Det dejlige ved denne blog er …

… at jeg også lærer noget nyt. En flittig besøgende her på bloggen skrev om en lysegul enkel engblomme ‘Djupedal’, og den havde jeg aldrig hørt om.

 

1788[1]

 

Nysgerrig var jeg, så jeg Googlede den og fandt den hurtigt på denne kendte danske planteskole, hvor jeg lånte billedet. Den var ikke til at undvære, så jeg bestilte den straks.

 

Forestiller mig, at der er andre, som kunne blive fristet.

5 kommentarer:

 1. Var så heldig at komme forbi Marlene og hendes søde mand på en Tour de Blog i sommers. Et besøg på hendes hjemmeside kan være farligt, for der er mange lækkerier. Jeg burde måske snart google "svævebane" i stedet for blomsternavne :0)

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  Jo, bestemt kan man blive fristet - den er jo utrolig smuk i al sin enkelhed. Den tror jeg sagtens, jeg kunne blive fristet til at anskaffe mig. Vi skal dog lige af med sneen først. Jeg nøjes lige p.t. med forårsløg i blomst herinde i stuerne, og de spreder en herlig duft.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Å ja som man blir fristet:) Nydelig er den:)

  SvarSlet
 4. Ja - er den ikke bare skøn. Jeg må vist også få lagt min bestilling hos Staudefeen, førend der bliver udsolgt.
  Det er jo herligt at vi kan hjælpe hinanden til at finde nye spændende planter.

  SvarSlet
 5. Man skal altså kun besøge Staudefeen hvis man er klar til at blive ramt af febervildelse og shoppe så vildt at dankortet gløder!! Der er den ene gudeskønne plante efter den anden. SUK!!

  SvarSlet