Bilka i denne uge

Her ser I, hvike varer jeg har valgt til Bilka i denne uge. Det går rigtig godt med salg af frø, løg og knolde. Men frygt ikke! Der er stadig masser tilbage.

 

Mine rosenbuer, plantereoler, plantestativer, staudeholdere etc. er på vej ud i butikkerne. Måske er de allerede ankommet nogle steder. Jeg garanterer dog først for, at de er der fra næstkommende weekend. Men prøv at spørge, hvis I alligevel kommer forbi. I kan også forsøge at ringe.

 

Her er antallet begrænset.

 

image

 

 

image

34 kommentarer:

 1. Jeg har været i Bilka og snolde, og skal nok derhen igen. Jeg har forelsket mig i flueskabet - det er en fantastisk, grøn farve, der vil passe perfekt til mit udekøkken, når jeg får det lavet færdigt.
  Det er skønne varer - godt gået!

  SvarSlet
 2. Det ser usædvanlig indbydende og lækkert ud det hele. Her kan selv Isabella Smith ikke være med længere :-)

  Afsted, afsted til BILKA i weekenden!

  SvarSlet
 3. Lige inden der kommer telefonstorm, bilka esbjerg, skal her lige meddeles at de først får alle jerntingene (reoler, buer mm) op engang i løbet den næste uge af næste uge. (har lige haft ringet):)
  AnneLilla.

  SvarSlet
 4. Var lige i den lokale Bilka her til morgen for at sondere terrænnet. Der var også paller med de høje plantestativer og staudeholdere - vildt flotte.
  Er nok nødt til at fremrykke nogle investeringer :)
  VH
  Martin, Silkeborg

  SvarSlet
 5. Hej
  Har ringet til Bilka Hundige - der skulle være Claus Dalby sager i jern!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 6. A-Z i Hjørring havde sagerne i går, hvis der er nogen der er interesseret :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 7. Kære AnneLilla, Martin og Pia - tak for lagerstatus. Martin, hvilken er din 'lokale' Bilka?

  Andre må ogeå meget gerne skrive ind, hvis I alligevel ringer til Bilka og hører, om varerne er kommet.

  SvarSlet
 8. Ind imellem får Bilka i Fields disse sager - men ikke i denne ombæring - de har også besluttet de IKKE skal have løg og knolde - selv om de i efterårets havde kasserne.
  De har dog vist zink-baljer mv.
  Så derfor må jeg overveje en tur til Ishøj, alternativt Hundige - nogen der ved noget om Ishøj? Det er trods alt tættere på end Hundige :-)

  SvarSlet
 9. Jeg MÅ til Bilka på søndag :-) Jeg skal endelig til at begynde på at få min nye altan brugbar, og jeg glæder mig sådan til foråret. Jeg har forresten så småt genåbnet min altanblog igen, og også den ser jeg frem til at skrive på. Håbet er jo at min nye altan bliver så fin som den jeg mistede. Og dertil kræver det bestemt Dalby'ske effekter hihi.

  Kh Henriette.

  SvarSlet
 10. Hej
  Skrev tidligere, at Bilka Hundige har fået stativer. Det er teknisk set også rigtigt, men de er stadig gemt på lageret (skønt de i telefonen oplyste, at de var til salg). Jeg insisterede dog i, at de tidligere på dagen havde sagt, at de var i butikken! Jeg fik så lov til at se på godterne og konstaterede hurtigt, at der nok var behov for en trailer af en art. godt nok var jeg i stationcar men alligevel, så skulle jeg nok ikke have taget veninden med - eller sat hende på toget hjem;0)
  Buer, borde og pyramider flyttes ud i butikken fra mandag - men den flinke havecenterbestyrer var da til at snakke med og gav en rundvisning på lageret!
  Han fortalte iøvrigt også, at den meget karakteristiske mand Claus Dalby kommer på besøg i butikken før påske.
  hilsen Pia

  SvarSlet
 11. Kære Pia - tak for opdatering. 'Karakteristiske'? Det var da en titel af få hæftet på sig.

  Ja, ja - jeg 'træder op' i den nye Bilka i Hillerød torsdag d. 29. om eftermiddagen og i Hundige lørdag d. 31. om formiddagen. Herom senere.

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Er helt sikker på, at det med det karakteristiske var venligt ment, i samme sætning som: "Aldrig har Bilka haft varer i den kvalitet". Han virkede også oprigtig nærmest chokeret over volumen og fik mig overtalt til ikke at forsøge mig med stationcar'en.
  Er allerede begyndt at fedte for min mand om lidt assistance med trailer!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 13. Hej Claus.

  Ja, det er et godt initiativ med gode ting til fornuftige priser. Endelig!

  Hvad produkterne angår et spørgsmål:

  På billeder fra din have, heriblandt på et af billederne, som du satte på bloggen i går, i selskab sammen med Violfrøstjenen, Elin optræder en herlig bænk til to personer..
  Se d e n kunne jeg godt ønske mig i Bilkas Claus Dalby-sortiment til en fornuftig pris. En mulighed?

  Med venlig forårshilsen
  Lene Pedersen

  SvarSlet
 14. Kære Lene - hvis du vidste, hvor mange der har spurgt på denne bæk samt tilhørende stole og bord! Der er dog ikke planer om at sætte dem i produktion. Men man skal aldrig sige aldrig.

  SvarSlet
 15. Se, det var jo det, jeg håbede, du ville slutte sætningen med ;-)

  Der krydses fingre!

  Rigtig god weekend!

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 16. Hej Claus

  Var lige inde fordi jeg ville sende en hilsen med et af dine postkort, og tænker derfor: er det ikke så småt på tide med nogle nye postkort? Nu er vi så tæt på marts og forår at jeg ikke helt var i humør til at sende et med sne på.

  God weekend i øvrigt - Lisbeth K

  SvarSlet
 17. Har lige været i Bilka Aalborg for at forsyne mig med løg og knolde. De har alle de ting du viser i annoncerne her på bloggen, men de havde hverken reolerne eller buer endnu. Mon ikke det er centralt besluttet at de varer først må komme i butikkerne engang i næste uge?..

  SvarSlet
 18. Kære Lisbeth - godt, at I holder mig i ørerne. Skal ske ...

  SvarSlet
 19. Sig mig engang! Kan man slet ikke købe frø og knolde og andre Dalby produkter i Bilkas netbutik???? Jeg kan i hvert fald ikke finde dem, og jeg har altså været inde at kigge efter frøpakkerne hver dag, siden du annoncerede, at nu ville de komme, Claus.
  Det lykkedes mig sidste efterår at få fat i en af de hvide tulipan/Narcis kasser, inden de blev udsolgt. Men måske har foretagendet besluttet, at Dalby varerne kun skal udbydes i de fysiske butikker. I så fald: ØV! ØV! ØV! Og atter ØV!
  Trods alt
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 20. Hold da fast, må afsted i weekenden. Er der nogen der ved hvad alle herlighederne koster og om hvad status er i Tilst?
  Mette

  SvarSlet
 21. Kære Mette - nej, jeg kender ikke status i Tilst. Mon andre gør? Men jeg kan fortælle dig, at mine store kegleformede stativer til slyngplanter koster kr. 899,- Rosenbuen i meget kraftig kvalitet kr. 1299,- og plantereol kr. 599,- for en kvartrund endesektion og samme pris for en rektangulær midtersektion.

  SvarSlet
 22. Akk, hvor gjerne jeg skulle ha vært i Danmark en tur nå. Eller funnet Dalby- varer på norske OBS!
  Finnes de i en nett-butikk?

  En liten hilsen fra oss oppe i snøen!

  SvarSlet
 23. Jeg var i Bilka Tilst i går og kan oplyse at løg, knolde, Lathyrusfrø mv. er i butikken. Desuden så jeg også plantereolerne, men beluttede mig for at vente til efter lønningsdag med at hjemføre dem. Det ser ud til at marts bliver mindst lige så dyr en måned som februar - suk ;-)
  Fik lige plukket en lille buket vintergækker ind her til morgen og nu må foråret bare godt komme, så jeg kan få taget alle mine nyerhvervede Dalbyske herligheder i brug :-)
  Hilsen Pernille

  SvarSlet
 24. Kære Pernille - mon du kan fortælle mig, om rosenbuerne også var i Tilst. Der er flere, der har spurgt mig.

  SvarSlet
 25. Kære Claus
  Min lokale Bilka er i Horsens - de har både staudeholdere, rosenbuer, plantestativer etc. Dog stadig på paller og ikke pakket ud - men mon ikke jeg kan lokke dem til at liste et stativ ud her i eftermiddag :)
  Go' Weekend
  Martin, Silkeborg

  SvarSlet
 26. Hej Claus

  Jeg så ikke rosenbuerne og der er lukket af til det udendørs salgsareal i Bilka Tilst, så jeg tror ikke de er til salg endnu. Plantereolerne stod indenfor, men jeg forestiller mig, at rosenbuerne fylder en del, og derfor formentlig kommer til at stå ude?
  Venlig hilsen
  Pernille

  SvarSlet
 27. Jeg er nok lige tidligt nok på den - men af hensyn til budgettet - kan du måske løfte sløret for, om disse stativer mv måske er noget der vil blive udbudt igen næste år?
  Kan jo ikke købe hele butikken på en gang, hvor meget jeg end gerne vil :-)

  SvarSlet
 28. Kære Mette - jeg ved ikke, om stativerne også kan fås til næste år. Men man har da lov at håbe.

  Kære Pernille - ja, rosenbuerne og også stativerne fylder en del. Her er det vigtigt med en trailer eller en meget stor bil.

  SvarSlet
 29. Jeg var i Bilka i Tilst i går lørdag og købe to stativer af de høje. De var meget smukke, men også tunge og gedigne (og ikke helt lette at have på vognen). De er fantastiske. I Tilst havde de rosenbuer, stativer (kun de høje), plantereoler, planteborde (altså dem til fliser), staudeholdere og så selvfølgelig frø og knolde.
  Jeg blev stoppet to gange på vej ud af butikken med min tunge last, hvor jeg blev spurgt om de smukke solide stativer var købt i haveafdelingen og begge spørgere satte herefter direkte kurs mod haveafdelingen. Så der bliver rift om dem, tror jeg.
  Claus ved du noget om, hvornår der kommer kastanjehegn?
  Mange hilsner Lotte

  SvarSlet
 30. Lotte - det ser ud til de har kastagnehegn på Bilka.dk

  SvarSlet
 31. Tak Mette - det havde jeg overset:)
  Mvh Lotte

  SvarSlet
 32. Kære Lotte - Mette kom mig i forkøbet. Tillykke med stativerne. Jeg er simpelthens så glad for og stolt over, at stativerne (der findes kun én størrelse) nu kan sælges til kr. 899,- En dansk smed fik for nogle år siden 'lov til' at lave mine stativer. De blev desværre bare meget dyre. Mellem 2500 og 3000 kroner har jeg set dem til. Og det handlede slet ikke om, at jeg skulle tjene noget på dem. For det skulle jeg ikke. Smeden fik lov til at lave dem kvit og frit. Den høje pris skyldtes ikke, at smeden var grådig, men to andre ting: Dels den danske timeløn og dels det faktum, at hun var grossist og solgte stativerne videre. Altså var der to led på. Det har Bilka jo ikke.

  SvarSlet
 33. Kære Claus
  Tak - kastanjehegnet er bestilt. Du kan tro, at vi havetosser sætter pris på dit samarbejde med Bilka. Det er simpelthen fantastisk at kunne købe smukke ting, som man har drømt om i årevis til rimelige penge. Hvor er det skønt, at du er så gavmild med dine egne opfindelser og planter som du sætter pris på. Det inspirerer. Meget. Tak for det.
  Mange venlige hilsner Lotte

  SvarSlet
 34. Hej Claus!

  Var i dag i Bilka for at købe 3 plantestativer (dem på 220 cm). Da jeg ikke kan transportere dem hjem selv, havde jeg brug for at lave en aftale om fragt.
  Da stativerne ikke kan købes gennem Bilkas webshop, tog det 45 min. at få ordnet køb og aftale fragt. Ikke at det var dårlig (ej heller god) service i Bilka - bare meget omstændigt.
  Jeg vil derfor meget opfordre til at varer, som ikke lige passer ind i bagagerummet på en lille personbil, også kan købes gennem webshoppen. Så havde det blot taget 5 min. at klare ovenstående.

  SvarSlet