slags, næsten nok til at få ens ´nyreparerede´ hjerte til at galopere igen. Pyha.
  Godt at jeg nåede at læse tredje sætning inden da ..... smiler.
  Kære Dalby, det er med stor taknemmelighed og glæde, at jeg igen kan besøge din dejlige haveblog, se dine smukke og inspirerende indlæg, og læse alle de humoristiske, hyggelige og informative kommentarer. Hvor har jeg savnet dét altsammen.- Har nu i ro og mag fået kigget, læst og suget til mig, af alt dét der er sket her på bloggen den sidste måned. Og dét er bestemt ikke småting. Du har ikke ligget på den lade side, men det gør du heller aldrig. Jeg beundrer dig for din vedvarende energi og din drive, din ihærdighed og din smittende inspiration. Tak for dig søde, og tusind tak for dine varme hilsner i dine bøger. De var til stor trøst og opmuntring.
  Jo, det bliver forår igen, i år et helt særligt ét, og jeg glæder mig ubeskriveligt. Ligesom jeg glæder mig til `Den Hvide Have´. Håber den når i trykken til Dronningens fødselsdag!!
  Én af dine ´blå´ frøæsker var hæftet ved en buket, jeg fik foræret. Man kan roligt sige at en sådan ´buket´ holder til langt hen på sommeren ...
  Mange kærlige hilsner,
  Iris.

  SvarSlet
 14. TUSIND tak, både for bloggeriet og fordi du fjerner de 2 kodeord - det har været til at leve med 1, men nu er de en pestilens - så af hjertet tak og ha det rigtig godt:-)

  SvarSlet
 15. Hold da nu op!! Sådanne forskrækkelser må du ikke komme med! Kan slet ikke undvære min daglige surfen rundt på din blog! Den er så inspirerende og må indrømme, at der allerede er hoppet 3 frøblandinger og en chokoladeblomst ned i min kurv. Og nu frister du så igen med stativer læser jeg :-)
  Måtte overgive mig totalt, Fru Friis, da jeg læste din kommentar ;-D
  Kunne lige se hele forløbet for mit indre øje !!
  Må altså se at finde mig et arbejde så jeg igen kan få en ordentlig løn!! De der tror dagpenge er sjovt at leve for med hus og have og Hr. Dalbys blog de må tro om igen!
  Dejlig mandag til jer alle!
  Kh Helle

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Det gør du bare ikke!!! Altså stopper med havebloggen! Koderne kan vi godt undvære, hjernegymnastikken kan vi godt få på andre måder. Men det holder helt sikkert nye brugere fra at kommentere; jeg var selv lang tid om at overvinde den besværllige procedure.

  Som alle de andre, er jeg afhængig af den daglige dosis Claus-blog. Nyder så meget at holde de små havepauser i selskab med bloggen. Bliv ved, bliv ved! Du giver så meget glæde. - Og du må vel også være blevet en anelse afhængig af de mange søde kommentarer?! Antallet af søde kommentarer siger i hvert fald meget om, at du gør os glade:)

  Kh Gitte, Viborg

  SvarSlet
 17. Hei Claus
  Snakk om å gi meg sjokk!!! Jeg innstilte meg på det verste i et tidels sekund men takk og lov så gjaldt det bare "spøkelsene". Hagerommet i seg selv er jo fantastisk, men med en Claus Dalby- vegg er det bare så mye, mye mer.

  Ser at du har ordnet bildene øverst i bloggen så da betyr det kanskje at du er hjemme igjen? I så tilfelle blir det spennende å høre fra hagen der det nok er på vei opp rene teppet av ulike løkvekster.

  Hilsen en tydelig lettet
  Unni

  SvarSlet
 18. Hej Claus

  dejligt at vi slipper for koderne. Så må vi håbe der ikke er nogen som misbruger det. Jeg har været ude og klippe de gamle blade af påskeklokkerne, der sidder mange nye skud klar :-)

  Hilsen Jesper Madsen

  SvarSlet
 19. Der var jeg lige ved at blive bange Claus!!!
  Du er virkelig en skat, når du nu fjerner de frygtelige koder!! Jubiii
  Knus Gro

  SvarSlet
 20. Thanks for banning the codes. We have to see what a codeless blogcomment will bring. To me also your blogs are a treasure to a lot of people thanks for taking the time to do so.
  Have a nice evening
  Marijke

  SvarSlet
 21. Hej Claus
  Kaffen galt i halsen,
  godt det kun er koderne, du stopper med. Selvom jeg ikke lige har været flitttig med kommentarerne her på det sidste, kan jeg da overhovedet ikke undvære din blog, 1000 tak for den.
  Kærlig hilsen Lisbeth fra Silkeborg.

  SvarSlet
 22. Hej,
  du har en meget smuckt have og jeg tror jeg skal tag mig megtet tid til at laese (skriver paa tysk-tastertur) mig igemen din side...
  mange hilsner fra tykland
  Schokoschnute

  P.S.: jeg haaber Bilka har det kastanjehegn naar jeg skal paa ferie in Dk. (Og at min man synes det er en god idee at bytte kuffeter imod den hegn...)

  SvarSlet
 23. Kære Claus.

  Hvor kunne du?! Give mig sådan en forskrækkelse...

  Her kommer man intetanende med sit kaffekrus, inden man skal videre med en omsiggribende gennemgang af pulter og i særdeleshed kreative materialer (lettere overrasket over, at kroge, skabe, kasser, poser m.v. har formeret den smule, jeg havde ;)), så stuen kan flyttes om på og charmerende brændeovn installeres...

  Og det første øjet fanges af er noget så skræmmende som "Alt har en ende"?! Instinktet reagerer prompte og får alle alarmklokker til at ringe med blå blink og strittende nakkehår; "Er Claus virkelig blevet så træt af os, at han ikke længere har lyst?!". "Og jeg som ellers endelig har fået overtalt mig selv til at læse "Mit haveliv" min modvilje til trods (modvilje fordi "forgængeren" var og er suveræn, hvilket jeg ikke har haft lyst til at udfordre).

  Nuvel, dit ædle budskab, som trængte igennem efter, at flimren for øjnene havde lagt sig, glæder jeg mig til at afprøve! Jeg har selv været inde på min blog og formentlig fjernet koderne (jeg ved det ikke med sikkerhed). TO koder på en gang, som er så vinde og skæve, at jeg flere gange har læst galt og tilmed en dag med hastværk undlod at få sendt en kommentar på en blog...

  Moralen må være, at moral eller kode kan være godt, men dobbelt af begge er ikke nødvendigvis godt godt ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 24. You pick your moments.... Hold da op, jeg blev godt nok forskrækket da jeg så din overskrift, men det gjorde alle de andre læsere vist også... Men alt er jo godt og det bliver dejligt at slippe for de evindelige koder, som har været helt ulæseslige her på det sidste.

  Og fortsæt så endelig med at blogge, vi er dybt afhængige af den daglige dosis.

  Skønt med en lille havevisit hjemme i sin egen have når man nu er i Skagen-eksil - det pibler sikkert frem overalt.

  Mange hilsner Ulla

  SvarSlet
 25. Kære Zeb og I andre - er det ikke skønt med et lille gys? Nej, jeg stopper ikke ikke foreløbig. Tænk, dagligt at kunne bade sig i så mange rosende ord. Det er ikke mange forundt. Jeg labber dem i mig.

  Kh Blomsterkrukken

  SvarSlet
 26. Puuuuuhhh et hjerteanfald og sorte pletter for øjnene - lige før ihvertfald! Fy Claus! Er bestemt ikke til den slags adrenalin boost - og så her midt i Brødrene Prices fantastiske Tart au Citron Meringuée!
  Slem slem Claus!
  Ved ikke hvad jeg sku gøre uden mit daglige fix af Dalbyske dejligheder.

  SvarSlet
 27. Det var dog en ganske herlig ide, du der fik.
  Jeg har nemlig haft utrolig besvær med at komme igennem med en kommentar her!:-)
  Jeg har i øvrigt været i haven i går og tælle MANGE små mini påskeklokker - så spændende!!
  Nu skal jeg så lige overveje, hvad der skal ske med dem.
  I potter eller plantes direkte i bedet?
  Hvad synes du?
  Knus Marianne

  SvarSlet
 28. Hej Claus
  Jeg er også en af dem som var ved at få kaffen galt i halsen.Hvor er det godt at du har fået fjernet koden.Jeg er sikker på der vil komme flere bloggere til ligesom mig.
  Smukke billeder du har lagt ind.
  Hej til alle de andre bloggere.
  Kærlig hilsen
  Ayse

  SvarSlet
 29. Kære Marianne - dine små børn vil have godt af at blive plantet over i individuelle potter og så stå der til næste forår, hvor de plantes ud i bedene. Pas på, at de ikke bliver for fugtige til vinter.

  SvarSlet
 30. Kære Marianne - dine små børn vil have godt af at blive plantet over i individuelle potter og så stå der til næste forår, hvor de plantes ud i bedene. Pas på, at de ikke bliver for fugtige til vinter.

  SvarSlet
 31. Hej Claus,

  Du godeste - det er jo lige så håret rejser sig. Jeg er også blevet "afhængig" af dagens Dalby dosis af skønne billeder og din altid sprudlende inspiration. Så godt, det kun gjalt koderne. Jeg er for øvrigt gået i gang med Tashs Tudors Have for anden gang - og dennegang bliver den nærlæst. Jeg tror bestemt, at den fremover vil blive læst forlæns og baglæns - et skønt univers at færdes i.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 32. Hej Claus

  Jeg slutter mig til heppekoret! Jeg skal lige forbi din blog hver dag for at få den daglige dosis skønhed!

  Mvh. en trofast gæst

  SvarSlet
 33. Du er altså en drillepind,. "alt har en ende" der var jeg ved at blive hvidhåret, med rystende hænder og Dalbyabstinenser bare ved tanken om du måske lukkede ned.,urgh,. Men det er nu dejligt at de drillekoder er væk, bare der ikke blir forlangt smarte blogadresser i stedet for, det er der flere blogge der har, desværre.
  Jeg håber at der ikke kommer nogen problemer pga manglende koder. Nu vil jeg afprøve det nye system.
  kh Guvor

  SvarSlet
 34. Nøj hvor er jeg glad for det. Jeg hader de koder af et ellers venligt hjerte. Min blog udbyder har et glimrende spanfilter der dagligt fjerne et par hundrede spamkommentarer og det er kun sjældent der smutter én igennem. Mon ikke blogger kan tilbyde noget tilsvarende.

  SvarSlet
 35. Er det ny rekord i bloggkommentarer? Snakk om å true med å ta sukkertøy fra små barn, tror du skremte liv av halve Danmark pluss de av oss i andre land. Dine bilder og skriverier er tydeligvis mye mere enn en blogg, tenk at det er dagens høydepunkt for så kjempemange.
  Her sner det, trodde jeg hadde flyttet sydover men dere har det vist bedere i Danmark nå om dagen.

  SvarSlet
 36. Jeg måtte læse din kommentar et par gange....troede også du ville stoppe med og blogge, indtil jeg fik nærlæst et par gange. Jeg har aldrig været så glad for min have, som jeg har været de sidste par år. Du er min inspiration og det kan ses på min have.Glæder mig vildt til at vi skal undervises i såning af latyrus:-)
  Hygge hilsen fra
  Helle

  SvarSlet
 37. Det var da dejligt, at 'spøjjelserne' ryger ud. Jeg har prøvet at skrive flere gange, men det er ikke lykkedes.

  Elsker din blog - og har også lagt link til den ind på min egen mere ydmyge blog. Men bare rolig, dit link er i godt selskab.

  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
 38. Det var da dejligt, at 'spøjjelserne' ryger ud. Jeg har prøvet at skrive flere gange, men det er ikke lykkedes.

  Elsker din blog - og har også lagt link til den ind på min egen mere ydmyge blog. Men bare rolig, dit link er i godt selskab.

  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet