En anden type billeder

Når man fotograferer så meget i sin egen have, som jeg gør, er det altid interessant at se, hvad andre kan få ud af de samme motiver. Billederne her er ikke mine, men er taget af en herligt norsk jente, som besøgte mig i sommer.

 

claus9[1]

 

Hendes billeder udstråler noget helt særligt feminint softet, og jeg beundrer hende meget.

Anette hedder hun, og jeg er sikker på, at mange af jer, der interesseret jer for indretning og interiør, kender hende. Hendes blog  - Anetteshus -har lige fået nyt layout, og jeg synes, I skal aflægge hende et besøg her.

 

aug11[1]

 

I dag har Anette for øvrigt bragt en efterlysning, der handler om, at jeg søger norske drivhuse til mit nye drivhusbogprojekt. Det er herligt, at vi på den måde kan hjælpe hinanden.

7 kommentarer:

 1. Anette er en knalddygtig pige. Ingen tvivl om det. Flotte fotos.

  Iøvrigt en lækker blog.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.. Hvor er det nogle fine billeder at Anette har taget i din have, og som du skriver er de klart mere feminine og det gør slet ikke noget. Har været inde at kikke på hendes blog og hun har også en dejlig blog..Elsker det scandinaviske.. Jeg håber at hun kan videreformidle at du søger drivhuse til den næste bog. Jeg er helt vild med Norge og mon ikke der gemmer sig nogle fine steder deroppe. De må have lidt anderledes klima end os på sommeren,da der er et meget varieret landskab, så ville være sjovt at se hvordan det er.. Jeg glæder mig til Drivhusdrømme nummer 2.. fordi nummer et var og er min ynglings bog. Håber at drømmen om et drivhus en dag går i opfyldelse for mig.. ha en rigtig god aften kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Jeg kender godt Anettes blog, men lang tid siden jeg har kigget forbi den. God smag og dejlige billeder :D Kan være overraskende at se noget velkendt gennem en anden linse. Håber du nyder dit refugium.

  SvarSlet
 4. Hej Claus, vad kul att jag hitta hit =). Massor med kul att läsa och titta på. Jag måste få tipsa dig om ett växthus http://forum.odla.nu/index.php?showtopic=72444 om du letar annorlunda växthus till din bok.
  // Mari

  SvarSlet
 5. Kære Mari - det er et fantastisk væksthus, du har anbefalet mig. Faktisk har jeg en artikel fra nettet liggende. Men nu har jeg skrevet til ejerne. Tak ...

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Stor kompliment til Anette for meget sjælfulde billeder!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Smukt billede... Jeg må øve mig videre på fotokunsten... Og hvor glæder jeg mig bare til, vi får råd til at opfylde min drøm om et drivhus - var det måske en idé... At opfylde en drivhusdrøm og lade det være et kapitel i din kommende bog? Jeg lægger gerne have til;-)

  Kærligst fra Anne

  SvarSlet